Προς το περιεχόμενο

Recovery Disks hdx16 1050ev

livanaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα τον εν λόγω υπολογιστή αλλα δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα κ θέλω τη βοήθεια σας.

Ξεκίνησα να δημιουργήσω τα δισκάκια επαναφορας κ χρησιμοποίησα επανεγγράψιμους δίσκους (Βλακεία μου δε το πρόσεξα).

Το θέμα είναι πως μόλις ξεκίνησα να ανοίξω το πρώτο dvd να δώ οτι έχει γίνει σωστά η δουλειά.....το δισκάκι σβίστηκε.

έστειλα μειλ στην hp μου είπε να απευθυνθώ στα τρία επισκευαστικά κέντρα στην αθήνα INFOQUEST,WESTNET,LOGIN.

Πήρα τηλ στη LOGIN και η κοπέλα στο τηλ. μου ζήτησε 70,00€ για να μου τα στείλει. Εκείνη τη στιγμή έχασα περίπου 70000 τρίχες απο τα μαλλιά μου την ευχαρίστησα για τη πληροφορία κ έκλεισα το τηλ.

Η αλήθεια είναι πως τα προγράμματα της hp δε με ενθουσιάζουν απλά θέλω το λειτουργικό.

-----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 09 : 21 : 57-----

Κάποιος με παρόμοια εμπειρία??????

Mόνο εγώ κανω αυτές τις βλακείες?

Απο ότι δοκίμασα μπορείς να ξανα περάσεις τα πάντα όπως ήταν καινούριο, ακόμα κ αν έχεις περάσει άλλο λειτουργικό όπως πχ xp. Εάν ορίσεις το recovery partition ως ενεργό partition (Προυπόθεση είναι να είναι και πρωτεύον partition για να οριστεί ενεργό.-Συνήθως είναι) απο τη διαχείριση του υπολογιστή. Τότε μπουτάρει το σύστημα απο το recovery partition αυτόματα χωρίς να πατήσεις F11 και τρέχεις το Recovery manager κανονικά.

Με δύο προϋποθέσεις:

α) Να δουλεύει ο δίσκος σου

β) Να μην έχεις πειράξει το recovery partition

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...