Προς το περιεχόμενο

Αγορά Νέου Pc. Προτάσεις και Ιδέες...

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
off topic αλλα εισαι σιγουρος οτι με τετοια αναλυση παιζεις σε ολα εκτος του crysis με 60fps??

η δικια μου 4830 σε 1280χ1024 παραπανω απο 35fsp στο gta iv δεν πιανει...αλλα δεν εχω και 4πυρινο...ισως να φταιει αυτο.

Παρα πολλα που δοκιμασα ναι(και το dirt λιγο το ζοριζει, καπου στα 45 ειναι high-ultra)! Εχω βεβαια τα ρολογια της gpu 690 και memory 1040!

Φιλε μου ειναι μια 4850 χωρις overclocking η μικρη μας 4830!:P

Το gta IV δεν το εχω, αλλα χανεις ενα 20% περιπου λογου 2πυρηνου!

Δημοσ.

ναι το ξερω...το βαρος πεφτει πιο πολυ στον 2πυρινο...

αλλα δεν με ενδιαφερει και τοσο

πριν κανω την αναβα8μιση μου οπως εχω ξαναπει,ημουν αναμεσα στον

Ε8500 και στον Q8200..διαλεξα τον πρωτο γιατι πιστευω πως καλυτερο να εχω ενα "τουμπανο" 2πυρινο παρα εναν αδυναμο 4πυρινο κ ας μην το παιζω παραπανω απο 35fps το gta 4.

Παντως για την εν λογω καρτα πιστευω πως ειναι η καλυτερη αγορα σε σε επιδοσεις σε αυτα τα χρηματα.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για όλες τις ιδέες σας. Το ψάχνω αν και μπορώ να πω ότι είναι λίγο ''χάσιμο'' το όλο θέμα... Υπάρχουν τόσες διαφορετικές επιλογές σε κάθε εξάρτημα και το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα του και τα μειονεκτήματα του...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Παίδες η 4830 που προτείνεται είναι αυτή?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513374

Το link που δώσατε κάτι έχει και δεν μπορώ να μπω...

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου πεί έαν αυτή η κάρτα γραφικών κάνει για σε αυτήν την μητρική...

Φυσικα.

Ειναι pci express και η μητρικη εχει τετοια υποδοχη.;)

Ασχετο αλλα εκανες και καλη επιλογη μητρικης.Βαρεθηκα να βλεπω asus εδω στο insomnia! :-D

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου... (Για την απάντηση όχι για τα καλά λόγια)

Κάτι άλλο μιας που περίσεψε ένα 20άρι.

Αυτή η κάμερα όταν λέει είναι ιδανική για notebooks τι εννοεί? Τι είναι το Notebook ?

Δημοσ.

sellers σου προτεινω τετραπυρηνο, ποιον? διαλεξε πλατφορμα και μετα δωσε πιο πολυ βαση στην cache και οχι στα Ηz.

Μετα βαση δωσε σε αθορυβο τροφοδοτικο και αθορυβο συστημα ψυξης επεξεργαστη.

Καρτα γραφικων παλι θα προτεινα μια με παθητικο συστημα ψυξης μιας και δε θα παρεις ουτε καποια πολυ θερμοαιμη ουτε προκειται να την φτασεις στα ακρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...