Προς το περιεχόμενο

Cosmote,απο το κακό στο χειρότερο

god4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ήξερα ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote ήταν ψιλομαπα... φάνηκε ξανά.

σήμερα το πρωί κάλεσα το 1212 για να μου δώσουν κωδικό αποσύνδεσης μιας και θέλω το συμβόλαιο να το διακοψω και να το κάνω καρτοκινητο.

απαντάει η κοπέλα, τις λέω τι θέλω και μου λέει να με συνδέσει με το αρμόδιο τμήμα.

με βάζει στην αναμονή και περίμενα.

μετά από λίγο με βγάζει από την αναμονή και μου λέει πως το αρμόδιο τμήμα είναι κατειλημμένο και να προσπαθήσω αργότερα.

μετά από καμιά ώρα ξαναπαίρνω.

βγαίνει πάλι η ίδια κοπέλα (τόσες γραμμές υποτίθεται έχουν)

ξανά στην αναμονή αλλά για 5-6 δευτερόλεπτα.

με βγάζει και μου λέει "όπως το προέβλεψα κύριε δε είναι διαθέσιμο το τμήμα,καλέστε μετά τις τρεις καλύτερα,το τμήμα λειτουργεί μέχρι τις 11 το βράδυ)

εγώ θυμάμαι όταν από κάρτα το έκανα σύνδεση μέσα σε 10λεπτα είχε γίνει κανονικά η αλλαγή.ενώ τώρα που θέλω να κάνω το αντίθετο χρειάζονται κωδικοί τους οποίους η cosmote θα μου βγάλει το λάδι όπως φαίνεται μέχρι να μου δώσει και 30 μέρες για να γίνει η αποσύνδεση.30 μέρες δεν κάνει ούτε όταν αλλάζεις πάροχο στο ίντερνετ.

πόσο θέλει μια εταιρία να σε βάλει από τις λίστες τον συνδρομητών συμβολαίου σε αυτούς που έχουν καρτοκινητα?

τι να πω...με έχει απογοητεύσει η cosmote τον τελευταίο χρόνο αν και τα προηγούμενα 6-7 ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Τί είναι αυτοί οι κωδικοί αποσύνδεσης; Πόσες μέρες θέλει η όλη διαδικασία. Σκέφτομαι κ εγώ να το κάνω κάρτα γιατί το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο πλέον.

Δημοσ.

Είναι ένα τετραψήφιο νούμερο που στο δίνει η cosmote.

παίρνεις τηλέφωνο λες ότι θες να κόψεις την σύνδεση και αφού σε πρήξουν μα γιατί και η cosmote είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή σου δίνουν τον τετραψήφιο.

μετά με την ταυτότητα σου πας σε ένα Γερμανό η σε ένα κατάστημα που συνεργάζεται τέλος πάντων και λες τι θες,ο υπάλληλος κάνει την αίτηση υπογράφεις και είσαι έτοιμος.

μέσα σε 30 μέρες θα έχεις αποσυνδεθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...