Fronimitis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ο οτε ομως και ολοι οι υπαλληλοι που δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα για να μην πω τιποτα χειροτερο που τους εχω αχτι που το παιζουν καποιοι Πιστεύεις ότι οι υπάλληλοι της On telecoms ξέρουν που παν τα 4;Όλοι βάζουν τον κάθε άσχετο στο τηλέφωνο και στο σέρβις....Μαθαίνουν παπαγαλία 10 πραγματάκια κι αν το πρόβλημα σου είναι μέσα σε αυτά τα 10 έχει καλώς,αλλιώς κλάφτα.... Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον με την ON Telecoms αλλά ο χρόνος εμένα έληξε (πάλι καλά) οπότε αν δώ τα σκούρα την κάνω με ελαφρά.Για την ώρα μια χαρά είμαι πάντως. Όσο για το άλλο παλικάρι η τιμή του ΟΤΕ που παρέθεσε για το Conn-x και 16.5 ευρώ το μήνα είναι για το 1 mbit όπως είπες κι εσύ άρα είναι από 16.5 ευρώ.Εγώ που θέλω όμως 24 άρα πάω για 30 ζεστά ευρωπουλάκια τον μήνα οπότε δεν συμφέρει καθόλου τον μήνα γιατί 17.5 το πάγιο,15 το conn-x talk,και 30 το conn-x πάμε σύνολο 62.5 ευρώ τον μήνα.Ρε ούστ!
Noobios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Πιστευετε οτι η ελληνικη αγορα ειναι αρκετη για να υποστηριξει τοσους παροχους? Ηταν φυσικη εξελιξη να φυγουν οι αδυναμοι σιγα σιγα και να ξεκαθαρισει η αγορα. Επισης, μην τυφλωνεστε απο τα μεγαλα ονοματα (Forthnet, HOL κτλ) γιατι αν οι σχετικοι με αυτα δειτε τα οικονομικα τους στοιχεια ισολογισμους κτλ..θα δειτε οτι ειναι ολες χρεωμενες. Οποτε, η προβλεψεις για το ποιος θα μεινει κ ποιος οχι..δεν εχουν κ πολυ σχεση με την πραγματικοτητα..μιας κ η ιστορια μιας εταιριας κ το "μεγαλο" της ονομα πολλες φορες μας εμποδιζει να την διακρινουμε....
junior-21- Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ που θέλω όμως 24 άρα πάω για 30 ζεστά ευρωπουλάκια τον μήνα οπότε δεν συμφέρει καθόλου τον μήνα γιατί 17.5 το πάγιο,15 το conn-x talk,και 30 το conn-x πάμε σύνολο 62.5 ευρώ τον μήνα.Ρε ούστ! 20 ευρώ παραπάνω τον μήνα. Δεν καταλαβαίνω που το κακό. Εδώ στα ρούχα π.χ. βλέπουμε δίπλα δίπλα Armani και Xarmani και επιλέγουμε το πρώτο κι ας έχει δεκαπλάσια τιμή λόγω ποιότητας. Γιατί να είναι αλλιώς στις τηλεπικοινωνίες? Καλύτερα 20 ευρώ παραπάνω και το κεφάλι μου ήσυχο...
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 an o οτε δεν εκανε πολεμο θα ειχες το κεφαλι σου ησυχο και με αλλες ετερειες.αλλα το νταβατζιλικι συννεφο.
elteo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 20 ευρώ παραπάνω τον μήνα. Δεν καταλαβαίνω που το κακό. Εδώ στα ρούχα π.χ. βλέπουμε δίπλα δίπλα Armani και Xarmani και επιλέγουμε το πρώτο κι ας έχει δεκαπλάσια τιμή λόγω ποιότητας. Γιατί να είναι αλλιώς στις τηλεπικοινωνίες? Καλύτερα 20 ευρώ παραπάνω και το κεφάλι μου ήσυχο... +1 απλά καμία σχέση η ποιότητα υπηρεσίων κ η αξιοπιστία του ΟΤΕ με τους άλλους. Ακριβός μεν αλλά μακράν καλύτερος.
