Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως τα τελευταία 3 χρόνια στον ΟΤΕ έχω παρατηρήσει πως η "έως 24" μου κατεβαίνει αργά και σταθερά. Στις αρχές κατέβαζα καρφί με 1,7 megabyte/sec και τώρα κατεβάζω το πολύ με 1,1 megabyte/sec. Σε λίγο καιρό απλά θα κατεβάζω καντήλια. Αν και με ενδιαφέρει κυρίως το ping το οποίο επίσης έχει αρχίσει να εκτοξευεται. Αν ζητήσω αλλαγή σε fast θα δω διαφορα στα online παιχνίδια;

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

πόσο μειώθηκε ο συγχρονισμός? attenuation snr πόσο? το ping με ποιο destination έχει αυξηθεί?

Δημοσ.

Diablo 3, League of Legends

το θέμα είναι ότι τα pings που έχουν οι άλλοι με fastpath τα έχει ο ΟΤΕ με interleaved

4 μέρες χωρίς τηλέφωνο, με γονείς χωρίς κινητό και εμένα να μην είμαι σπίτι. οι 2 γονείς άνω των 70 (πατέρας άνω των 80) με καρδιά και parkinson's, καθόλου υπερβολικός...

για το συναγερμό όταν ξέρουν ότι υπάρχει βλάβη επί πόσες μέρες λένε ok δεν έγινε κάτι, αλλά στην περίπτωση του κοψίματος της γραμμής από την κολώνα τη στιγμή της διάρρηξης παίρνουν στο κινητό όταν δουν ότι δεν δουλεύει η σταθερή γραμμή...

κατά πάσα πιθανότητα κάπου έχει πρόβλημα το εναέριο καλώδιο από το ΚΑΦΑΟ στη γωνία του τετραγώνου μέχρι τον κατανεμητή στο σπίτι, υποτίθεται ότι χθες το πρωί βρήκαν ένα προβληματικό μέρος του και το patchαραν (επανήλθε το τηλέφωνο) αλλά τα άπειρα DCs συνεχίζονται κι ας έχει κατεβάσει η On το συγχρονισμό στα 4-5mbit (14-15). Επίσης κόβεται η κλήση όταν μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν είναι μόνο τα DCs του router...

α.καλα κανεις απο τους γονεις δεν εχει μαθει να χρησιμοποιει ενα κινητο για μια περιπτωση αναγκης.εστω και απο αυτα με τα μεγαλα πληκτρα που ειναι για τηλεφωνο.σαν ασυρματο ειναι καμια διαφορα.οι συναγερμοι στελνουν σημα καποιες ωρες οποτε αμα δεν παει εκεινη την ωρα τοτε μονο καλουν στο κινητο.οποτε οσο ξερω αν μπουν αυτοι καποια χ ωρα θα εχουν αρκετη ωρα για να σηκωσουν ολοκληρο το σπιτι.για αυτο και συνηθως τα atm παιζουν με gsm συναγερμο.αν ο συναγερμος στελνει σημα καθε 12 ωρες καληνυχτα.θα σου εχουν παρει τα παντα.απο το box εννοεις.απο το καφαο φευγει υπογεια μεχρι το box.

λίγο παραπάνω, αλλά σε ώρες αιχμής που μπορεί να πιτάρει κάποιος εναλλακτικός η διαφορά αυξάνεται

επίσης όπως έχουμε ξαναπεί με το χαμηλό ping δεν έχεις μόνο καλύτερο online gaming, τα πάντα παίζουν καλύτερα μιας και το bandwidth με εξωτερικό επαρκεί...

απλα η διαφορα θα ειναι στο gaming.γιατι και αλλοι παροχοι δεν εχουν το Ping του οτε αλλα πχ utube βλεπεις μια χαρα.και αλλος τοσος κοσμος παιζει μια χαρα Online ακομα και με Interleave.

τα ίδια προβλήματα με μένα έχει και ο γείτονας, άρχισαν την ίδια περίοδο και στους δύο, "μοιραζόμαστε" το ίδιο εναέριο καλώδιο, στο οποίο κατά 99% βρίσκεται το πρόβλημα...

καλή μου τύχη Δευτέρα-Τρίτη με τους ΟΤΕτζήδες μπας και το αλλάξουν όλο...

δεν θα το αλλαξει ο οτε συνηθως.εργολαβια το δινουν αυτο ειδικα αμα ειναι μεγαλο καλωδιο και στηριζεται σε διαφορα παραξενα σημεια.δεν ειναι δηλαδη ο απλος τεχνικος που ερχετε σπιτι και τσεκαρει.ο απλος το πολυ να βρει που εχει παθει κατι το καλωδιο και να σου κανει καμια καλυτερη ενωση εκει.

Πριν ένα χρόνο περίπου είχα το ίδιο πρόβλημα με χολ. Το καλώδιο είχε πέσει στο δρόμο. Δεν μου το άλλαζαν δωρεάν με τίποτα, ο οτε τα έριχνε στη χολ, και η χολ στον οτε! Τελικά μετά από 12 μέρες χωρίς τηλέφωνο το άλλαξα μόνος μου.

εδω ειναι λιγο το γκρι σημειο.αν το καλωδιο ειναι αυτα τα χοντρα του οτε τα χρωμα καφε.γκρι πως να το πω τοτε ειναι του οτε και μονο ο οτε το αλλαζει.ο οτε κανονικα ειναι υποχρεωμενος να σου φερει καλωδιο μεχρι την χωνευτη σου ειδικα για περιπτωσεις σπιτιων.ειναι του οτε κομματι αυτο αλλα επειδη ο οτε πολλες φορες ειτε δεν το φτιαχνει ειτε αμα ειναι εταιρεια σου λεει οκ εγω στο εφερα πχ σε αυτην την γωνια του εργοστασιου φωναξε δικο σου ηλεκτρολογο να στο περασει μεχρι εκει που θες για αυτο και πολλοι πελατες περνανε δικο τους.απλα θεωρητικα και πρακτικα απαγορευεται να ανοιξεις πλεον box για να ενωσεις το δικο σου καλωδιο.απο εκει και περα ομως υπαρχει και η περιπτωση που ειδικα σε καταστηματα αν δεν υπαρχει χωνευτη τοτε ο παροχος εχει το δικαιωμα να ανοιξει το box αφου δεν υπαρχει χωνευτη.ειναι λιγο παραξενη η ολη ιστορια πλεον αλλα ναι εναερια καλωδια μεχρι χωνευτες κτλ ειναι στο κομματι του οτε οχι του παροχου.απλα ο οτε πολλες φορες δεν τα φτιαχνει οποτε εκει για να μην περιμενεις απλα περνας ενα utp το στερεωνεις καπως και εισαι ετοιμος.

Εγώ πάντως τα τελευταία 3 χρόνια στον ΟΤΕ έχω παρατηρήσει πως η "έως 24" μου κατεβαίνει αργά και σταθερά. Στις αρχές κατέβαζα καρφί με 1,7 megabyte/sec και τώρα κατεβάζω το πολύ με 1,1 megabyte/sec. Σε λίγο καιρό απλά θα κατεβάζω καντήλια. Αν και με ενδιαφέρει κυρίως το ping το οποίο επίσης έχει αρχίσει να εκτοξευεται. Αν ζητήσω αλλαγή σε fast θα δω διαφορα στα online παιχνίδια;

μαλλον θα εχει πεσει και ο συγχρονισμος σου στα 11 mbit απο τα 17 mbit.σε fast θα δεις διαφορα απλα θα πεσει και ο συγχρονισμος λιγο ακομα.αν πιανουν τα χερια σου κανε καναν ελεγχο σε καμια χωνευτη η κατανεμητη να δεις στα ποσα συγχρονιζεις και εκει αφου πρωτα δεις στα ποσα συγχρονιζεις και στο σπιτι μεσα

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θα το αλλαξει ο οτε συνηθως.εργολαβια το δινουν αυτο ειδικα αμα ειναι μεγαλο καλωδιο και στηριζεται σε διαφορα παραξενα σημεια.δεν ειναι δηλαδη ο απλος τεχνικος που ερχετε σπιτι και τσεκαρει.ο απλος το πολυ να βρει που εχει παθει κατι το καλωδιο και να σου κανει καμια καλυτερη ενωση εκει.

