vaso das Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 κΑΛΗΜΕΡΑ..Εχω κάνει και αλλού ποστ χτες αλλα ήμουν σε κατασταση περίεργη και δεν μπορεσα να ψαξω τιποτα που να εχει σχεση με HP Pav..προχτες αντιμετώπισα το εξής..Οπως λέω και στο άλλο ποστ που εκανα,επεσε ελάχιστο κρασί σtο λαπτοπ μου..hp pav DV6-1340EV..Γia κανα 15 λεπτο λειτουργησε κανονικά αφου το σκουπίσαμε αλλά ξαφνικά η οθόνη αρχισε να αναβοσβήνει- απο το φωτισμο τον κανονικό σε πιο fωτεινό- και να τρεμοπαίζει ενώ ακουγόταν και ενα περίεργο παρατεταμενο μπιπ..Τον εκλεισα τρομοκρατημενη φυσικά αρχισα το στεγνωμα με το πιστολάκι στο κρύο και μετά από καμια ώρα λειτούργησε κανονικά για 2 ώρες ωσπου τον ξαναεκλεισα..Χτες που τον ανοιξα το βραδυ τίποτα..Μονο φωτεινη οθόνη και αναβουν όλες οι λυχνιες καθως και το ανεμιστηράκι..Οπως είπα επικοινώνησα με την εταιρεία και μου είπαν γιαΑθηνα με πρόβλημα σε μητρικη ή καρτα γραφικών..Υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτό που είπατε για το πρόβλημα σε κάποια HP Pav?Και μια χαρη αν κάποιος μπορέι ας μου δώσει τιμες πανω κατω για μητρική και καρτα γραφικών με συνολικό κόστος επισκευης +ΦΠΑ..Για να μην με πιασουν"κοτσο "και ζουμε σε περίεργες εποχες λιτότητας..Ευχαριστώ
carib Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μαλλον αυτο λεω να κανω...γιατι τωρα δε μπορω να κανω τη δουλεια μου! Δεν σου βγάλαμε το μεντεσέ της οθόνης.... Ήταν σπασμένος στη γωνία και όταν άνοιγε και έκλεινε ο υπολογιστής ασκούσε μεγάλη πίεση με λάθος τρόπο πάνω στην ψύκτρα γιατί είναι βιδωμένος πάνω στην ψύκτρα της κάρτας γραφικών. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν καταφέρουμε να πετύχουμε σταθερή επισκευή του mainboard από την αρχή. Αυτό που κάναμε μετά από πολλές συζητήσεις μαζί σου και αφού σου προτείναμε αντικατάσταση σε τιμή κόστους που όμως δεν δέχτηκες, ήταν να τον χαλαρώσουμε γιατί δεν μπορουμε να δώσουμε εγγύηση επισκευής για κάτι που έχει σπασμένα μηχανικά μέρη. Ο μεντεσές είναι κανονικά μέσα στον υπολογιστή όμως είναι χαλαρός.
BALABANIS Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δεν σου βγάλαμε το μεντεσέ της οθόνης.... Ήταν σπασμένος στη γωνία και όταν άνοιγε και έκλεινε ο υπολογιστής ασκούσε μεγάλη πίεση με λάθος τρόπο πάνω στην ψύκτρα γιατί είναι βιδωμένος πάνω στην ψύκτρα της κάρτας γραφικών. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν καταφέρουμε να πετύχουμε σταθερή επισκευή του mainboard από την αρχή. Αυτό που κάναμε μετά από πολλές συζητήσεις μαζί σου και αφού σου προτείναμε αντικατάσταση σε τιμή κόστους που όμως δεν δέχτηκες, ήταν να τον χαλαρώσουμε γιατί δεν μπορουμε να δώσουμε εγγύηση επισκευής για κάτι που έχει σπασμένα μηχανικά μέρη. Ο μεντεσές είναι κανονικά μέσα στον υπολογιστή όμως είναι χαλαρός. Κατανοητα ολα αυτα,αλλα εγω καταλαβα πως ο μεντεσες ειχε αφαιρεθει η ειχε καταστραφει σκοπιμως απο εσας (για να μην ασκει πίεση με λάθος τρόπο),αφου ειχα δωσει την αδεια εγω βεβαια!Αυτη τη στιγμη στο laptop τι μπορει να γινει για να αυξηθεί η αντισταση του μεντεσε;Χωρις να εχουμε κινδυνο για βλαβη παλι στην καρτα γραφικων!
carib Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Κατανοητα ολα αυτα,αλλα εγω καταλαβα πως ο μεντεσες ειχε αφαιρεθει η ειχε καταστραφει σκοπιμως απο εσας (για να μην ασκει πίεση με λάθος τρόπο),αφου ειχα δωσει την αδεια εγω βεβαια!Αυτη τη στιγμη στο laptop τι μπορει να γινει για να αυξηθεί η αντισταση του μεντεσε;Χωρις να εχουμε κινδυνο για βλαβη παλι στην καρτα γραφικων! Να τοποθετηθεί κανονικός μεντεσές καινούριος. Ο δικός σου ήταν σπασμένος και αν θυμάσαι τον είχες πάει σε κάποιον γνωστό σου να τον κολλήσει αλλά ξαναέσπασε.
BALABANIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Να τοποθετηθεί κανονικός μεντεσές καινούριος. Ο δικός σου ήταν σπασμένος και αν θυμάσαι τον είχες πάει σε κάποιον γνωστό σου να τον κολλήσει αλλά ξαναέσπασε. Ναι,θυμάμαι!Οκ αν μόνο αυτό ειναι η λύση θα τον αλλάξουμε!
pabasis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Kαλημερα φιλε CARIB αν θες επικοινωνησε μαζι μου ή πμ ..εχω το ιδιο προβλημα ακριβως...6944590799 ευχαριστώ
leonkgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 καλησπέρα σε όλους , θέλω να αναφέρω ότι έχω και το συγκεκριμένο μοντέλο HP DV9312ea και αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα . Ψάχνοντας στο youtube βρήκα τον συγκεκριμένο οδηγό [ame]http://www.youtube.com/watch?v=bnkQNmKauEc[/ame] , ακόμη δεν το έχω επιχειρήσει αλλά φαίνεται να λύνει ακριβώς το πρόβλημά μας , για όποιον ενδιαφέρεται , ελπίζω να βοήθησα....
george1994 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 καλησπέρα σε όλους , θέλω να αναφέρω ότι έχω και το συγκεκριμένο μοντέλο HP DV9312ea και αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα . Ψάχνοντας στο youtube βρήκα τον συγκεκριμένο οδηγό http://www.youtube.com/watch?v=bnkQNmKauEc , ακόμη δεν το έχω επιχειρήσει αλλά φαίνεται να λύνει ακριβώς το πρόβλημά μας , για όποιον ενδιαφέρεται , ελπίζω να βοήθησα.... Ενδιαφερον, αν και λιγο μα προβληματιζει η φλογα γυρω απο την GPU. ---------- Προσθήκη στις 17:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:32 ---------- carib, εχω το ιδιο προβλημα, εχω video απο την VGA σε εξωτερικο monitor αλλα οχι απο τον monitor του λαπτοπ (βγαζει ματι σαν λευκες-μαυρες γραμμες). Ειναι επισκευασιμο?
giannis22k Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 θα ηθελα να με βοηθησετε..εχω pavilion dv6680ev.το εχς περιπου 3 χρονια,επαιζα παιχνιδια αρκετα με overcloking,θερμοκρασιες επιανε το πολυ 80 βαθμους.τεσπα εχθες επαιξα ενα παιχνιδι και ξαφνικα κολλησε.το εκανα επαννεκινηση και μου εβγαζε ασπρη οθονη, και κατι γραμμες,τον εκλεισα τον ανοιξα μετα απο κανα 5λεπτο και ηταν κανονικα.το αφησα σε idle κατασταση με αναλυση 1280χ800 και δεν μου εβγαλε καποιο artifract.μολις παω να ξαναπαιξω "τρωει" ξανα το κολλημα(αυτην τη φορα χωρις overclocking),
giannis22k Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 θα ηθελα να με βοηθησετε..εχω pavilion dv6680ev.το εχς περιπου 3 χρονια,επαιζα παιχνιδια αρκετα με overcloking,θερμοκρασιες επιανε το πολυ 80 βαθμους.τεσπα εχθες επαιξα ενα παιχνιδι και ξαφνικα κολλησε.το εκανα επαννεκινηση και μου εβγαζε ασπρη οθονη, και κατι γραμμες,τον εκλεισα τον ανοιξα μετα απο κανα 5λεπτο και ηταν κανονικα.το αφησα σε idle κατασταση με αναλυση 1280χ800 και δεν μου εβγαλε καποιο artifract.μολις παω να ξαναπαιξω "τρωει" ξανα το κολλημα(αυτην τη φορα χωρις overclocking),
george1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ποιες είναι οι normal θερμοκρασίες για την GPU ενός HP DV9312EA (αυτό με την Gforece 7600). Θα με βοηθούσε πολύ εάν κάποιος έχει laptop της σειράς DV9000 και ρίξει μια ματιά με το GPU-z
othello30 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 για δοκιμασε να πεις στο http://www.pcanatomy.gr'>http://www.pcanatomy.gr ---------- Προσθήκη στις 22:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:47 ---------- για δοκιμασε να πεις στο http://www.pcanatomy.gr
Nik0s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια και να επικσυεασει κανεις μια χαλασμενη καρτα γραφικων με επανασυγκολληση παλισ ε κανα 3μηνο δεν θα χαλασει? Τελικα μηπως οταν χαλει η καρτα γραφικων μετα το laptop ειναι για πεταμα αφου ετσι και αλλιςσ παλι θα χαλασει?
BALABANIS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ολα οσα αναφερετε παραπανω(κολληματα, γκρι-μαυρες οθονες κτλ) τα εχω περασει και με το δικο μου!Μεγαλη ιστορια και με πεδεψε αρκετα!Καταληγουμε στο οτι αν το μοντελο ειναι ελατωματικο ακομη και αν αλαξεις μητρικη(Για επισκευη δε το συζητω...) παλι θα ξαναχαλασει!!Οποτε, δεν αξιζει! Εγω εχω τον χαλaσμενο μου HP (για 5η φορα με αλαγμενη μητρικη) και δεν ξανα ασχολουμαι.Θα τον δωσω για ανταλακτικα!ψαχνω να παρω εναν μεταχειρησμενο στα ιδια χαρακτηριστικα αλλα οχι ΗP!
Nik0s Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Oταν λες φιλε θα τον δωσεις για ανταλλακτικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.