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 +1 απλά καμία σχέση η ποιότητα υπηρεσίων κ η αξιοπιστία του ΟΤΕ με τους άλλους.Ακριβός μεν αλλά μακράν καλύτερος. to καλυτερο που ειναι?στην ταχυτητα δεν ειναι διοτι σε κλειδωνει με μεγαλυτερο margin αρα πιο χαμηλη ταχυτητα?στο οτι εχει τα απειρα λεφτα και εχει απειρους υπαληλους και αλλα τοσα ατομα δικοικητικο προσωπικο που πληρωνονται απο εμας?η στο οτι φτιαχνουν την βλαβη πιο γρηγορα μπραγμα που θα μπορουσαν να κανουν και για τους εναλακτικους αλλα δεν το κανουν επιτηδες και απλα τρωνε μικρα προστιμα.η μηπως οτι σου ενεργοποιουν γραμμη σε 3 μερες ενω οταν ειναι για γραμμη εναλακτικου παλι επιτηδες το κανουν σε 1 -2 μηνες?η μηπως οτι εχουμε πληρωσει μεχρι και το τοπικο τηλεφωνο και αυτοι τα ιδια καλωδια εδω και χρονια?η μηπως οτι αμα δεν υπηρχαν οι εναλακτικοι θα πληρωνες ακομα το τοπικο τηλερωνο και το ιντερνετ θα ηταν 1 mbps?η μηπως που οταν δεν μπορει να σου δωσει μεγαλη ταχυτητα σου λεει οκ σε ριχνουμε στα 8 mbit και τερμα?
elteo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 to καλυτερο που ειναι?στην ταχυτητα δεν ειναι διοτι σε κλειδωνει με μεγαλυτερο margin αρα πιο χαμηλη ταχυτητα? έχω την 24άρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. στο οτι εχει τα απειρα λεφτα και εχει απειρους υπαληλους και αλλα τοσα ατομα δικοικητικο προσωπικο που πληρωνονται απο εμας? 1ον ο ΟΤΕ είναι ιδιωτικός εδώ κ καιρό και με γερμανικό μανατζμεντ τώρα 2ον η ΟΝ δεν πληρώνεται από τα λεφτά σου; η στο οτι φτιαχνουν την βλαβη πιο γρηγορα μπραγμα που θα μπορουσαν να κανουν και για τους εναλακτικους αλλα δεν το κανουν επιτηδες και απλα τρωνε μικρα προστιμα. Εχοντας εμπειρία κ από εναλλακτικό ΝΑΙ σου φτιάχνει σαφώς γρηγορότερα την βλάβη και σου απαντάει στο τεκ σαπορτ. Να θυμίσω αναμονές από Χολ και 4νετ; Το επιτηδες που αναφέρεις εγώ το ακούω ως καραμέλα των εναλλακτικών...την ανικανότητα την δική τους την μετατοπίζουν σε άλλους. Ο κακός ΟΤΕ γνωστό παραμυθάκι. η μηπως οτι σου ενεργοποιουν γραμμη σε 3 μερες ενω οταν ειναι για γραμμη εναλακτικου παλι επιτηδες το κανουν σε 1 -2 μηνες?η μηπως οτι εχουμε πληρωσει μεχρι και το τοπικο τηλεφωνο και αυτοι τα ιδια καλωδια εδω και χρονια?η μηπως οτι αμα δεν υπηρχαν οι εναλακτικοι θα πληρωνες ακομα το τοπικο τηλερωνο και το ιντερνετ θα ηταν 1 mbps?η μηπως που οταν δεν μπορει να σου δωσει μεγαλη ταχυτητα σου λεει οκ σε ριχνουμε στα 8 mbit και τερμα? Στα υπόλοιπα, δεν μπορώ να καταλάβω σε τι φταίει ο ΟΤΕ; Ξεκίνησε ως δημόσιος λογική είναι η τεράστια υποδομή του. Δηλ εσύ τι ήθελες να γίνει; Να δώσει τις γραμμές του τσάμπα στους ΙΔΙΩΤΕΣ εναλλακτικούς; Νταξ να είμαστε κ λίγο σοβαροί. Για τα θέματα ταχύτητας δεν μπορείς να ξέρεις τι θα έκανε εάν δεν υπήρχαν οι άλλοι. Εκτός κ αν είσαι μελλοντολόγος.
