Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 η κατάσταση θα είναι τραγική αν πέσω σε σταρχιδιστή τεχνικό...
AiWaaa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Kαι ερωτώ εγώ αν ρίξουν τα κυκλώματα τι θα κάνει ο πελάτης της ον ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 αλλάζει ISP...
AiWaaa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ωστε να είμαι ετοιμος αυτά είναι. κρίμα και 7 μήνες ΄τωρα όλα μελι γάλα κανένα θέμα. Για πείτε που πάμε μετά την ον ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 OTE ή Forthnet από μένα, δεν ψήνομαι καθόλου για Cyta/Wind/HOL...
AiWaaa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 και εγω προs forthnet σκέφτομαι, Ελπίζω να μην χρειαστεί να πάμε έως εκεί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 καλά εγώ παίζει να πάω ΟΤΕ έτσι κι αλλίως αν δεν φτιαχτεί αύριο/μεθαύριο το πρόβλημα μου, δεν γίνεται να περιμένω στη καλύτερη 3 εργάσιμες κάθε φορά για τεχνικό του ΟΤΕ...
weber122 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 ωστε να είμαι ετοιμος αυτά είναι. κρίμα και 7 μήνες ΄τωρα όλα μελι γάλα κανένα θέμα. Για πείτε που πάμε μετά την ον ? από τα πιο οικονομικά που έχω δει και με ψήνει είναι το economy της forthnet. το καλό ειναι ότι έχει και κινητα http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=841
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 η κατάσταση θα είναι τραγική αν πέσω σε σταρχιδιστή τεχνικό... τι εγινε τελικα?? Kαι ερωτώ εγώ αν ρίξουν τα κυκλώματα τι θα κάνει ο πελάτης της ον ? απλα η θα πει η on οτι καντε αιτηση στον ταδε παροχο που συνεργαζομαστε η απλα θα τα κλεισει και θα πει πηγαιντε οπου θελετε η μπορει κανας οτε να τα γυρισει απευθειας πανω του προσωρινα και μετα να ζητησει να γινει συμβολαιο για να μην διακοψει τον χρηστη.τουλαχιστον το ιντερνετ γιατι το τηλεφωνο αμα ο αλλος κανει 1000 τηλεφωνα στο εξωτερικο και μετα πει δεν θελω οτε ο οτε θα τρεχει.(ειτε γινεται πολλες φορες φραγη σε κινητα κτλ οποτε ο πελατης μπορει να παρει μονο σταθερα μεχρι να ενεργοποιησει κανονικα). ωστε να είμαι ετοιμος αυτά είναι. κρίμα και 7 μήνες ΄τωρα όλα μελι γάλα κανένα θέμα. Για πείτε που πάμε μετά την ον ? Πολλοι οι δρομοι.δες προσφορες κτλ κτλ και διαλεξε.αλλα ενταξει μπορει να μην κλεισει.επισης ο οτε πολλες φορες εχει κατεβασει διακοπτες για x y χρονο και μετα ξανα Up.απλα οταν γινεται αυτο ναι μεν μετα απο λιγο εχεις ιντερνετ παλι αλλα οταν αρχισει να το κανει αυτο ο ΟΤΕ τοτε ο Provider μετα απο λιγο καιρο κλεινει συνηθως.βλεπε altec.ξεκινησε να κλεινει κυκλωματα ο οτε μετα game over.και απο τοτε εχει κλεισει lannet,altec,teledome,telepassport.teleblepeme και δεν ξερω ποιος αλλος.ολοι χρεη .νταβατζιλικι του οτε αφου τα παιρνει απο ολους για τα παντα.βλαβες κτλ κτλ. OTE ή Forthnet από μένα, δεν ψήνομαι καθόλου για Cyta/Wind/HOL... η cyta ειναι voip οποτε παει χαμενο το ρουτερ σου wind τα ξερεις με το Ping εκτος αν εισαι απο τους τυχερους που λενε οτι παιζουν μιαχαρα. Hολ εχει και voip και Tdm οποτε με Tdm μια χαρα θα εισαι .το Traffic shaping δεν ξερω αν ισχυει ακομα.βεβαια δεν δινει Fast path. forthnet Ειχες οποτε τα ξερεις. και εγω προs forthnet σκέφτομαι, Ελπίζω να μην χρειαστεί να πάμε έως εκεί. θα το δεις στο μελλον.σιγουρα παντως δεν προκεται να κλεισει αμμεσα.μεχρι να γινουν δικαστηρια κτλ κτλ εχει μελλον.ελλαδα ειμαστε ολα αργουνε.απλα ο οτε παιζει να ανοιγοκλεινει κυκλωματα καθε λιγο και λιγακι και ας μην εχουν γινει δικαστηρια και να λεει μας χρωστανε και δεν πληρωσαν την δοση κτλ.συν οτι οσο ξερω ο οτε οτι λεφτα παιρνει τα παιρνει ντουκου .δεν υπαρχουν δοσεις κτλ. καλά εγώ παίζει να πάω ΟΤΕ έτσι κι αλλίως αν δεν φτιαχτεί αύριο/μεθαύριο το πρόβλημα μου, δεν γίνεται να περιμένω στη καλύτερη 3 εργάσιμες κάθε φορά για τεχνικό του ΟΤΕ... ειναι λιγο θεμα πραγματι.παει ο παροχος ο παροχος το στελνει οτε ο οτε δεν ξερω για ποιο λογο δεν το φτιαχνει μονιμα.μετα πρεπει να το ξαναδωσεις βλαβη αφου εχεις dc's εκει ειτε θα ερθει ο παροχος ειτε θα παει απευθειας στον οτε.ο οτε θα ξαναρθει και δεν ξερεις αν θα δωσει μονιμη λυση.στο τελος βλεπω να γινεται συνδυαστικο ο οτε να λεει οτι ειναι δικο του το προβλημα και να το δινει μετα σε εργολαβια να φτιαξουν το καλωδιο(να το αλλαξουν θα δειξει.).κρατα μας ενημερους να δω αν θα αλλαξουν καλωδιο η απλα θα γινει κανα μπαλωμα.και αν μαθεις ακριβως ποιο ηταν το προβλημα πες μας.πχ οξειδωμενο καλωδιο η κομμενο η δεν ξερω τι. Kαλά θα κάνεις μπας και στρώσει η γραμμή σου. δεν ειναι καλα θα κανει.γιατι ο οτε αυτο θελει να πετυχει.να κανει τον πελατη να γυρισει σε αυτον με ολα τα αθεμητα μεσα.και ειναι τραγικο να ειναι το προβλημα σε κομματι του οτε που ειναι αποδεδειγμενο οτι ειναι εκει και ο οτε να κανει την κοτα και να το μισοφτιαχνει καθε φορα χωρις να δινει μονιμη λυση.αν γυρναγε σε οτε ο οτε θα τοφτιαχνε την ιδια μερα με σκοπο να κερδισει εναν πελατη και να κανει δυσφιμιση στον παροχο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ήταν να έρθουν Δευτέρα ή Τρίτη, δεν τους είδαμε ή ήρθαν και δεν τους πήραμε χαμπάρι, πάντως η κατάσταση παραμένει ίδια... από On Telecoms μου είπαν σήμερα το απόγευμα ότι δεν έχουν ενημέρωση από τον ΟΤΕ και ότι θα γίνει συνδιαστικό σε περίπτωση που δεν κάνει κάτι αυτή τη φορά... seriously αν δεν αλλάξουν όλο το εναέριο (λίγα μέτρα) και πάνε για μπάλωμα, απλά θα το κόψω και θα το ξηλώσω όλο με την συνεργασία του γείτονα που τραβάει τα ίδια...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν θα μιλήσω συγκεκριμένα για την ON αλλά για όλους τους εναλλακτικούς.Όλες οι εταιρίες μονίμως μπαίνουν μέσα,κάθε χρόνο από όταν ξεκίνησαν και όλες προσπαθούν με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου να καλύψουν τις ζημίες.Η forthnet είναι έχει σε επιτήρηση την μετοχή της εδώ και περίπου 6 μήνες λόγω του ότι δεν καλύφθηκε η ζημία του φθινοπώρου ούτε με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και επίσης συνυπολογίστε το τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας και λήξης βραχυπρόθεσμων οφειλών(βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με τους πιστωτές της για αναβολή και μεταχρονολόγηση των δανείων.Η hol παθητικό(η vodafone μείωσε το ποσοστό της πέρισυ).Η wind..από μόνη της μια χρεωκοπία.