menmas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 χαιρετε είπα να ανβαθμίσω τον ΗΥ μιας φίλης και τώρα τρέχω. Έχει Pentium 4 1.8GHZ kai 256 RAM τον πήρε το 2000 περίπου. της πήρα το Optiarc DVD RW AD5200A απο το eshop. από το DVD αυτό έγινε όλη η εγκατάσταη των ΧΠ. Τώρα 'οτι σιντι και βάλω δεν κ΄τι τίποτα!!!!!! Απο μόνο του έχει έν audio λεει!!! θα τρελαθώ!!από που το βρήκε αυτο? πείτε μου κάτι δεν καταλαβαίνω τι γίνετε!!!
menmas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Μόλις κανω διπλο κλικ στη μοναδα dvdr δειχνει ένα εικονίδιο mp3 και πάει να παιξει κάτι που δεν υπάρχει!! ότι cd και να βάλω μέσα πάντα συμβαίνει το ίδιο με το εικονιδιο. Βρήκα στο νετ κάτι προγραμματακια που όταν τα τρεχεις σου βρίσκουν ποιοι driver λείπουν ή αναβαθμίζουν ότι υπάρχει.Δεν το δοκίμασα ακομα γιατι όλο αυτό θέλει σύνδεση με νετ και η κοπε΄λα δεν έχει. Θα βοηθήσει σε κάτι αυτό ή είναι άχρηστη η συσκευη?? Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Πείτε κάποια ιδέα σας παρακαλώ!!
sitop Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Στη γραμμή εντολών γράψε τα παρακάτω: set devmgr_show_nonpresent_devices=1 start devmgmt.msc (Ανοιγει τη διαχείριση συσκευών με δυνατότητα εμφάνισης και για τις κρυφές συσκευές) Πήγαινε στο μενου Προβολή-> Εμφάνιση κρυφών συσκευών Στις μονάδες cd dvd διάγραψε ό,τι βλέπεις και κάνε επανεκκίνηση για να τα ξαναβρεί. Αν δεν δουλέψει και δεν έχεις βάλει service packs εγκατάστησε τα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.