nyne Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 to καλυτερο που ειναι?στην ταχυτητα δεν ειναι διοτι σε κλειδωνει με μεγαλυτερο margin αρα πιο χαμηλη ταχυτητα?στο οτι εχει τα απειρα λεφτα και εχει απειρους υπαληλους και αλλα τοσα ατομα δικοικητικο προσωπικο που πληρωνονται απο εμας?η στο οτι φτιαχνουν την βλαβη πιο γρηγορα μπραγμα που θα μπορουσαν να κανουν και για τους εναλακτικους αλλα δεν το κανουν επιτηδες και απλα τρωνε μικρα προστιμα.η μηπως οτι σου ενεργοποιουν γραμμη σε 3 μερες ενω οταν ειναι για γραμμη εναλακτικου παλι επιτηδες το κανουν σε 1 -2 μηνες?η μηπως οτι εχουμε πληρωσει μεχρι και το τοπικο τηλεφωνο και αυτοι τα ιδια καλωδια εδω και χρονια?η μηπως οτι αμα δεν υπηρχαν οι εναλακτικοι θα πληρωνες ακομα το τοπικο τηλερωνο και το ιντερνετ θα ηταν 1 mbps?η μηπως που οταν δεν μπορει να σου δωσει μεγαλη ταχυτητα σου λεει οκ σε ριχνουμε στα 8 mbit και τερμα? +1 μακραν καλυτερος δεν ειναι...Απλα ειναι ποιο ευκολο στο να αποκατασταθει μια βλαβη γιατι δεν μπλεκεις με τριτους...Βεβαια εμεις στην εταιρεια που εχουμε προβλημα με τα τηλ,εχου παρει την απαντηση οτι μαζευει σκουπιδια η γραμμη...Μεγαλη υποθεση ο οτε...
pigeon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 (...) η στο οτι φτιαχνουν την βλαβη πιο γρηγορα μπραγμα που θα μπορουσαν να κανουν και για τους εναλακτικους αλλα δεν το κανουν επιτηδες και απλα τρωνε μικρα προστιμα.(..) Συμφωνοι αλλα για θυμισε μου οι εναλλακτικοι τι ακριβως κανουν για να αντιδράσουν σ'αυτο; Μηπως οτι κοροιδευουν επι μήνες τον πελάτη βαζοντας τον να μετράει το καλώδιο απο τον τοιχο ως το router , αντι να του λένε "φταιει ο ΟΤΕ, ελατε να κάνετε καταγγελία στο αρμόδιο τμήμα μας;" Δεν θυμάμαι κανενα εναλλακτικό να εφτιαξε νομικό τμήμα που να δέχεται καταγγελίες των πελατών τους και να προωθούνται μαζικά στην ΕΕΤΤ με ευθυνη και εξοδα του εναλλακτικού παρόχου. Επίσης, δεν βλεπω να υπάρχει και τεράστιος ζήλος για την επιδιόρθωση βλαβων ΟΤΕ, αφου το μονο μέλημα των υπαλλήλων υποστήριξης ειναι να κλείσει το ticket με κάθε τρόπο. Για μενα, τον πελάτη, και οι δυο πλευρες με αντιμετωπίζουν ακριβως το ιδιο γι'αυτο θα προτιμήσω τον ΟΤΕ που εχει εμπειρια στο "ξυσιμο" και επιλέον ξέρουμε τα χούγια τους.
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά, πολλοί εδώ μέσα δεν γνωρίζετε τα βασικά για το καθεστώς των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, και αυτο φαίνεται από τα ποστς που δημοσιεύονται, ειδικά σε θέματα σχετικά με τον ΟΤΕ και τις υποχρεώσεις του ως προς την παροχή υποδομών που είναι υπό την διαχείρισή του (και όχι υπό την ιδιοκτησία του). Διαβάστε και λίγο πριν βγάλετε βιαστικά και άτοπα συμπεράσματα... Έχουν αναφερθεί πολλές φορές τα θέματα αυτά στο Insomnia.
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Συμφωνοι αλλα για θυμισε μου οι εναλλακτικοι τι ακριβως κανουν για να αντιδράσουν σ'αυτο; Μηπως οτι κοροιδευουν επι μήνες τον πελάτη βαζοντας τον να μετράει το καλώδιο απο τον τοιχο ως το router , αντι να του λένε "φταιει ο ΟΤΕ, ελατε να κάνετε καταγγελία στο αρμόδιο τμήμα μας;" Δεν θυμάμαι κανενα εναλλακτικό να εφτιαξε νομικό τμήμα που να δέχεται καταγγελίες των πελατών τους και να προωθούνται μαζικά στην ΕΕΤΤ με ευθυνη και εξοδα του εναλλακτικού παρόχου. Επίσης, δεν βλεπω να υπάρχει και τεράστιος ζήλος για την επιδιόρθωση βλαβων ΟΤΕ, αφου το μονο μέλημα των υπαλλήλων υποστήριξης ειναι να κλείσει το ticket με κάθε τρόπο. Για μενα, τον πελάτη, και οι δυο πλευρες με αντιμετωπίζουν ακριβως το ιδιο γι'αυτο θα προτιμήσω τον ΟΤΕ που εχει εμπειρια στο "ξυσιμο" και επιλέον ξέρουμε τα χούγια τους. δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο περα απο το να δηλωσεις βλαβη.ετσι ειναι οι κανονισμοι.και οσο για καταγγελιες ο οτε θα φαει ενα προστιμο οτι δνε φτιαχνει τις βλαβες σε 2 μερες.και τι εγινε?τιποτα για τον οτε.σιγα τα λεφτα. δεν υπαρχει κατι αλλο να κανει ο isp.αυτα εχει θεσπισει η εεττ.δεν γινετε να πιεσουν αλλιως.υπαρχουν συγκεκριμενες διαδικασιες.οπως βλεπεις ολοι οι εναλακτικοι το ιδιο κανουν. έχω την 24άρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα.1ον ο ΟΤΕ είναι ιδιωτικός εδώ κ καιρό και με γερμανικό μανατζμεντ τώρα 2ον η ΟΝ δεν πληρώνεται από τα λεφτά σου; Εχοντας εμπειρία κ από εναλλακτικό ΝΑΙ σου φτιάχνει σαφώς γρηγορότερα την βλάβη και σου απαντάει στο τεκ σαπορτ. Να θυμίσω αναμονές από Χολ και 4νετ; Το επιτηδες που αναφέρεις εγώ το ακούω ως καραμέλα των εναλλακτικών...την ανικανότητα την δική τους την μετατοπίζουν σε άλλους. Ο κακός ΟΤΕ γνωστό παραμυθάκι. Στα υπόλοιπα, δεν μπορώ να καταλάβω σε τι φταίει ο ΟΤΕ; Ξεκίνησε ως δημόσιος λογική είναι η τεράστια υποδομή του. Δηλ εσύ τι ήθελες να γίνει; Να δώσει τις γραμμές του τσάμπα στους ΙΔΙΩΤΕΣ εναλλακτικούς; Νταξ να είμαστε κ λίγο σοβαροί. Για τα θέματα ταχύτητας δεν μπορείς να ξέρεις τι θα έκανε εάν δεν υπήρχαν οι άλλοι. Εκτός κ αν είσαι μελλοντολόγος. θεωρητικα ιδιωτικος και σε μονοπωλιακη θεση.ναι η ον δεν εχει παγιο οπως τοσα χρονια ο οτε.σωστα αφου ο οτε εχει τοσα λεφτα μαζευει ολους τους φοιτητες εκειμεσα να σηκωνουν τηλ.και αμα παρεις εσυ για βλαβη εναλακτικου σε γειωνουν και ας εχουν προβλημα.επειδη η δουλεια μου ειναι σε εναλακτικο και επειδη καθε μερα εχω deal με τον οτε απλα δεν μπορεις να φανταστεις.αν εσυ εχεις δει ενα προβλημα εγω βλεπω 10 καθε μερα και δυστυχως τιχαινει να ξερω ποιος φτεει.οποτε ναι ο κακος οτε.δεν ειπα να δωσει τις γραμμες στους εναλακτικους.αλλα δεν δεχομε ακομα να παιζουμε σε ολο το περιστερι με σιδερενια box και καλωδια εναερια κομμενα απο κολωνα σε κολωνα επειδη βαριουνται να αλλαξουν ενα καλωδιο και με σκουριασμενα εσκαλιτ.καποια πραγματα ειναι απλα απιστευτα.να βλεπεις 100 βοχ ενδιαμεσα και το καλωδιο κομμενο 100 φορες.απειρα φερεσυχνα.λιγα αστικα κεντρα και μεγαλες αποστασεις για να μην φτιαξουν και αλλα αστικα κεντρα.διαζευμενα ζευγη για να μην πανε χαμενα τα ζευγαρια.πριζακια με λογοτυπο οτε που εχουν βλακιες πυκνωτακια απο πισω για να φιλτραρουν γραμμες.τασεις 60 volt σε pstn για να μην μασαει η γραμμη απο βραχυκυκλωματα.καφαο που εχουν γεμισει φερεσυχνα μεσα και τα εχουν κλεισει με σκοινι γυρω γυρω.καφαο με ανοιχτες πορτες.καφαο που δεν εχουν πλαστικες ρεγκλετες αλλα σιδερενιες με το καλωδιο γυρω γυρω απο την βιδα και να εχει σκουριασει.βοχ και ενδιαμεσα βοχ χωρις μονωτικο λαστιχο μετα απο 30 χρονια .βοχ που τα ανοιγεις και το καπακι πεφτει κατω και πιτα στην σκουρια.
