Προς το περιεχόμενο

The Hunter (Free Online)

fearwhatnow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελευθερο πλεον για register και download!Δεν ξερω τι κανανε οι ανθρωποι αλλα μιλαμε για γραφικα ισαξια του Crysis.Μολις το παιξετε θα καταλαβετε.

http://www.thehunter.com/

Δεν ξερω κατα ποσο ενα τετοιο παιχνιδι με αυτα τα γραφικα και τα εκπληκτικα physics θα παραμεινει free online.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι free download και μαλακίες λέτε.Πήγα γράφτηκα και θέλει λέει invite για να παίξεις το παιχνίδι.Μή λέτε παπαριές.Το παιχνίδι φαίνεται πολύ γαμάτο by the way...

Δημοσ.
Τι free download και μαλακίες λέτε.Πήγα γράφτηκα και θέλει λέει invite για να παίξεις το παιχνίδι.Μή λέτε παπαριές.Το παιχνίδι φαίνεται πολύ γαμάτο by the way...

Άντε μπράβο... ήθελα να το γράψω και το ξέχασα.

Και εγώ γράφτηκα και θα περιμένω λένε πότε θα μου στείλουν vip κωδικό... με το τουφέκι και τον Αζόρ εγώ έτοιμος, με την όρεξη έμεινα.

Δημοσ.

Free ειναι ρε παιδια.Πριν 2 μηνες εκανα register και εδω και 1 εβδομαδα εχω το vip code.Τωρα θα στελνουν και γρηγοροτερα τα invites.Υπομονη λιγες μερες.

Δημοσ.

Από απαιτήσεις το παιχνίδι πως πάει?Για πες μας εσύ που το έχεις παίξει...

Είναι απαιτητικό?Εγώ έχω Core2 Duo 2.33GHz ,2GB RAM, ATI HD4850 512MB GDDR3.Οθόνη 22 1680Χ1050.Θα μου παίζει?

Δημοσ.
Από απαιτήσεις το παιχνίδι πως πάει?Για πες μας εσύ που το έχεις παίξει...

Είναι απαιτητικό?Εγώ έχω Core2 Duo 2.33GHz ,2GB RAM, ATI HD4850 512MB GDDR3.Οθόνη 22 1680Χ1050.Θα μου παίζει?

Μπα...λίγο δύσκολο :lol::lol:(πλάκα κάνω)

Θα κάνω και εγώ 1 reg,έτσι από περιέργεια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κουράγιο... εμένα έκανε 20 μέρες.

(και τώρα ξέχασα τον κωδικό μου και περιμένω να μου τον στείλουν. 2 φορές έκανα το αίτημα αλλά ακόμα)

Δημοσ.

20 μέρες;Πφφφφ....Τέλος πάντων.Μέχρι να μου έρθει θα έχω ξεχάσει πως το λένε το παιχνίδι και για τι πράγμα πρόκειται.

Δημοσ.

Λοιπόν είναι για γέλια... 2 φορές έκανα request για τον κωδικό μου και να μην πω τι πήρα...

Τώρα μου ήρθε mail ότι είναι και πάλι ανοιχτές οι εγγραφές... και πολύ ασχοληθήκαμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...