polidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2002 Paidia thelo na stiso ena Board. Exo eidi katevasei to YABB pou ipostirizei cgi. Thelo na mou pi kapios pou exei empiria pano se stiseimo Board ligo analitika pos tha to anevaso sto NET kai pos tha to diaxirizome san Admin pou tha ime. Xero oti eine ligo diskolo alla den xero ti me exei piasi kai thelo na to kano . FILIKA TONIS
zlimvos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by polidis: <strong>Paidia thelo na stiso ena Board. Exo eidi katevasei to YABB pou ipostirizei cgi. Thelo na mou pi kapios pou exei empiria pano se stiseimo Board ligo analitika pos tha to anevaso sto NET kai pos tha to diaxirizome san Admin pou tha ime. Xero oti eine ligo diskolo alla den xero ti me exei piasi kai thelo na to kano . FILIKA TONIS</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">To YaBB einai arketa eukolo sto installation. Bres ena web server me cgi support, kai kane ena unpack to .zip pou katebases. Mporeis na to installareis kai san aplos user me xwro ston server (pou na sou epitrepei cgi omws..) Rgrds [email protected]
polidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2002 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2002 Diladi file mou les na kano unzip to Yabb kai o fakelos pou tha dimiourgithi tha to anevaso sto web server?Dhladi:cgi-bin/yabb/yabb.cgi. Kai afto eitane? Meta ti ginete omos pos to elenxo? Tonis
polidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2002 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2002 An eine na sotho apo ta Help tha sonomouna eidi. Poli mperdemena mas ta lene ta Help. Thelo enas na mou exigisei ta vasika kai meta exei o theos. TONIS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.