Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο λεμε ρε Poulinos, οτι για καλο ανοιξαν οι τηλεπιοκοινωνιες για να υπαρξει αναπτυξη και να ξεκουνηθει ο ΟΤΕ απο τη αναλγησια του κρατικου μηχανισμου, δε μπορω να ξερω τι και ποσα χρειαζονται για να λειτουργησει ο ΟΤΕ. Δυο ειναι αυτα που ξερω. Οτι οι εγκαταστασεις που πρεπει να λειτουργησουν κατω απο τη στεγη του ΟΤΕ ουδεμια σχεση εχουν με τις εγκαταστασεις των εναλλακτικων και οτι υπο κρατικη διοικηση τα πραγματα ποτε δε γινονται οπως πρεπει. Ισως θα επρεπε ενας συγκεκριμενος φορεας να αναλαβει τη διαχειρηση του τμηματος του δικτυου που ανηκει στον Ελληνικο λαο και να ανεξαρτητοποιηθει απο τον ΟΤΕ

Ενα ειναι σιγουρο, οτι οι εναλλακτικοι εχουν σιγουρα εχουν δειξει οτι ειναι ανεπαρκεις και ανετοιμοι να εξυπηρετησουν τον ογκο των πελατων τους, και αυτο εχει αποδειχθει πολλακις. Οσο κριτικη κανεις στον ΟΤΕ, αλλη τοση θα πρεπε να κανεις στους εναλλακτικους κατι που δεν το βλεπω:-)

Επεξ/σία από disqualified
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να σας πω εγω που εχω πληροφοριες εκ των εσω: Στους 100, οι 80 καθονται και οι 20 (που ειναι με συμβαση) τρεχουν και δεν φτανουν... Οσο για το τμημα των βλαβων, πολλες φορες παιρνουν εγρολαβους που κοβουν τιμολογιο...

ποιοι ειναι αυτοι που καθονται ρε λινα; δεν διαφωνω οτι υπαρχουν ατομα στον οτε που δεν επρεπε να ειναι και οτι αυτοι που τρεχουν ειναι με συμβαση (οπως και εγω...) αλλα το ποσοστο που εβαλες ειναι υπερβολικα μεγαλο... εγω αλλαξα δυο τμηματα. το ενα ηταν το τεχνικο τμημα που ημασταν ολη μερα εξω με συνεργειο. οχι για βλαβες αλλα για εγκαταστασεις δικτυων κ.τ.λ. και τους εβλεπα που οι περισσοτεροι εχουν ηλικια του πατερα μου και μεγαλυτερη και ηταν με το αγχος για να τα προλαβουν ολα. και το δευτερο τμημα το οποιο ειμαι και ειναι σε γραφειο και ειναι για ελεγχο δικτυου παλι τους βλεπω που οι περισσοτεροι εχουν βγαλει τα ματια τους στις οθονες, εχουν μεγαλη γνωση και συνεχεια ειναι με δυο τηλεφωνα στα αυτια τους...

Και παλι λεω προς ολους οτι χαιρομαι που ξυπνησε ο οτε απο τους παροχους, απο τους Γερμανους, απο τους εργολαβους κ απο αλλους και ετσι εχει μπει παλι στον ανταγωνισμο, προσλαμβανει καινουργιο προσωπικο (ασχετα απο το μελλον τους στον οτε...) και προλαμβανει ασχημες καταστασεις. Α Λ Λ Α δεν μπορω ρε παιδια να συγκρινεται τον οτε με τους παροχους σε σχεση με υποδομες και εξυπηρετηση.

εχω μπει σε "κτιρια" παροχων οπου ειναι ο εξοπλισμος τους και ενω ειχαν εκατονταδες αιτησεις και περιμεναν οι πελατες τους δεν ειχαν βαλει ουτε ενα καλωδιο στους κατανεμητες τους και φυσικα γιαυτο εφταιγε ο οτε...

νομιζω παντως οτι ειμαστε offtopic!

