Προς το περιεχόμενο

Σύσφιξη

Smurfs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινά γυμναστική με HIIT σε διάδρομο / ποδήλατο γυμναστικής και θα δεις πολύ σύντομα αποτελέσματα.

Δες αν μπορείς να ξεκινήσεις σε ποδήλατο με 15" σπριντ, 30" ξεκούραση, 15" σπριντ.

Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να κάψεις το λίπος / σχηματίσεις μυική μάζα ταυτόχρονα.

Και για το πάνω μέρος του σώματος, αν δε θέλεις να σπαταλάς άδικα χρόνο σε βάρη και μεμονωμένες ασκήσεις, ΚΑΝΕ κάμψεις και έλξεις.

Βάρη, ΜΟΝΟ kettlebells αν μπορείς να βρεις σε κανα γυμναστήριο ή να πάρεις σπίτι, τα υπόλοιπα δε κάνουν γρήγορη, ούτε και το ίδιο ποιοτική δουλειά.

Δημοσ.
οκ ευχαριστώ πολύ ... θα ακολουθίσω τις συμβουλές σας... boubou ξερεις κανενα προιον συσφιξης που πουλανε στα φαρμακεια?

Δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο αλλά ξέρω οτι οι καλύτερες εταιρείες σε αυτά τα είδη είναι η ROC, η SANTAGELICA και η VICHY.

Το πιο πιθανό είναι να έχουν site που μπορείς να βρεις το προϊόν που σου ταιριάζει διαφορετικά κ ο φαρμακοποιός θα μπορεί να σε βοηθήσει σίγουρα να διαλέξεις το κατάλληλο.

Μια συμβουλή, όσο κ αν φαίνεται απίστευτο κατόρθωμα να χάσει τόσα κιλά κάποιος (όχι οτι δεν είναι) να ξέρεις οτι τα δύσκολα τώρα θα αρχίσουν.

Ο μεγαλύτερος αγώνας είναι να διατηρήσεις αυτό που έχτισες, γιαυτό μην απελπίζεσαι βάλε τα δυνατά σου και κάνε τρόπο ζωής την σωστή διατροφή και τη γυμναστική.

Δημοσ.
Συγχαρητήρια για τα κιλα που εχασες..το δερμα ομως απο τη στιγμη που εχει ''τεντωσει'' τοσο, δε σφιγγει. Και μαλλον θα χρειαστεις πλαστικη (χωρις να μαι και 100% σιγουρος ετσι?). Καλυτερα φτασε γυρω στα 71-72 κιλα (που ειναι το ιδανικο βαρος για το υψος σου), σταθεροποιησου στο βαρος αυτο και μετα κοιτα για αλλες λυσεις. Δεν γινεται να τα χουμε ολα μαζι.

Δεν νομίζω να χρειάζεται να φτάσει στα 71-72 κιλά έχει να κάνει και με το σωματότυπο του.Εγώ πχ που πρίν από 2.5 χρόνια έχασα 25 κιλά τώρα είμαι 1.80 και 85 κιλά και δεν χρειάζεται να χάσω άλλα ..

η χαλάρωση παραμένει πρόβλημα αλλα δεν έχω λιώσει και στα γυμναστήρια για να περιμένω αποτελέσματα ..

Καλό ξεκίνημα στη καινούργια σου ζωή .!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να μην ξεκινήσω νέο τόπικ.

Είχα μερικά κιλά παραπάνω (όχι τίποτα σπουδαίο) τα έχασα τα περισσότερα, τώρα είμαι 1,72 72kg περίπου. Αν με δει κάποιος θα πεί ότι είμαι αδύνατος σχετικά (λιγότερο από κανονικός δηλαδή). Το "πρόβλημα" μου είναι ότι θέλω να γεμίσω λίγο. Είμαι λεπτός (λεπτά χέρια, πόδια, πλατούλα, μόνο λίγο μπάκα μου' χει μείνει). Δε θέλω να τουμπανιάσω, να ανοίξω λίγο, να δείξει λίγο χέρι, λίγο πλάτη να ανοίξει κτλ.

Έχω πάει γυμναστήριο και όχι μόνο μια φορά, αλλά επειδή τύχαινε τότε και έτρωγα πολύ λίγο (το συνδύαζα με δίαιτα), προφανώς και δεν είδα αποτελέσματα σε μυς, αλλά έχανα κιλά (αυτό το σκοπό είχα άλλωστε). Πάμε λοιπόν:

1) Για να κάνω ό,τι είπα παραπάνω, δηλαδή νορμάλ όγκο αλλά σε πολύ λογικά πλαίσια (είπαμε δε με ενδιαφέρει να τουμπανιάσω δε μαρέσει άλλωστε), πολλά κιλά και λίγες επαναλήψεις απ' ό,τι ξέρω, ισχύει;

2) Τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσω; Να τρώω καλά και τροφές που τρέφουν τους μύες ? (ακα κοτόπουλο, ρύζι τόνο κτλ)

3) Με συστηματική γυμναστική σε πόσο καιρό μπορώ να δω αποτελέσματα; Όχι τίποτα άλλο, απλά επειδή δεν τρελαίνομαι με την όλη φάση, αν δε βλέπεις και έστω λιιιιιίγο αποτέλεσμα ξενερώνεις (εγώ δηλαδή) και τα παρατάς.

Να σημειώσω ότι σε γενικές γραμμές μια φορά την εβδομάδα θα παίξω 5χ5 και 2-3 θα πάω για jokking - τρέξιμο (4-5 km). Επίσης τα σαββατοκύριακα όλο και λίγο τρέξιμο θα ρίξω στο γήπεδο (διαιτητής) και επίσης αν ανοίξει ο καιρός θα αρχίσω να χρησιμοποιώ πάλι το ποδήλατο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ρε παίδες , δηλαδη ο διάδρομος και το ποδήλατο βοηθάει στην σύσφιξη; Πάντως αρχές Μαρτίου ξεκινάω γυμναστήριο(τελειώνει η εξεταστική) . Πού να δώσω βάση τελικά;

Δημοσ.

Συγχαρητήρια για το επίτευγμά σου καταρχήν :) Όσο για την αγορά κρεμων απλά ξέχνα το εκτός και αν θες απλά να ξοδέψεις χρήματα άνευ λόγου και ουσίας.. Οι κρέμες δεν είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν κάτι δραστικό παρά μόνο ίσως να λειτουργήσουν ''προστατευτικά'' σε μια επερχόμενη δραστική αλλαγή (πχ κρέμες ραγάδων για εγγύους).

Για τη περίπτωση σου το σωστότερο θα ταν καταρχήν να πήγαινες ήδη σε κάποιο γυμναστήριο και να ακολουθούσες το προσωπικό σου πρόγραμμα φτιαγμένο από έμπειρο γυμναστή ο οποίος και θα το προσάρμοζε στα μέτρα σου κάθε φορά που θα άλλαζε και ο στόχος των αναγκών σου. Μη σε αγχώνει όμως αυτό.. αν πας και τώρα στα σωστά χέρια τα πάντα μπορούν να πάρουν τη σωστή πορεία :) Μην κάνεις μόνο το λάθος και θεωρήσεις ότι μπορείς μόνος σου να προσαρμόσεις συγκεκριμένο σετ ασκήσεων για παράδειγμα που κατά τη γνώμη σου μπορεί να ''κάνει τη δουλειά''.Μια συζήτηση με τους υπεύθυνους σε ένα κανονικό γυμναστήριο θα σε κατατοπίσει πλήρως..

Πίνε πολύ νερό μέχρι τότε γιατί η ενυδάτωση μόνο καλό μπορεί να κάνει στο δέρμα σου από εδώ και έπειτα και ειδικά όταν ξεκινήσεις και γυμναστήριο θα είναι η μέγιστη ανάγκη του δέρματός σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...