δεν πιστεύω ότι το patchάρισμα θα κάνει καλή/σωστή δουλειά που δεν θα έχει πρόβλημα με αέρα και βροχή, ειδικά αν έχει πρόβλημα σε πάνω από ένα σημείο.

που από ότι φαίνεται έχει, διότι την πρώτη φορά που ήρθαν υποτίθεται ότι έφτιαξαν αυτό που είδαν, αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται (σε 2 σπίτια)...

Δημοσ.

συμφωνω μαζι σου αλλα αν ο οτε δεν θελει να το δωσει εργολαβια και επειδη το εχω δει στο λεω μπορει απλα αν καπου εχει οξειδωθει κτλ απλα να πεσει Patcharisma με καραμελακια 3m που εχουν το gel μεσα και τερμα.βεβαια την αληθεια θα την πω.πριν 4 χρονια ειχα παει ενα ραντεβου.εναεριο καλωδιο κομμενο στην μεση και τα καλωδια ο τεχνικος τα ειχε ενωσει στριβοντας τα .ναι οπως το ακους στριβοντας τα μονο κατω απο την βροχη τον αερα κτλ.μετα απο καιρο οξειδωθηκαν και κοπηκαν.το ενωσα προσωρινα εγω υποχρεωτικα για να παιξει το τηλ μεχρι να παει βλαβη στον οτε για να αλλαξει το καλωδιο η να το φτιαξει.δεν ηταν μονο το ζευγαρι του εναλακτικου οξειδωμενο αλλα ολα τα ζευγαρια.ο οτε δεν πηγε να το φτιαξει.περασα 6 μηνες μετα ακομα φαινοταν η επιδιορθωση που ειχα κανει.μετα απο 1 χρονο που ξαναπερασα πλεον το καλωδιο ειχε αλλαχτει η να το πω καλυτερα το κατεργησαν και τραβηξαν απο αλλου.

• Super Moderators
Δημοσ.

και σε περίπτωση που έχει πάνω από ένα προβληματικό σημείο θα φτιάχνεται ένα σημείο την επίσκεψη? διότι το κόβω να έρχονται, να βρίσκουν άλλο σημείο από αυτό που βρήκαν last week, να το διορθώνουν και να φεύγουν χωρίς να περιμένουν να checkαρω αν διορθώθηκε τελείως το πρόβλημα...

Δημοσ.

θεωρητικα θα πρεπει να τσεκαρει συγχρονισμο στο box και συγχρονισμο στην χωνευτη σου και να βρει κατι παρομοιο.λεω θεωρητικα γιατι αμα δεις να χανεις 3 mbit απο το ενα σημειο στο αλλο ο οτε ειναι ικανος να σου πει μια χαρα ειναι.αλλιως ετοιμασε κανα cat 6 και οταν ερθει ο οτε πεστου να στο patcharei στο box και να το ριξεις εσυ μεχρι το σπιτι σου στην χωνευτη.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι το θέμα ότι χάνω συγχρονισμό, το θέμα είναι τα άπειρα DCs όταν φυσάει/βρέχει, οι διακοπές στις τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και τα παράσιτα στο τηλέφωνο...

δεν έχει πρόβλημα το καλώδιο από το σπίτι μου μέχρι τον κατανεμητή (χελώνα ή όπως λέγεται) στη κολώνα έξω από το σπίτι, το πρόβλημα είναι στο εναέριο ανάμεσα στις κολώνες μέχρι το ΚΑΦΑΟ...

Δημοσ.

α καταλαβα.δεν παιρνεις απευθειας απο το box αλλα παιρνεις απο δευτερεων πλαστικο box το οποιο ενωνεται με εναεριο με το προηγουμενο box.εκει ναι μονο ο οτε βαζει χερι και κανεις αλλος.και ειναι και ζορι να αλλαχτει το καλωδιο......παντως για να εχεις προβληματα με αυτο το καλωδιο καπου πρεπει να ειναι εκτεθειμενο εκτος αν μετα πεφτεις σε σιδερενιο box που το θεωρω δυσκολο και εχει οξειδωθει εκειμεσα και μπαινει νερο οταν βρεχει.γιατι αυτο το καλωδιο το εναεριο γενικα ειναι πολυ καλη κατασκευη σαν καλωδιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

για να έχουμε και οι 2 πρόβλημα αποκλείεται να φταίει πχ το ΚΑΦΑΟ ή κάποιο box, πρέπει να είναι το καλώδιο το οποίο έρχεται από αριστέρα προς δεξία και ύστερα ξαναγυρνάει αριστερά για να πάει το γείτονα, κοινώς το μοιραζόμαστε...

Δημοσ.

για να έχουμε και οι 2 πρόβλημα αποκλείεται να φταίει πχ το ΚΑΦΑΟ ή κάποιο box, πρέπει να είναι το καλώδιο το οποίο έρχεται από αριστέρα προς δεξία και ύστερα ξαναγυρνάει αριστερά για να πάει το γείτονα, κοινώς το μοιραζόμαστε...

το box ειπαμε οχι το καφαο:P

εκτος και αν εχουν και αλλοι προβλημα και δεν το ξερεις.αλλιως ναι φταιει το καλωδιο.απλα λογικα πρεπει να ειναι το καλωδιο γιατι λογικα δεν πρεπει να πεφτεις σε σιδερενιο box(χελωνα) αλλα σε πλαστικο οποτε αυτα δεν οξειδωνονται.εκτος αν οταν ερχεται το τελευταιο εναεριο και παει στην χωνευτη σου εχεις θεμα εκειμεσα.αλλα τοτε δεν θα εφτιαχνε ο τεχνικος κατι απεξω.καλη υπομονη.εμπλεξες λιγο.

• Super Moderators
Δημοσ.

έβαλα και το ΚΑΦΑΟ μέσα για καλό και για κακό...

σιδερένιο δεν έχουμε, είναι πλαστικό και το δικό μου είναι μια χαρά σίγουρα, φταίει το εναέριο κι αν δεν αλλάξει όλο για σιγουριά (μιας και περνάει μέσα από δέντρα) δεν πρόκειται να λυθεί μόνιμα το πρόβλημα...

Δημοσ.

απο το καφαο μεχρι το πρωτο box το πλαστικο το καλωδιο παει υπογεια και θα το καταλαβεις διοτι θα δεις κατω απο το box μαυρο καλωδιο που μετα μπαινει μεσα σε σωληνα σιδερενιο και μετα μπαινει μεσα στο εδαφος.και σε αυτο το κουτι θα δεις και νουμερα πανω πχ κκ 323 01.απλα ο οτε το να αλλαξει το καλωδιο θα ειναι η τελευταια λυση.η πρωτη θα ειναι να το φτιαξει αν γινεται.ναι πατεντες κοινως οχι μονιμες λυσεις.εκτος αν δεν φενεται που εχει γινει η ζημια(πχ να εχει χαλασει καπου) οπου εκει θα το αλλαξει.

• Super Moderators
Δημοσ.

για να έχουμε πρόβλημα (και ο γείτονας) ακόμα κι όταν φυσάει υποθέτουμε ότι δεν είναι θέμα box ή κάποιου "σταθερού" καλωδίου, πρέπει να είναι κάτι το οποίο επηρεάζεται από τον αέρα και το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι το εναέριο ανάμεσα στις κολώνες...

Δημοσ.

για να έχουμε πρόβλημα (και ο γείτονας) ακόμα κι όταν φυσάει υποθέτουμε ότι δεν είναι θέμα box ή κάποιου "σταθερού" καλωδίου, πρέπει να είναι κάτι το οποίο επηρεάζεται από τον αέρα και το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι το εναέριο ανάμεσα στις κολώνες...

ναι οταν φυσαει μονο το καλωδιο μπορει να μετακινειται και να κανει προβλημα.οταν βρεχει θα μπορουσε να ειναι και καποιο box πιο πολυ σιδερενιο που βαζει νερα.το να το βρει ο τεχνικος του οτε ποιο ειναι ειναι ευκολο.δοκιμαζει box μετα δευτερο box και βλεπει αν εχει διαφορα sync.το πιο ευκολο ειναι αυτο.το δυσκολο ειναι που λεει ο λογος να το φτιαξει για να συγχρονιζεις οπως πριν.γιατι σε παρομοια περιπτωση ο οτε εφτιαξε εναν πελατη στο μαρουσι και απο τοτε ναι μεν δεν εχει dc's αλλα εχει 3 mbit Λιγοτερα λογω του εναεριου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...