συγνωμη για την πολυλογια...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Καλημερα ,οχι δεν παρεξηγηθηκα απλως λεω το παραπονο μου ,το πιο σημαντικο δεν το εγραψα ειχα προβλημα με το adsl πηρα τηλ. ενα 801.... μετα μου δωσανε ενα 12.. (δεν τα θυμαμαι) ολα αυτα γυρω στις 23¨00 το βραδυ κ τελικα ξερεις ποια ηταν η απαντηση ? Το τμημα ειναι ανοιχτο απο το πρωι μεχρι τις 21:00 το βραδυ κ εμεινα ΚΑΓΚΕΛΟ :X ,γιατι λοιπον η Ον να εχει 24ωρη τηλ. εξυπηρετηση κ ο Οτε που ειναι πιο σωστος (που εχει τις βασεις...) να μας γραφει στα ...ρια του,δεν του βγαινει ρε παιδι μου να εχει 24ωρη τηλ. εξυπηρετηση ? Ας μεγαλωσει το παγιο :X :lol::lol::lol::lol::lol: για να παρει υπαλληλους (πλακα κανω ετσι :-)) .

Καταλαβες λοιπον ,δεν ειναι κακο να σεβοντε το καταναλωτη κ να προσφερουν υπηρεσιες συμφωνα με τις υπαρχουσες αναγκες που υπαρχουν κ οχι να μενουν πισω .Καλημερα κ παλι.

ναι δυστηχως το τμημα βλαβων που ειναι η ενα η δυο σ'ολη την ελλαδα και δουλευουν μεσα απλοι φοιτητες ειναι μεχρι της 9....

να οι μ@@@ιες του οτε :mad:

Δημοσ.

σωστος για αυτο που λες αλλα θα σου πω και κατι αλλο.αν ο οτε εφτιαχνε πραγματι τις βλαβες σε 2 μερες οπως λεει τοτε ολοι οι εναλακτικοι θα ειχαν το 1/3 δουλειας απο αυτο που εχουν τωρα.αλλα εδω που κατηγορω τους εναλακτικους ειναι οτι εφοσον η κατασταση ειναι ετσι και δεν προκειτε να αλλαξει οτι θα πρεπε να ειχαν παραπανω ατομα.

Δημοσ.
σωστος για αυτο που λες αλλα θα σου πω και κατι αλλο.αν ο οτε εφτιαχνε πραγματι τις βλαβες σε 2 μερες οπως λεει τοτε ολοι οι εναλακτικοι θα ειχαν το 1/3 δουλειας απο αυτο που εχουν τωρα.αλλα εδω που κατηγορω τους εναλακτικους ειναι οτι εφοσον η κατασταση ειναι ετσι και δεν προκειτε να αλλαξει οτι θα πρεπε να ειχαν παραπανω ατομα.

οι παροχοι εχουν πραγματικα ελαχιστο προσωπικο...

επισης θα προτεινα οι παροχοι να ειχαν και ρητρα προς τον οτε για τις βλαβες τους γιατι ο οτε εχει αρκετουλικες βλαβες. οι νεες συνδεσεις εχουν προχωρισει αρκετα (λογικο λογω ανταγωνισμου) και γινονται μεσα σε μια δυο μερες αλλα οι βλαβες.... γιουχου!

Δημοσ.

θεωρητικα η βλαβη πρεπει να κλεινει σε 48 ωρες.στην πραξη ισως κλησει για να μην υπαρχει ρητρα οπως λες αλλα πολλες φορες κλεινει απλα οτι την εφτιαξαν και δεν εχει γινει τιποτα.

Δημοσ.

εγω ειμαι ευχαριστιμενος με την χρηση οτε και hol μαζι ο οτε στο τηλεφωνο και η hol στο internet χρυση τομη το λεω εγω αυτο.

Δημοσ.
εχω μπει σε "κτιρια" παροχων οπου ειναι ο εξοπλισμος τους και ενω ειχαν εκατονταδες αιτησεις και περιμεναν οι πελατες τους δεν ειχαν βαλει ουτε ενα καλωδιο στους κατανεμητες τους και φυσικα γιαυτο εφταιγε ο οτε...

Επειδή όπως ξέρεις αυτά δε τα διαφημίζουν , έτσι και ο κόσμος δε τα γνωρίζει, φυσικό επόμενο είναι.