pigeon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά, πολλοί εδώ μέσα δεν γνωρίζετε τα βασικά για το καθεστώς των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, και αυτο φαίνεται από τα ποστς που δημοσιεύονται, ειδικά σε θέματα σχετικά με τον ΟΤΕ και τις υποχρεώσεις του ως προς την παροχή υποδομών που είναι υπό την διαχείρισή του (και όχι υπό την ιδιοκτησία του).Διαβάστε και λίγο πριν βγάλετε βιαστικά και άτοπα συμπεράσματα... Έχουν αναφερθεί πολλές φορές τα θέματα αυτά στο Insomnia. Υπάρχουν κανόνες που δεν τους τηρεί. Οταν τους δηλώνει βλάβη ο εναλλακτικός και δεν ερχεται κανεις οτετζης να ελεγξει, πως μπορεις να λες οτι γίνεται "διαχείρηση"; Ξύσιμο με την τσουγκράνα γίνεται και μαλιστα τα εχουν ματώσει.. Απο την αλλη ο εναλλακτικός σε εχει δέσει να πληρώνεις το μηνιάτικο οποτε πέρα βρεχει και δεν μας νοιάζει. Για ολους δουλευει το συστημα μια χαρα εκτος απο τον πελάτη που ταλαιπωρούταν, ταλαιπωρείται και θα ταλαιπωρείται για 100 χρόνια ακόμα.. -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 11 : 43 : 47----- δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο περα απο το να δηλωσεις βλαβη.ετσι ειναι οι κανονισμοι.και οσο για καταγγελιες ο οτε θα φαει ενα προστιμο οτι δνε φτιαχνει τις βλαβες σε 2 μερες.και τι εγινε?τιποτα για τον οτε.σιγα τα λεφτα.δεν υπαρχει κατι αλλο να κανει ο isp.αυτα εχει θεσπισει η εεττ.δεν γινετε να πιεσουν αλλιως.υπαρχουν συγκεκριμενες διαδικασιες.οπως βλεπεις ολοι οι εναλακτικοι το ιδιο κανουν. Συμφωνω αλλα κάτι πρεπει να γίνει, ο καταναλωτης γίνεται μπαλάκι μεταξυ ΟΤΕ-εναλλακτικού και τελικά (στατιστικά αποδεδειγμένο) ξαναγυρίζει στον ακριβό ΟΤΕ.
poedeer7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 προς poulinos: Αφου ισχυριζεσαι πως ο οτε προκαλει βλαβες στις γραμμες των εναλλακτικων και δε τις επισκευαζει για να γυρισουν οι πελατες απογοητευμενοι πισω γιατι δε κανεις μαι μηνυση στον οτε να αποδειξεις τι συμβαινει πραγματικα???
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 προς poulinos:Αφου ισχυριζεσαι πως ο οτε προκαλει βλαβες στις γραμμες των εναλλακτικων και δε τις επισκευαζει για να γυρισουν οι πελατες απογοητευμενοι πισω γιατι δε κανεις μαι μηνυση στον οτε να αποδειξεις τι συμβαινει πραγματικα??? απειρες μυνησεις εχουν γινει και απλα αυτο που γινετε καθε φορα ειναι ο οτε να τρωει ενα προστιμο το οποιο ειναι μια τριχα απο τα @@ του οπως λεμε.δεν ειπα οτι προκαλει βλαβες αλλα οτι δεν τις διορθωνει.και για να καταλαβεις και κατι πολυ απλο που κανεις να φενεται οτι μερικοι στον οτε δεν δουλευουν και μονοι τους το αποδεικνυουν.οταν εσυ ζητησεις μια καινουρια γραμμηε με νουμερο πχ 211 ,213 η δεν ξερω τι ο οτε ειναι υποχφρεωμενος να στην παραδωσει μεχρι τον κατανεμητη της πολυκατοικιας σου και απο εκει η την ενωνεις εσυ η την ενωνει ο Provider σου.μερικοι πραγματοι καλοι οτετζηδες που εχουν φιλοτιμο εννοουν την γραμμη στο καφαο και πανε και στην πολυκατοικια και την δοκιμαζουν και αφηνουν και χαρτακι πχ vivodi αριθμος βρογχου ταδε ωστε αυτος που θα παει μετα να ξερει οτι η γραμμη παιζει.ενω καποιοι αλλοι δεν πανε καν στην πολυκατοικια.μεχρι και σε αυτο καταλαβενενεις πολλα.ο ενας εχει ορεξη να δουλεψει ο αλλος λεει στα @@ μου και να μην παιξει ας μπει βλαβη.ποιος χαλαει τωρα τον καφε του να πηγαινει να ελεγχει στην πολυκατοικια.εχω σηκωσει κατα καιρους διαφορες φοτο εδωμεσα με διαφορα τραγελαφικα.ξερεις τι ειναι επι τρεις μηνες να παρακαλας να σου αλλαξουν ζευγαρι και ο γερος οτετζης 50 χρονων να μην το κανει και να λεει οτι δεν φτεει ο οτε και στο τελος να ερχεται ενας πιτσηρηκας 28 χρονων να ειναι καλα το παιδι και να στο αλλαζει σε 5 λεπτα και ολα να παιζουν κανονικα????γιατι ογερος μια ζωη τα ξυνε με τσουγκρανα και τωρα που ειναι και το adsl που ζοριζουν τα πραγματα διοτι η παραπανω ταση και τα πριζακια οτε δεν βοηθανε το adsl αλλα αντιθετως το χαλανε ζοριζονται και που να δουλεψουν.
pournaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Πιστευω οτι η μονη και σωστη λυση θα ηταν: 1. Αποδευσμευση του last mile απο τον οτε, δωσιμο πισω σε μια κρατικη εταιρια (ναι αυτο ανηκει καθαρα στην ελλαδα, για τον ενα και μοναδικο λογο, το εχουμε χιλιοπληρωμενο απο την τσεπη μας, και ειναι καπως δυσκολο, μη πω αδυνατον να γινει 2ο), και πληρωμη του παγιου στο κρατος, η τελος παντων, σε μια εταιρια τελειως ξεχωριστη, που να μην εχει δικαιωμα δημιουργιας τηλεφωνικου - internet provider ωστε να μην εχει και συμφερον ως προς μια εταιρια εναντι των αλλων. 2. Αγορα του κεντρικου δικτυου του τωρινου ΟΤΕ, απο τον ΟΤΕ α.ε. (αν θελει να λειτουργησει ως ιδιωτικη επιχειρηση, ας αγορασει με νομιμες διαδικασιες απο το κρατος το δικτυο, η ας φτιαξει νεο δικο του). Αν δεν γινουν καποτε αυτα, και ο ΟΤΕ παραμενει να εχει ως ιδιωτικη πλεον επιχειρηση, κατι που μεχρι χτες ανηκε στο κρατος, και το διαχειριζεται κατα το δοκουν, σιγουρα θα εχουμε ολα τα φαινομενα που προαναφερθηκαν, με καθηστερησεις σε βλαβες εναλλακτικων, με προτεραιοτητα στο δικο τους provider, και τελος με αναγκασμο σε μια πολυ αργη μειωση των τιμων και πολυ αργη αυξηση των παροχων. Διοτι, αν απο τη μια ο ΟΤΕ εχει παντα τις υψηλοτερες τιμες, και ο εναλλακτικος εχει ελαφρα χαμηλοτερες, παυει να υφισταται η εννοια του ανταγωνισμου και στις τιμες και στις παροχες, που στην τελικη θα ωφελησουν το πελατη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα