dr.scholl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 παιδια εγω εχω ον και τον τελευταιο μηνα παει κατα διαολου εκτος το οτι εχασα ταχυτητα εχω και συνεχομενες διακοπες,,,τους περνω τηλ και τι μου λενε,,,φτεει το ασυρματο τηλεφωνο,,και καλα ρε παιδια απανταω 10 μηνες τωρα δεν εφτεγε???τελος παντων το αλαξα με ενα αλλο που ειχα και κανει ακριβος τα ιδια,,,τωρα τι να τους πω?????
tzotzo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 δλδ εγω εκανα πατατα που εκανα νεα συνδεση στην on?
dr.scholl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 αυτο θα κανω αλλα θα με αρχισουν παλι τις μαλ:X:X
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 δλδ εγω εκανα πατατα που εκανα νεα συνδεση στην on? θα το δεις ΣΤΗΝ Πραξη
vazpapaz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 η Ναυτεμπορική έριξε rumor ότι η Forthnet σκέφτεται να εξαγοράσει την On Telecoms Αν γινει κατι τετοιο... τοτε θα σερνονται ολα μαζι τα δικτυα.... Δηλαδη η Forthnet εχει περασει σε κερδοφορια και θα αγορασει σε τετοιους καιρους την ON;;; Εκτος και αν τους πεταξουν κανενα ξεροκοματα και ομησει η On με την μια!
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Αν γινει κατι τετοιο... τοτε θα σερνονται ολα μαζι τα δικτυα.... Δηλαδη η Forthnet εχει περασει σε κερδοφορια και θα αγορασει σε τετοιους καιρους την ON;;; Εκτος και αν τους πεταξουν κανενα ξεροκοματα και ομησει η On με την μια! ναι σε αυτο δικιο εχεις απο την αλλη ομως και η Ον εχει ενα σεβατο ποσοστο πελατων.το ερωτημα ειναι οτι αμα γινοταν κατι τετοιο αν θα αφηναν τους πελατες εκει που ειναι η θα τους γυρναγαν σε dslam οπως και σε υπηρεσιες forthnet.δηλαδη no iptv.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 λογικά θα τους άφηναν και θα έκαναν "rename" τα dslams κτλπ κτλπ
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 δεν ειναι μονο το dslam το θεμα αν και δεν ξερω τι dslam εχουν αλλα ολο το συστημα διαχειρισης.πχ δεν θα κλειδωνουν με margin 6 και ειναι και τα μηχανηματα του voice Κτλ κτλ.αρκετα θεματα .anyway μακρια βλεπουμε εμεις.
frankid Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 πάλι στην επικαιρότητα η On telecoms >http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_12/06/2012_485130 Λέτε να υπάρχει θέμα αυτή τη φορά, δεδομένης της γενικότερης οικονομικής κατάστασης?
Dimgi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δε νομίζω ότι θα την αφήσουν οι Γερμανοί. Τώρα που είναι κάτω θα της δώσει και το τελειωτικό χτύπημα και πάει (τα ξέρουμε αυτά και σα χώρα :Ρ)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 πάντα είχε οικονομικά προβλήματα αν δεν κάνω λάθος, απλά στην κατάσταση που είμαστε δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα... με βλέπω και μένα πάντως να την κάνω για ΟΤΕ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 αντε ολοι στον οτε να ξαναγινει μονοπολιο. και που να πάω αφού θέλω καλά pings? άσε που οι δικοί μου έβγαλαν τρελό μίσος με την On, δεν έχουμε τηλέφωνο και internet στο σπίτι από το Σάββατο τα ξημερώματα και λόγω ΣΚ ήρθε σήμερα ο τεχνικός και αύριο/μεθάυριο οι αντίστοιχοι του ΟΤΕ για να checkάρουν ΚΑΦΑΟ κτλπ κτλπ... (αυτό θα συνέβαινε σε όποιο εναλλακτικό και να ήμουν, αλλά αν ήμουν ΟΤΕ θα είχα τηλέφωνο/internet σήμερα λόγω της αμεσότητας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα