Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχουν κανόνες που δεν τους τηρεί. Οταν τους δηλώνει βλάβη ο εναλλακτικός και δεν ερχεται κανεις οτετζης να ελεγξει, πως μπορεις να λες οτι γίνεται "διαχείρηση"; Ξύσιμο με την τσουγκράνα γίνεται και μαλιστα τα εχουν ματώσει.. :P

Απο την αλλη ο εναλλακτικός σε εχει δέσει να πληρώνεις το μηνιάτικο οποτε πέρα βρεχει και δεν μας νοιάζει. Για ολους δουλευει το συστημα μια χαρα εκτος απο τον πελάτη που ταλαιπωρούταν, ταλαιπωρείται και θα ταλαιπωρείται για 100 χρόνια ακόμα..

Με κατάλαβες στραβά. Αναφερόμουν σε όσους μιλούσαν για ελεύθερο κατέβασμα δικόπτη από τον ΟΤΕ, γραμμές και καλώδια ιδιοκτησίας ΟΤΕ και "κοπρίτες" εναλλακτικούς που ζουν με αλλουνού (ΟΤΕ) το δίκτυο... Εκεί αναφερόμουν όταν έλεγα για άγνοια και λάθος αντίληψη. ;)

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου, έριξαν πολλά άσκοπα χρήματα στο μάρκετινγκ και την διαφημιση εκτινασσοντας το κόστος την ώρα που με πολύ ελάχιστα κονδύλια μπορούσαν να προβληθούν στο Ιντερνετ. Απο εκει και πέρα υπήρξαν προβλήματα υποδομών αφού το ιδιόκτητο δίκτυο δεν προχώρησε όσο θα έπρεπε...

Δημοσ.

Οι βλάβες στους εναλλακτικούς γίνονται με προτεραιότητα σε σχέση με τους πελάτες του ΟΤΕ γιατί μπαίνει πρόστιμο μετά τις 24 ώρες.Τέτοιο πρόστιμο που δεν συμφέρει να μην γίνει η βλάβη.

Για τις νέες συνδέσεις ισχύει το ίδιο.Οι πελάτες του ΟΤΕ μένουν πίσω γιατί με το που καταθέσει αιτήματα ο πάροχος είναι υποχρέωση να γίνουν άμμεσα σε ελάχιστες μέρες αλλιώς βαρύ πρόστιμο που δεν σε σώζουν πάγια 3 χρόνων από την γραμμή. Και οι πάροχοι έχουν το εξής κόλπο.Επειδή για να καταθέσουν συνδέσεις χρειάζεται γραφειοκρατία περιμένουν για κάθε περιοχή να μαζευτούν αιτήματα και μετά τα καταθέτουν στον ΟΤΕ. Εμείς στο μεταξύ περιμένουμε και μας λένε ότι ο ΟΤΕ καθυστερεί. Και επειδή έχω γνωστό στον ΟΤΕ , κάθε φορά τα αιτήματα αργούν υπερβολικά να τους έρθουν από τους παρόχους στον ΟΤΕ και ενδιάμεσα παραπονιούνται οι πελάτες του παρόχου .Τρώνε βέβαια κρυάδα όταν τους λένε δεν μας ήρθε τίποτα εδώ και πόσο καιρό από την ΧΧΧ εταιρεία.

Από την άλλη η τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ και της ΕΕΤΤ στον ΟΤΕ είναι απίστευτη. Θα μου πείς ο ΟΤΕ θέλει κέρδη στην τσέπη ενώ όλοι οι άλλοι μόνο πελάτες και ξεπούλημα μετά.

Δημοσ.
Οι βλάβες στους εναλλακτικούς γίνονται με προτεραιότητα σε σχέση με τους πελάτες του ΟΤΕ γιατί μπαίνει πρόστιμο μετά τις 24 ώρες.Τέτοιο πρόστιμο που δεν συμφέρει να μην γίνει η βλάβη.