Η cyta τέλη του 2011 προβλήματα με οφειλές και κίνδυνος να βάραγε κανόνι(δεν ξέρω τα οικονομικά της αποτελέσματα για το α' τρίμηνο,δεν ξέρω καν αν δημοσιοποιήθηκαν επαρκώς).Η on εδώ και καιρό παίζει με την φωτιά(δεν είναι η πρώτη φορά)παρά το ότι διαβεβαίωνε πως δεν υπάρχει θέμα και πως μάλιστα υπήρξε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 78 εκ. ευρώ τα αποία θα εξασφάλιζαν την απαραίτητη ρευστότητα.Όταν το 24άρι κοστίζει 15-20 ευρώ τον μήνα πρέπει να συνυπολογιστεί το ΦΠΑ,ο φόρος της εφορίας,πληρωμή υπαλλήλων,πληρωμή για το brandwith,άλλες λειτουργικές δαπάνες και το κέρδος της εταιρίας.Που θα περισσέψουν λεφτά για ανάπτυξη υποδομών;Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως όλοι οι εναλλακτικοί μπήκαν ξέροντας το υπάρχον δίκτυο και δεν είχαν την διάθεση να επενδύσουν ουσιαστικά.Επικρατούσε και επικρατεί η λογική βλέπουμε και κάνουμε.Η στρατηγική μιας εταιρίας όμως,και δη στον κλάδο της πληροφορικής,δεν θα πρέπει να είναι αυτή.Όποιος εφησυχάζεται την πατάει.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ήταν να έρθουν Δευτέρα ή Τρίτη, δεν τους είδαμε ή ήρθαν και δεν τους πήραμε χαμπάρι, πάντως η κατάσταση παραμένει ίδια... από On Telecoms μου είπαν σήμερα το απόγευμα ότι δεν έχουν ενημέρωση από τον ΟΤΕ και ότι θα γίνει συνδιαστικό σε περίπτωση που δεν κάνει κάτι αυτή τη φορά... seriously αν δεν αλλάξουν όλο το εναέριο (λίγα μέτρα) και πάνε για μπάλωμα, απλά θα το κόψω και θα το ξηλώσω όλο με την συνεργασία του γείτονα που τραβάει τα ίδια... ο οτε ηταν να ερθει δευτερα η τριτη?παραξενο που δεν ηρθε.αν ηρθε λογικα θα πρεπει να εχει κλεισει την βλαβη με χ υ αιτιολογια οποτε θα πρεπει η on να μπορει να δει οτι εχει κλεισει μεσα απο το wcrm.ναι αν ο οτε το κλεισει πχ οτι το εφτιαξε η οτι φταιει ο παροχος η δεν ξερω τι και εσυ εχεις παλι προβλημα παει συνδυαστικο.εκει αν ο τεχνικος του οτε δεν μπορει να δωσει αμεση λυση απλα θα πει ευθυνη οτε και θα δωθει για αλλαγη η επισκευη καλωδιο (κοινως θα δωθει κατι σαν καλωδιακη).το αν θα ενωθει η θα φτιαχτει η θα αλλαχτει θα το δεις.δεν το κοβω για αλλαγη παντως.το τελευταιο που λες ειναι μια λυση αλλα θα καρφωθεις.παμε να παρουμε ιδιο καλωδιο αμα ειναι να το αλλαξουμε κρυφα το βραδι.χαχα.αυτο το καλωδιο μπορει να δινει και σε αλλα ατομα αναλογως σε ποιο σημειοβρισκεται.. o γειτονας τι εταιρεια εχει? και σε περίπτωση που έχει πάνω από ένα προβληματικό σημείο θα φτιάχνεται ένα σημείο την επίσκεψη? διότι το κόβω να έρχονται, να βρίσκουν άλλο σημείο από αυτό που βρήκαν last week, να το διορθώνουν και να φεύγουν χωρίς να περιμένουν να checkαρω αν διορθώθηκε τελείως το πρόβλημα... Κανονικα ναι θα πρεπε οταν το φτιαξουν να δουν ποσο ειναι στο box και ποσο φτανει στην χωνευτη σου η εστω αμα δεν υπαρχει προσβαση να δουν ποσο φτανει μεχρι το τελευταιο box και μετα να πουν οτι οκ φτιαχτηκε.αυτοι ειναι ικανοι να ειδαν οτι οκ πριν ησουν 2 Mbit τωρα εισαι 4 η 14 η δεν ξερω ποσο και να εφυγαν.ναμην τσεκαραν για αποσυνδεσεις καν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 με HOL είναι ο γείτονας, επίσης το καλώδιο αυτό είναι εμφανές ότι εξυπηρετεί μόνο εμένα και τον συγκεκριμένο γείτονα, 101% σίγουρο...
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 με HOL είναι ο γείτονας, επίσης το καλώδιο αυτό είναι εμφανές ότι εξυπηρετεί μόνο εμένα και τον συγκεκριμένο γείτονα, 101% σίγουρο... οκ .απλα καλο θα ειναι να το δωσει και αυτος βλαβη στην Hol και αυτη στον οτε για να φαινεται στον οτε οτι το προβλημα επηρεαζει και τους 2 Δεν θα μιλήσω συγκεκριμένα για την ON αλλά για όλους τους εναλλακτικούς.Όλες οι εταιρίες μονίμως μπαίνουν μέσα,κάθε χρόνο από όταν ξεκίνησαν και όλες προσπαθούν με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου να καλύψουν τις ζημίες.Η forthnet είναι έχει σε επιτήρηση την μετοχή της εδώ και περίπου 6 μήνες λόγω του ότι δεν καλύφθηκε η ζημία του φθινοπώρου ούτε με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και επίσης συνυπολογίστε το τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας και λήξης βραχυπρόθεσμων οφειλών(βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με τους πιστωτές της για αναβολή και μεταχρονολόγηση των δανείων.Η hol παθητικό(η vodafone μείωσε το ποσοστό της πέρισυ).Η wind..από μόνη της μια χρεωκοπία.Η cyta τέλη του 2011 προβλήματα με οφειλές και κίνδυνος να βάραγε κανόνι(δεν ξέρω τα οικονομικά της αποτελέσματα για το α' τρίμηνο,δεν ξέρω καν αν δημοσιοποιήθηκαν επαρκώς).Η on εδώ και καιρό παίζει με την φωτιά(δεν είναι η πρώτη φορά)παρά το ότι διαβεβαίωνε πως δεν υπάρχει θέμα και πως μάλιστα υπήρξε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 78 εκ. ευρώ τα αποία θα εξασφάλιζαν την απαραίτητη ρευστότητα.Όταν το 24άρι κοστίζει 15-20 ευρώ τον μήνα πρέπει να συνυπολογιστεί το ΦΠΑ,ο φόρος της εφορίας,πληρωμή υπαλλήλων,πληρωμή για το brandwith,άλλες λειτουργικές δαπάνες και το κέρδος της εταιρίας.Που θα περισσέψουν λεφτά για ανάπτυξη υποδομών;Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως όλοι οι εναλλακτικοί μπήκαν ξέροντας το υπάρχον δίκτυο και δεν είχαν την διάθεση να επενδύσουν ουσιαστικά.Επικρατούσε και επικρατεί η λογική βλέπουμε και κάνουμε.Η στρατηγική μιας εταιρίας όμως,και δη στον κλάδο της πληροφορικής,δεν θα πρέπει να είναι αυτή.Όποιος εφησυχάζεται την πατάει. δηλαδη να μην εβγαιναν οι εναλακτικοι να ειχαμε 2 Mbit ακομα και το νταβατζηλικι του οτε.εκει δηλαδη που θελει να το παει ο οτε παλι ακομα και τωρα.και να τους παρακαλαμε για μια βλαβη και να μας γραφουν επειδη ειναι δημοσιο και να πληρωνουμε 100 ευρω το adsl και να λεμε και ευχαριστω.γιατι αυτα ειναι οταν υπαρχει μονοπολιο.το προβλημα δεν ειναι οτι δεν γινονται υποδομες μονο ,το προβλημα ειναι οτι α.ο οτε τοσα χρονια εδινε αυτο το πακετο που εχει τωρα 20 με 100 ευρω αφου κανεις δεν εδινε κατω απο 100 ευρω.οποτε αντε ο παροχος να τα βγαλει περα με 20 ευρω.και ο οτε ουτε αστικα δεν εδινε δωρεαν τοσα χρονια.στην καλυτερη ειχες λογαριασμο εκατο ευρω. β.εδινε 2mbit και αυτο στην πραξη ηταν 1 οποτε το bandwidth που ηθελε ηταν ενα τιποτα με το εξωτερικο. γ.οτι ο οτε χρεωνει τους εναλακτικοιυς για τα παντα και η μεγαλυτερη απατεωνια ειναι οι βλαβες που ειναι απειρα λεφτα για τον οτε. δ.οποτε το προβλημα δεν ειναι η επενδυση του εναλακτικου μονο. τα χρηματα που παιρνει ο οτε απο τις βλαβες ειναι απειρα και δυστυχως απειρες βλαβες κλεινουν συνεχεια με αιτιολογια ευθυνη παροχου και μετα απο 2-3 βλαβες μπορει να κλεισει με ευθυνη οτε.αλλα ο παροχος εχει πληρωσει ηδη για αυτες τις 2-3 οπως το ιδιο και με τα συνδυαστικα. ειμαστε ελλαδα ο οτε ειναι δημοσιος αρκετα ακομα σε νοοτροπια αν και σιγα σιγα αλλαζουν καποια πραγματα αλλα εχει πολυ μελλον ακομα μπροστα το θεμα ειδικα στην συνεργασια οτε -εναλλακτικοι.οπως και ο οτε δεν ειναι διαθετιμενοςνα πληρωσει λεφτα για αλλους χαλκους κτλ και γενικως να αλλαξει ολα τα σιδερενια box,να καταργησει τα pcm κτλ.τα λεφτα αυτα πανε σε τζιπακια κατω απο στεγαστρα στο μεγαρο του οτε.την επομενη φορα θα τα βγαλω και φωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα