Smurfs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας, ειμουν παχίσαρκος χρονια ... και τωρα στα 18 έχασα 30κιλα , τωρα ειμαι 1,78 /79κιλα . Ομως το δερμα μου ειναι πολυ χαλαρό λόγο της δίαιτας και των πολλων περιττων κιλων που έφυγαν.Στο γυμναστιριο που πήγα ειπαν οτι άμμεσα αποτελεσματα δεν θα έχω (θελω αποτελέσματα σε 3-4 μηνες) εκτός αν κάνω power plate...Εγω σκεφτηκα να αγοράσω ο ίδιος power plate . Τι προτείνετε?...
papahlamidas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Στην γυμναστική φίλε μην βιάζεσαι... Δεν γίνονται αλλαγές από την μία μέρα στην άλλη. Ακολούθησε της οδηγίες τον ειδικών και όλα θα πάνε μια χαρά. Πλησιάζει η άνοιξη και όλοι θυμήθηκαν να χάσουν κιλά. Δεν το λέω για εσένα αλλά γενικά γιατί πάω Gym και ξαφνικά από το πουθενά όλοι τρέξανε να γραφτούν...
Smurfs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Συμφωνώ αλλά σκέφτομαι να κάνω παράλληλη χρηση power plate και γυμναστικής . Πιστευετε οτι θα βοηθήσει το power plate στην σύσφιξη; επίσης μου είπαν για ενα TRIMINCIL SCULPT , αλλα δεν τα πιστευω αυτα τα σκευάσματα...με ενα gel...
boubou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Το power plate βοηθάει σίγουρα στην σύσφιξη κ την μυική ενδυνάμωση αλλά δεν κάνει κ θαύματα. Το κάνω και εγώ, μου είπαν οτι μετά απο 6-8 μαθήματα αρχίζεις να βλέπεις διαφορά. Είμαι στο 6ο τώρα αλλά μη φανταστείς οτι εχω δει κάποια τρομερή αλλαγή. Φυσικά απο μόνο του δεν αρκει, οτιδήποτε παραπάνω κάνεις (διάδρομο, βάρη κλπ) σίγουρα θα βοηθήσουν περισσότερο. Έπισης θα σου πρότεινα να πήγαινες σε κάποιο γυμναστήριο αντι να το πάρεις σπίτι σου γιατί, πέρα του οτι κοστίζει πολύ απ'όσο ξέρω,είναι ενα μηχάνημα που αν δεν ξέρει ο αλλός τι κάνει μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα υγείας. Ένας γυμναστής σίγουρα θα μπορέσει να σε βοηθήσει περισσότερο για όσο το δυνατόν γρηγορότερα αποτελέσματα αν κ συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ότι στη γυμναστική δεν υπάρχει βιασύνη... μέχρι να ανταποκριθεί το σώμα σου απαιτείται κάποιος χρόνος. Τέλος θεωρώ ότι μια καλή συσφικτική κρέμα απο ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ σίγουρα θα βοηθούσε το σώμα σου ταυτόχρονα με τη γυμναστική.
glitsa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ακολούθησε αυτα που σου λένε...νομίζω ότι το power plate βοηθά στο να χάνεις πόντους λογικά κάτι θα κάνει και για τη σύσφιξη.αν και θα σε συμβούλευα να δεις και κάποιο πλαστικό χειρουργό διότι όσο να'ναι όταν χάνεις τόσα κιλά το σώμα ένα πατατράκ το παθαίνει αυτός ίσως θα ξέρει κάτι καλύτερα
papahlamidas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Στα βάρη να ξέρεις πάντως ότι για όγκο-σύσφιξη θέλει λίγες επαναλήψεις και πολλά κιλά
klainmaingr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Για αρχή συγχαρητήρια για τα κιλά που έχασες και καλή αρχή με τη νέα σου πλέον ζωή Αν έχεις χρόνο εγώ θα σου έλεγα να βάλεις μέσα και τρέξιμο στο πρόγραμμα και γενικά να βάλεις την άθληση πέραν του γυμναστηρίου στη ζωή σου... Καλό είναι το power plate αλλα μόνο σε συνδυασμό με περαιτέρω γυμναστική και φυσικά καλή διατροφή.. Ιδιαίτερα τώρα που ανοίγει ο καιρός λίγο τρέξιμο δίπλα σε θάλασσα θα είναι καλό και για το σώμα αλλα και για το πνεύμα σου... Όπως και να'χει πέρασες τα δύσκολα.. Καλή συνέχεια...
Smurfs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 οκ ευχαριστώ πολύ ... θα ακολουθίσω τις συμβουλές σας... boubou ξερεις κανενα προιον συσφιξης που πουλανε στα φαρμακεια?
Zderg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Παντως λογω των κιλων που ειχες το δερμα σου εχει τεντωθει.. Και αυτο δεν ξερω αν μπορει να ξαναζαρωσει απλα με γυμναστικη.. Αν δεν εχει κρεμασει πολυ το δερμα, τοτε με γυμναστικη θα εισαι μια χαρα.. Αλλα αν εχει κρεμασει πολυ, αυτα απ'οσο ξερω διορθωνονται με αλλους τροπους..
Chris_85 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Συγχαρητήρια για τα κιλα που εχασες..το δερμα ομως απο τη στιγμη που εχει ''τεντωσει'' τοσο, δε σφιγγει. Και μαλλον θα χρειαστεις πλαστικη (χωρις να μαι και 100% σιγουρος ετσι?). Καλυτερα φτασε γυρω στα 71-72 κιλα (που ειναι το ιδανικο βαρος για το υψος σου), σταθεροποιησου στο βαρος αυτο και μετα κοιτα για αλλες λυσεις. Δεν γινεται να τα χουμε ολα μαζι.
argyris22 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Στα βάρη να ξέρεις πάντως ότι για όγκο-σύσφιξη θέλει λίγες επαναλήψεις και πολλά κιλά για γραμμωση/συσφιξη θες λιγα κιλα πολλες επαναληψεις,για ογκο το αναποδο κανε γυμναστικη,το power plate ειχα ακουση οτι δημιουργει προβλημα στης κλειδωσεις απο της πολλες δονησεις,και ολοι οι γυμναστες κανουν γυμναστικη δεν χρησιμοποιουν power plate,αν σου λεει κατι αυτο επειδη και εγω εχασα πολλα κιλα,πηγαινα γυμναστηριο καθε μερα 1-1,5 ωρα,και εκανα λιγα κιλα πολλες επαναληψεις,και σε 3,4 μηνες οχι μονο εσφιξα αλλα αρχισε να περνει και καποια γραμμωση το σωμα μου,καθε φορα ομως εκανα τα παντα,ποδια-χερια-πλατες και οταν κουραζομουνα σε καποιο σημειο του σωματος μου πηγαινα σε αλλο και εναλαξ μετα,και το κυριοτερο ειναι διαδρομος,κανε 30λεπτα καθε φορα,οχι μονο γτ γυμαναζεσαι παντου αλλα γτ οταν θα πας να κανεισ οργανα οι μυς σου εχουν ζεσταθει και η γυμναστικη 'πιανει' καλυτερα τωρα για gel-πλαστικες και τα λοιπα,μου φαινονται τραβηγμενα,καλυτερα κανε γυμναστηριο για κανα 2 μηνο και δες μετα για τα υπολοιπα
glitsa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ασχετο αλλα μου ανοιξατε την ορεξη για γυμναστικη..και τωρα ειναι ιδανικη εποχη για ενα χαλαρο προγμματακι που μεχρι το καλοκαιρι θα εχει τελεια αποτελεσματα,μια κορμαρα την εχουμε!!
gerr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αυτά είναι κορμιά !! ^:eek: Φίλε smurfs συγχαρητήρια καταρχάς! Πραγματικά αλλάζεις το επίπεδο της ζωής σου. Και αφού σωστά εκτός από την υγεία σου θέλεις να προσέξεις και την εικόνα σου ξεκίνα γυμναστήριο. Αλλά επειδή το δυσκολότερο μέρος έχει περάσει, δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Για να αποδώσει η προσπάθειά σου χρειάζεται να έχεις υπομονή. Δεν θα δεις τα αποτελέσματα που περιμένεις σε 2 και τρεις μήνες. Δώσε χρόνο στο σώμα σου να προσαρμοστεί. Στην αρχή θα σε συμβούλευα να κάνεις μόνο βάρη και τρέξιμο (όσο περισσότερο μπορείς).
iced Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Αρχισαμε τα χημικα, δεν θελουμε mister χημικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.