Για τις νέες συνδέσεις ισχύει το ίδιο.Οι πελάτες του ΟΤΕ μένουν πίσω γιατί με το που καταθέσει αιτήματα ο πάροχος είναι υποχρέωση να γίνουν άμμεσα σε ελάχιστες μέρες αλλιώς βαρύ πρόστιμο που δεν σε σώζουν πάγια 3 χρόνων από την γραμμή. Και οι πάροχοι έχουν το εξής κόλπο.Επειδή για να καταθέσουν συνδέσεις χρειάζεται γραφειοκρατία περιμένουν για κάθε περιοχή να μαζευτούν αιτήματα και μετά τα καταθέτουν στον ΟΤΕ. Εμείς στο μεταξύ περιμένουμε και μας λένε ότι ο ΟΤΕ καθυστερεί. Και επειδή έχω γνωστό στον ΟΤΕ , κάθε φορά τα αιτήματα αργούν υπερβολικά να τους έρθουν από τους παρόχους στον ΟΤΕ και ενδιάμεσα παραπονιούνται οι πελάτες του παρόχου .Τρώνε βέβαια κρυάδα όταν τους λένε δεν μας ήρθε τίποτα εδώ και πόσο καιρό από την ΧΧΧ εταιρεία.

Από την άλλη η τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ και της ΕΕΤΤ στον ΟΤΕ είναι απίστευτη. Θα μου πείς ο ΟΤΕ θέλει κέρδη στην τσέπη ενώ όλοι οι άλλοι μόνο πελάτες και ξεπούλημα μετά.

αθτο δεν ισχυεει απολυτως με την καμια.η αιτηση ειναι απλα μια φωτοτυπια ταυτοτηας και λογαριασμου και μια δεσμευση οριου απο τον Isp.και να στο αποδειξω και ακομα καλυτερα?δεν γινετε να κανεις αιτηση ιδια περιοχη ιδιο σπιτι με τον αλλον και ο ενας να ενεργοποιηθει σε 10 μερες και ο αλλος σε 2 μηνες εφοσον η αιτηση φευγει παρεα .και επειδη εχω κανει και εγω αιτηση εκ των μεσα και εβλεπα την προοδο σαν να ημουν ενας κανονικος πελατης σε 2-3 ημερες εγινε οτι ειχε να γινει η αιτηση ειχε φτασει ηδη στον οτε και απλα περιμενα ποτε ο οτε θα με γυρισει πανω στο dslam του εκαστοτε provider.και μιλαμε για γραμμη που ηδη επαιζε σε οτε οποτε δεν χρειαζεται καν τεχνικος να βγει εξω για να την φερει μεχρι τον κατανεμητη.τι ειναι η αιτηση?container η αποθηκη που περιμενεις να γυρισει και τις στελνεις ολες μαζι για να πληρωσει ενα καραβι?και ας πουμε οτι τις στελνουν καπως ομαδικα που λες και ανα περιοχη ε δεν γινετε στο περιστερι ποθ ειναι τοσος λαος ο ενας να ενεργοποιειται σε 10 μερες και ο αλλος σε 3 μηνες.δηλαδη 2,5 μηνες δεν εστειλε ο isp?οι 2 μηνες δεν εστειλε κανεις αιτηση απο το περιστερι η πχ απο ζωγραφου που γινετε ο πανικος???και σε αυτο παλι μονοι τους οι οτετζηδες προδιδονται.που λενε στον πελατη.βαλτε οτε και σε 3 μερες θα ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ>και οταν πηγαινει ο οτε για νεα γραμμη παει και την συνδεει μεχρι πανω στο σπιτι και ειναι σιγουρος οτι η γραμμη παιζει και αμα βρει προβλημα θα το φτιαξει ενω οταν ειναι για γραμμη εναλακτικου δεν θα πω να το συνδεσει μεχρι το σπιτι αλλα ουτε καν στον κατανεμητη δεν πανε να δουν οτι δουλευει.οπως εγραψα πιο πανω τις μισες φορες πανε μεχρι κατανεμητη τις αλλες μισες φορες οχι.αναλογως τις ορεξεις του τεχνικου.οι μονοι λογοι για να καθυστερησει μια αιτηση σε καθε ετερεια θα ειναι απλα να μην υπαρχει ελευθερη πορτα απο την πλευρα του Isp διοτι μπορει αυτο να γινει και απο την μερια του οτε οπως ειχε γινει με την τελλας που δεν εδινε ο οτε ζευγαρια στην τελλας με αποτελεσμα ολες οι αιτησεις να αργησουν και βεβεα εφαγε παλι προστιμο ο οτε αλλα παλι πολυ μικρο η να υπαρξει καποιο λαθος με τα στοιχεια.δηλαδη στις 100 αιτησεις να βαλουμε οτι 2 θα εχουν τετοιο προβλημα?

ουτε υπαρχει προτερεοτητα στις βλαβες του εναλακτικου διοτι αμα υπηρχε προτερεοτητα θα εφτιαχναν τις μισες βλαβες.απλα ο οτε στις μισες δεν παει και κλεινει την βλαβη οτι ευθυνη πελατη παροχου και ξαφνικα μετα απο 3-4 φορες που θα εχει δηλωθει βλαβη θα παει ο οτε και θα γραψει ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ .αλλαγη ζευγους.δηλαδη 4 φορες που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι πηγαν δεν υπηρχε προβλημα και οτι την 5η ξαφνικα επαιξε.και εγω δεν ειδα κανα τεχνικο του οτε με κανα adsl router sto χερι η με κανα αnalyzer αλλα μια ζωη με ενα τηλεφωνο και τσεκαρουν να δουν αν εχουν τουτ τουτ στο τηλεφωνο.μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα.γιατι αν μια ετερεια περιμενε να της στειλει μαζικα το προβλημα θα ηταν για αυτην την μια ετερεια.μια αλλη ετερεια δεν θα το εκανε αυτο και θα ειχε πολους πελατες να ερχονται.αλλα γιατι σε ολες τις ετερειες εκτος ΟΤΕ παντα οι γραμμες θελουν ενα μηνα?και γιατι οι μαγκες του οτε μεσα στα αστικα κεντρα πρεπει να τους κανει ταμα για να κανουν κατι.παντα υπαρχουν και οι εξερεσεις βεβεα αλλα ειναι λιγες.

Δημοσ.
(...) ουτε υπαρχει προτερεοτητα στις βλαβες του εναλακτικου διοτι αμα υπηρχε προτερεοτητα θα εφτιαχναν τις μισες βλαβες.απλα ο οτε στις μισες δεν παει και κλεινει την βλαβη οτι ευθυνη πελατη παροχου και ξαφνικα μετα απο 3-4 φορες που θα εχει δηλωθει βλαβη θα παει ο οτε και θα γραψει ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ .αλλαγη ζευγους. (...)

Ετσι ακριβως οπως τα γράφει ο poulinos! Εμεις εδω εχουμε 3-4 ατομα με πρόβληματα ζευγων που δηλώσαν βλάβη. Πως γίνεται να ηρθαν στον κατανεμητη αλλα μονο εγω να εχω τα κλειδιά του κλειδωμένου κατανεμητή; Τι ελέγξανε τα γραμματοκιβώτια ή το ασανσερ; Στον κατανεμητή υπάρχει ειδοποίηση οπως οφείλουμε: "Ο κατανεμητής ειναι κλειδωμένος για λόγους ασφάλειας και νομιμότητας, παρακαλω ειδοποιήστε τον κ. τάδε, διαμέρισμα τάδε". Ηρθε κανεις νομιζετε;

Παντως αυτο που ελεγα ειναι οτι χρειάζεται οι εναλλακτικοι να οργανώσουν καλυτερα την αντίδρασή τους με νομική υποστήριξη για να βοηθάνε τον πελάτη να λυνει το πρόβλημα του. Υπάρχει και η ευρωπαική ένωση, υπάρχει και το υπ. εμπορίου. Στο κάτω κατω αν γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός να αρθει η αδεια του ΟΤΕ (τι λες τωρα!) :P

Δημοσ.

ελαχιστοι κατανεμητες ειναι κλειδωμενοι.αλλα να μην πηγαινε ο οτε σε αυτους πιυ ειναι κλειδωμενοι θα ελεγα εντταξει.αλλα στους 20 κατανεμητες ο ενας θα ειναι κλειδωμενος και στους υπολοιπους 19 τουλαχιστον εδω στην αθηνα μονο σε 2-3 θα βρεις χαρτακι απο τον οτε οτι ολα μεχρι εδω ειναι οκ.σε επαρχια ειναι λιγο καλυτερη η κατασταση ισως λιγοτερης δουλειας του οτε.και πραγματι το πιο καλο θα ηταν ο οτε να εχει μονο τα καλωδια και το κοματι προσβασης του adsl να γινει τελειως ιδιωτικο και να ισχυουν για ολους τα ιδια.

Δημοσ.
Δεν είναι και τόσο ακριβότερος ο ΟΤΕ. Με 16.5 ευρώ το conn-x και 15 το connx talk για απεριόριστες κλήσεις και 15 το πάγιο βγαίνει 47 το μήνα. Αν δεν ήθελαν οι γονείς και το adsl ακόμα καλύτερα, είχαν την επιλογή να το βγάλουν. Αν σας φαίνεται τόσο μεγάλη η διαφορά των 6 ευρώ από τα 40αρια των παρόχων, τι να πω. Μπράβο στα μαρκετίνγκ τους.

Στα 14ε φιλε μου οταν λες adsl να λες κ τι ταχυτητα σου παρεχει ο Οτε γιαυτα τα λεφτα ,μην μενουν οι εντυπωσεις .Ελα που εγω λοιπον εβαλα τον κλεφτο οτε στα 30ε το adsl για 24αρα (πρωτη φορα κ ηθελα να δοκιμασω να δω τι λεει)... Περναει ο καιρος εντωμεταξυ δεν βλεπω κ καμια τρελη ταχυτητα ισα ισα που καμια φορα ηταν κ αργη η συνδεση,τους περνω τηλ. κ τους λεω τι γινεται ε παιδια κ τι μου λενε οι κλεφτες ? Α ειστε μακρια απο το κεντρο κ δεν γινεται να εχετε μεγαλη ταχυτητα αλλα γυρω στα 8mb ,καλα τους λεω κ επρεπε να παρω τηλ. γιαυτο,οκ τι κανουμε τωρα? Θα κανουμε υποβαθμιση στα mbs μου λεει,οκ λεω ποσα θα πληρωνω 24,9 (καπου τοσο μου ειπε) κ πεθανα στα γελια με τους κλεφτες. .

Α επισης οσοι λενε οτι η καθε ON δεν ειναι σωστο να μην πληρωνει τον Κλεφτοοτε ,τοσα μας εχει κατακλεψει απο μας ο κλεφτοοτε ,αυτος ειναι σωστος?Αντε με τα λιγουρια.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Επισης το λινκ το ειδα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΟΟΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΩΝ 15Ε μηπως κ γιαυτο φταιει που πρεπει να εχει υψηλοτερες τιμες ?

Ακου 6ε για να μιλαω στο εξωτερικο σε 24 χωρες ,ακου ρε τον κλεφτοοτε,4 μηνες ακομα κ πριν τελειωσει ο τελευταιος παω για on η forthnet ,για σου κλεφτοοτε.

Δημοσ.