Τέλος δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρετε ποτέ για τη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ , που εκεί πάλι τα πάγια είναι περισσότερα και το κλέψιμο ... αβέρτα . Τον ΟΤΕ κράζουν όλοι επειδή είναι στο DNA τους, συγκριτικά με χώρα του εξωτερικού με ιδια υποδομή και ανάπτυξη π.χ Πορτογαλία είμαστε χρόνια μπροστά... δε μπορείς να συγκρίνεις την Ελλάδα με την Αγγλία και τη Σουηδία διότι απλά δεν έχεις να κάνεις με τις ίδιες τιμές που έχουν οι παράμετροι που πέρνεις υπόψην σου φίλε Έλληνα.

Δεν είμαι μαζόχας ούτε κλάψας όμως ξέρω τι συμβαίνει και τι ισχύει. Οι εναλλακτικοί ας πληρώσουν πρώτα αυτά που χρωστάνε και ας διαμαρτυρηθούν μετά. Τέλος για όσους τα χώνουν κτλ αβέρτα, ας είχαν οι rest τους πελάτες του ΟΤΕ και ας βλέπαμε μετά σε πόση ώρα θα εξυπηρετούσαν.

Δημοσ.
Τέλος για όσους τα χώνουν κτλ αβέρτα, ας είχαν οι rest τους πελάτες του ΟΤΕ και ας βλέπαμε μετά σε πόση ώρα θα εξυπηρετούσαν.

Οπως λες δεν προλαβαίνουν να ελεγξουν τις βλαβες. Ωραια, δεκτο. Τοτε γιατι τις επιστρέφουν χωρις ελεγχο εντος 24ωρου ως επιδιορθωμένες, ή ακομα χειρότερα, τις επιστρεφουν ως βλαβες στη χωνευτή; Το RUO μιλάει για προθεσμία 24 ωρων για ελεγχο βλάβης στο ζευγος, οποτε κι εμεις τι να κανουμε, δινουμε πίσω τη βλάβη (με autoresponder?? :P) και συνεχίζουμε την οινοποσία στο κοντινο ταβερνάκι..

Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες, το ξύσιμο γινεται με τσουγκράνα.. :fear:

• Super Moderators
Δημοσ.
Το RUO μιλάει για προθεσμία 24 ωρων

το έχω ακουστά και γνωρίζω πάνω κάτω τι παίζει αλλά μήπως θυμάσαι τι σημαίνουν τα αρχικά? πάντα είχα αυτή την απορία

Δημοσ.
το έχω ακουστά και γνωρίζω πάνω κάτω τι παίζει αλλά μήπως θυμάσαι τι σημαίνουν τα αρχικά? πάντα είχα αυτή την απορία

Reference Unbundling Offer σημαίνει.

Δημοσ.

[quote=ThReSh;2573738]το έχω ακουστά και γνωρίζω πάνω κάτω τι παίζει αλλά μήπως θυμάσαι τι σημαίνουν τα αρχικά? πάντα είχα αυτή την απορία

Ναι ειναι RUO : Reference Unbundling Offer

και το αντιστοιχο ελληνικό: (Προσφορα για) Αδεσμοποίητη Πρόσβαση στον Τοπικό Βρόχο (ΑΠΤΒ) ;)

EDIT: βρεεε με πρόλαβες!!

Δημοσ.
Οπως λες δεν προλαβαίνουν να ελεγξουν τις βλαβες. Ωραια, δεκτο. Τοτε γιατι τις επιστρέφουν χωρις ελεγχο εντος 24ωρου ως επιδιορθωμένες, ή ακομα χειρότερα, τις επιστρεφουν ως βλαβες στη χωνευτή; Το RUO μιλάει για προθεσμία 24 ωρων για ελεγχο βλάβης στο ζευγος, οποτε κι εμεις τι να κανουμε, δινουμε πίσω τη βλάβη (με autoresponder?? :P) και συνεχίζουμε την οινοποσία στο κοντινο ταβερνάκι..

Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες, το ξύσιμο γινεται με τσουγκράνα.. :fear:

πεστα διοτι οταν τα λεω εγω μου λενε οτι υποστηριζω τους εναλακτικους.απλα την κλεινουν σε 48 ωρες απλα για να φαινεται οτι εχει κλεισει και μην πληρωνουν προστιμο για αυτο.πολλες φορες δεν εχουν παει καν.

Δημοσ.

τι να πει κανεις ! απο τη 1 χρωστανε αρα καλά κανουν κ κλεινουν διακόπτες.. απο την αλλη βλέπουμε οτι η forthnet καλά κρατεί !!

άντε να δουμε τι θα γινει !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...