απλα αυτο που ισχυει για ολους οσο πιο μακρια εισαι απο το αστικο κεντρο οπως και οσο πιο χαλια ειναι ο χαλκος τοσο χαμηλοτερα πεφτεις.σκουριασμενα καλωδια χαλια ενωσεις και τετοια επηρεαζουν τα παντα οπως και μεσα στο σπιτι παλια ενωμενα καλωδια καλωδια τραβηγμενα εξωτερικα η κοντα σε καλωδια ρευματος και γενικος πατεντες δεν ειναι οτι καλυτερο.

Δημοσ.
Βλέπω μελλοντικά να υπάρχουν μόνο:

ΟΤΕ, Forthnet, HOL, Tellas και τέλος...

Το μελλον ειναι 1 λογαριασμος, 1 παγιο και θα συμπεριλαμβανει

τηλεοραση, κινητο τηλεφωνο, σταθερο τηλεφωνο, 3G συνδεση χωρις ογκοχρεωση (δε ξεχναω τιποτα?).

Μεχρι να συμβει αυτο στην Ελλαδα θα δουμε συγχωνευσεις εταιριων, μεχρι να μεινουν 2-3 εταιριες με το παραπανω μοντελο.

Εκτιμηση μου ειναι οτι εταιριες ιντερνετ θα αποροφηθουν απο εταιριες κινητης τηλεφωνιας ή και το αναποδο προκειμενου να μπορουν να προσφερουν πακετα με κινητη και σταθερη και ιντερνετ και τηλεοραση, και ενα παγιο για ολα.

Οποτε εγω βλεπω στο μελλον σε βαθος 3ετιας, ενωση μερικων απο τις vodafone, forthnet, hol, On ετσι ωστε να χτυπησουν τον Οτε και την wind tellas.

Δημοσ.
Στα 14ε φιλε μου οταν λες adsl να λες κ τι ταχυτητα σου παρεχει ο Οτε γιαυτα τα λεφτα ,μην μενουν οι εντυπωσεις .Ελα που εγω λοιπον εβαλα τον κλεφτο οτε στα 30ε το adsl για 24αρα (πρωτη φορα κ ηθελα να δοκιμασω να δω τι λεει)... Περναει ο καιρος εντωμεταξυ δεν βλεπω κ καμια τρελη ταχυτητα ισα ισα που καμια φορα ηταν κ αργη η συνδεση,τους περνω τηλ. κ τους λεω τι γινεται ε παιδια κ τι μου λενε οι κλεφτες ? Α ειστε μακρια απο το κεντρο κ δεν γινεται να εχετε μεγαλη ταχυτητα αλλα γυρω στα 8mb ,καλα τους λεω κ επρεπε να παρω τηλ. γιαυτο,οκ τι κανουμε τωρα? Θα κανουμε υποβαθμιση στα mbs μου λεει,οκ λεω ποσα θα πληρωνω 24,9 (καπου τοσο μου ειπε) κ πεθανα στα γελια με τους κλεφτες. .

Α επισης οσοι λενε οτι η καθε ON δεν ειναι σωστο να μην πληρωνει τον Κλεφτοοτε ,τοσα μας εχει κατακλεψει απο μας ο κλεφτοοτε ,αυτος ειναι σωστος?Αντε με τα λιγουρια.

Επισης το λινκ το ειδα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΟΟΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΩΝ 15Ε μηπως κ γιαυτο φταιει που πρεπει να εχει υψηλοτερες τιμες ?

Ακου 6ε για να μιλαω στο εξωτερικο σε 24 χωρες ,ακου ρε τον κλεφτοοτε,4 μηνες ακομα κ πριν τελειωσει ο τελευταιος παω για on η forthnet ,για σου κλεφτοοτε.

Δεν το χεις μωρε ακη, μην το παλευεις. Προσπαθεις να βγαλεις το δικιο σου απο καποιες καταστασεις που σε χαλασαν, αλλα δεν ειναι τοσο απλα και χυμα τα πραγματα. Τι κουβεντα ειναι αυτη, οτι επειδη μας "κατακλεβει" τοσα χρονια ο οτε, δικαιουται και η ΟΝ και καθε ΟΝ να μην πληρωνει αυτα που χρωσταειι. Επειδη δηλαδη εσυ χρωστας σε καποιον, η δεν του κανεις σωστα τη δουλεια σου, αν αυριο συνεργαστουμε, εγω στο τελος δικαιουμαι να μη σε πληρωσω, ωραια λογικη αυτη, δεν ξεκινας να την εφαρμοζεις να δεις τι καλα θα περασεις.

Απο την αλλη, εσυ ο ιδιος, λες "εβαλα να δοκιμασω" αρα δεν εβαλες κατι με τη σιγουρια οτι θα λειτουργησει, αλλα το εβαλες σαν δοκιμη, γιατι μετα χτυπιεσαι οτι οτι δεν σε ενημερωσαν, εχεις την εντυπωση οτι η ΟΝ που λες οτι θα βαλεις (κατα τα λεγομενα σου ειναι τοσο καλη που θα συνεχισει να υπαρχει), ή η forthnet, θα σου πουν οταν πας να υπογραψεις οτι "εισαι τοσα χλμ μακρυα, και δεν θα εχεις 24mbit"; πλακα κανεις;

Τωρα για τα 15ε στα νεα πακετα του οτε... δεν το σχολιαζω, αν το ειδες καπου να το διαφημιζει αλλα τελικα δεν το εκανε δωσε μας λινκ να το δουμε κι εμεις, επισης αν νομιζεις οτι ολοι θα βγουν, παρεα και ο οτε, και θα σου κανουν πακετα χωρις παγιο (ωραια ατακα), αλλα μονο ο Οτε θα ειναι υπευθυνος και θα πληρωνει απο την τσεπη του να σου επισκευαζει τις γραμμες ενω ολοι οι αλλοι απλα θα τις χρησιμοποιουν στο τζαμπα, ενταξει τι να πω...

Δημοσ.

κλεφτοοτε,κλεφτοοτε,κλεφτοοτε,κλεφτοοτε,κλεφτοοτε,κλεφτοοτε,κλεφτοοτε, κλεφτοοτε κλεφτοοτε κλεφτοοτε κλεφτοοτε κλεφτοοτε κλεφτοοτε κλεφτοοτε κλεφτοοτε κλεφτοοτε κλεφτοοτε κλεφτοοτε κλεφτοοτε κλεφτοοτε κλεφτοοτε

γεια σου ρε ακη! :mad:

καποια αλλη λεξουλα μαθαμε?

Δημοσ.

Καλήμερα σαν καταναλωτης κοιταζω να βρω αυτο που με συμφερει κ δυστηχως ο κλεφτοοτε :lol: δεν ειναι αυτος τι να κανουμε ...

Οσο το οτι δεν το εχω νταξ ουτε ο οτε θα το εχει απο εμενα μεχρι τουλαχιστον να βγαλει το παγιο κ εκτος φυσικα αν δεν υπαρχει αλλος εναλλακτικος παροχος.

Εγραψα καπου πως δεν επρεπε να δωσει τα λεφτα στον Οτε η Ον ? Δεν νομιζω απλα αναεφερα πως ο συγχωρεμενος :X εχει κανει τα χειροτερα κ οσο μπορει τα κανει ακομα.

ΤΗΝ ΟΝ φιλε μου την δοκιμασα σου ειπα ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ μακαρι να την εβαζα κ σε εμενα αλλα ηθελα βλεπεις να βαλω τον Οτε πρωτα επειδη δεν υπηρχε γραμμη βλεπεις κ μετα το εξαμηνος ξερεις τι θα γινει ;) ,ειμαι μονος μου πληρωνω νοικι δεν με συμφερει να πληρωνω 24ε(adsl με αξιοπρεπη ταχυτητα 8mbps:X) + 15e(απεριοριστα αστικα -υπ/κα)+αραγε ποσο για διεθνης κλησεις (τις χρειαζομαι για αγορες που κανω κ παιχνιδια στοιχημα)+ 15(το παγιο του κλεφτοοτε) =συνολο 54ε ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ,α κ καποιοι δινουν κ 60' προς κινητα αλλα αυτοι ειναι μαμακιες βλεπετε :rolleyes: ,

Τελειωνοντας εχω δουλεψει ως part time (deyterh doyleia ) σε TELLAS-LANNET-ON κ ξερω τι συμφερει κ γιατι αναγκαζεται ο Οτε να εχει ακριβοτερες τιμες οπως επισης πως τις γραμμες τους τις μισθωνει ο Οτε αλλα οχι να μας κοροιδευει κ ετσι δεν τον αναγκαζει κανεις να βαζει το κλεφτοπαγιο .

Οι αλλοι ποιες γραμμες τσαμπα :-D? Την πληρωνουν στον Οτε οι αλλοι παροχοι κανονικα μην ανυσηχεις δεν χανει κ τοσο κ ας δεν τον εχει συνδρομητη ,αμα ηταν στο τσαμπα δεν θα χρωσταγε τοσο η Ον στον Οτε ;) .

Αντε καλη μας μερα ,ειδες ξερω κ αλλη λεξη ,αντε κ μακρια απο τον κ.ε.τ.Οτε :-D:-D.

Δεν ειναι τυχαιο πως οτι εχει σχεση με το δημοσιο παει καταδιαολου με αυτα που προσφερει κ κοροιδευει κ ετσι σιγα σιγα ο κοσμακης την κανει ,βλεπεις π.χ. Οπαπ αντε για :lol: .

Δημοσ.

akishellas

πρωτον να ζητησω συγνωμη για το αν παερηξηγηθηκες (που δεν νομιζω γιατι δεν ειμαι κακος :-) ) και να ξεκινησουμε με νεα βαση....

μαλλον δεν ειμαι αντικειμενικος γιατι δουλευω στον οτε αλλα σκεφτομαι οτι ο οτε εχει χιλιαδες προσωπικο σε ολη την ελλαδα που ενα μεγαλο ποσοστο δουλευουν 24 ωρες το 24ωρο (οπως και εγω). ολος ο οτε τρεχει ειτε για τους πελατες του ειτε για τους παροχους. απο την αλλη, οι παροχοι εχουν απειροελαχιστο προσωπικο που τρεχουν ολη μερα (το ξερω γιατι εχω μιλησει κ εχω δει παιδια της forthnet) χωρις να τα προλαβαινουν και φυσικα οταν δεν προλαβαινουν να τα κανουν ολα τοτε "φταει ο οτε". μπορεις να συγκρινεις την σιγουρια του οτε;

προσωπικα "μ΄αρεσει" που υπαρχει ο ανταγωνισμος γιατι αρχισε να ξυπναει κ ο οτε...

αμα εβλεπε ο κλεφτοοτε οτι πραγματι ειναι κλεφτοπαγιο αυτο που εχει δεν θα μπορουσε πολυ απλα να το χαμηλωσει πολυ ωστε να υπαρχει πολυ μεγαλυτερος ανταγωνισμος και να εμενε μονος του με εναν παροχο;

αυτη ειναι η αποψη μου...

τι σημαινει κ.ε.τ. Οτε? :-)

Δημοσ.

Όταν λες οτι ένα μεγάλο ποσοστό εργαζομένων στον ΟΤΕ δουλεύετε 24 ώρες το 24ωρο τι ακριβώς εννοείς? Γιατί όσους ξέρω από τον οτε 8ωρο (θεωρητικό) δουλεύουν. Το ίδιο και στη forthnet.

Σε ρωτάω γιατί μπορεί να έχω πέσει στις εξαιρέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...