Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να το πούμε περιεκτικά.... η on πάει κατά διαόλου, και ο ΟΤΕ τους μαμαει και απο πάνω :P

και καλα τους κανει..

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αντε ολοι στον οτε να ξαναγινει μονοπολιο.

μονοπώλιο και με τους γερμανούς πλέον. μετά θα μας δίνουν vdsl με 100ευρώ και θα μας λένε ότι είναι φθηνό κιολας

Δημοσ.

και που να πάω αφού θέλω καλά pings? :P

άσε που οι δικοί μου έβγαλαν τρελό μίσος με την On, δεν έχουμε τηλέφωνο και internet στο σπίτι από το Σάββατο τα ξημερώματα και λόγω ΣΚ ήρθε σήμερα ο τεχνικός και αύριο/μεθάυριο οι αντίστοιχοι του ΟΤΕ για να checkάρουν ΚΑΦΑΟ κτλπ κτλπ... (αυτό θα συνέβαινε σε όποιο εναλλακτικό και να ήμουν, αλλά αν ήμουν ΟΤΕ θα είχα τηλέφωνο/internet σήμερα λόγω της αμεσότητας)

θα είχες αλλά όχι λόγω αμεσότητας, λόγω επιδόματος εργασίας ΣΚ!! Η να στο πω αλλιώς, αν είχες πρόβλημα την Πέμπτη, θα στο φτιάχνανε Σάββατο ή Κυριακή... τι να κάνουν τα παιδιά, να μην επιδιώξουν το επίδομα ΣΚ???

• Super Moderators
Δημοσ.

το προτιμώ, από το να μην έχω τηλέφωνο (και net) τόσες μέρες και να μην ξέρω πότε θα φτιαχτεί (υποτίθεται 1-2 εργάσιμες από τότε που δόθηκε η βλάβη στον ΟΤΕ, πριν λίγο μου είπαν 2-3...)

μια μλκια να γίνει στο σπίτι ποιανού κώλο θα κάνω πηγάδι επειδή δεν είχαμε τηλέφωνο?

Δημοσ.

Η On στην τεχνική υποστήριξη ήταν απαράδεκτη. Τρομερή καθυστέρηση.

Αφού είδαμε και αποείδαμε, φύγαμε (τρέχοντας) και ξαναγυρίσαμε στον ΟΤΕ.

Άντε γεια.

• Super Moderators
Δημοσ.

normal είναι και επικοινωνούν πολύ συχνά είτε στο κινητό είτε στο σταθερό, απλά επειδή είναι εναλλακτικός έρχεται ο δικός της τεχνικός πρώτα, βλέπει ότι πρέπει να έρθουν τεχνικοί του ΟΤΕ γιατί δεν μπορεί να επέμβει αυτός στο last mile, με αποτέλεσμα να περνούν 2-3 εργάσιμες μέρες χωρίς λόγο κι αν δεν φτιαχτεί την πρώτη φορά ξανατρώμε την ίδια καθυστέρηση στη μάπα...

η μόνη λύση για άμεση αποκατάσταση βλάβης στο last mile είναι να είσαι στον ΟΤΕ, αν είσαι σε εναλλακτικό αποκλείεται να γλυτώσεις αυτή τη ρουτίνα...

Δημοσ.

Επικοινωνούν μαζί σου και είναι ευγενικότατοι, αλλά τεχνικό για να δεις κάνεις μαύρα μάτια.

• Super Moderators
Δημοσ.

ήρθε την Δευτέρα μετά την δήλωση βλάβης το Σάββατο και θα έρθει κι αύριο μιας και το πρόβλημα συνεχίζεται, τουλάχιστον έχω πλέον τηλέφωνο, αλλά τα DCs στο router κάθε 5λέπτο στη καλύτερη...

για να έρθουν οι τεχνικοί του ΟΤΕ που χρειάζονται για να φτιαχτεί η βλάβη από βδομάδα...

Δημοσ.

και που να πάω αφού θέλω καλά pings? :P

άσε που οι δικοί μου έβγαλαν τρελό μίσος με την On, δεν έχουμε τηλέφωνο και internet στο σπίτι από το Σάββατο τα ξημερώματα και λόγω ΣΚ ήρθε σήμερα ο τεχνικός και αύριο/μεθάυριο οι αντίστοιχοι του ΟΤΕ για να checkάρουν ΚΑΦΑΟ κτλπ κτλπ... (αυτό θα συνέβαινε σε όποιο εναλλακτικό και να ήμουν, αλλά αν ήμουν ΟΤΕ θα είχα τηλέφωνο/internet σήμερα λόγω της αμεσότητας)

ενταξει σιγουρα μπορει ο οτε να εχει καλα Pings ακομα και σε Interleave αλλα ολο και καποιος θα εχει καλα Pings που θες εστω και με fast.εσυ τι το θες το Ping?παιζεις κανα Online??ενταξει ο οτε αφου τα κοιταει μονος του λογικο ειναι να γινονται ολα πιο γρηγορα.αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια.βαλε και κατι να το πω σαν σαμποταζ ο οτε λογικα και γνωστα ολα.

και καλα τους κανει..

καλα δεν θα πω καλα τους κανει.γιατι πολλα πραγματα που γινονται φταιει ο οτε.που κλεινει μια βλαβη 5 φορες οτι φταιει ο παροχος ο παροχος πληρωνει 5 βλαβες και μετα βγαινει συνδυαστικο βρισκεται το προβλημα το διορθωνει ο οτε αλλα ο παροχος τα εχει σκασει ηδη.

και ολα αυτα επειδη ο οτε ολες τις προηγουμενες φορες που βγηκε δεν μπηκε στον κοπο να το φτιαξει η εκανε την κοτα.δεν μιλαω για περιπτωσεις που πανε και το φτιαχνουν πριν το συνδυαστικο η την previous ημερα και την ημερα του συνδυαστικου σου λενε μα να μια χαρα ειναι.αποτελεσμα ειναι ο οτε να λεει οτι φταιει ο παροχος και ο παροχος να πρεπει σε καποιες περιπτωσεις να πληρωσει το συνδυαστικο το οποιο ειναι πανω απο 100 ευρω.οπτοε δεν θα πω καλα τους κανει γιατι ο οτε δεν πληρωνει κανεναν αλλα ολοι πληρωνουν τον οτε για τις βλαβες.αλλα επρεπε οταν βγει οτι φταιει ο οτε να πληρωσει αυτος πισω λεφτα μετα.αλλα μονο το αναποδο γινεται.φταιει ο παροχος πληρωνει.φταιει ο οτε απλα δεν πληρωνει ο παροχος.αλλα ειμαστε ελλαδα.

μονοπώλιο και με τους γερμανούς πλέον. μετά θα μας δίνουν vdsl με 100ευρώ και θα μας λένε ότι είναι φθηνό κιολας

καλα ναι αμα γινει μονοπολιο θα δουμε και το επακ πανω και το vdsl και το adsl και τα παγια και τα παντα.θα σου λενε οκ 2 mbit Παιζεις μια χαρα ειναι.δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.οπως γινοταν παλια.ζοριστηκε λιγακι ο οτε μονο οταν μπηκαν οι εναλλακτικοι.μονο τοτε ξεκολλησαμε απο τα 2 mbit.Που τοτε οι μισοι ηταν 2 mbit αλλα ο οτε δεν ειχε bandwidth και κατεβαζαν ολοι με 1 Mbit.αλλα καποιοι τα ξεχνανε αυτα και λενε ο οτε εχει bandwidth εχει τα παντα.παλια οπως δεν τα ειχε.πλεον τα εχει για να ειναι ανταγωνιστικος οπως και νανοικιαζει οπτικες.

θα είχες αλλά όχι λόγω αμεσότητας, λόγω επιδόματος εργασίας ΣΚ!! Η να στο πω αλλιώς, αν είχες πρόβλημα την Πέμπτη, θα στο φτιάχνανε Σάββατο ή Κυριακή... τι να κάνουν τα παιδιά, να μην επιδιώξουν το επίδομα ΣΚ???

πλεον οσο ξερω ο οτε δεν πολυβγαινει σκ ακριβως για αυτο το λογο.κατι υπερωριες και σκ εχουν καταργηθει .αυτο εγινε διοτι ως δια μαγεις ολα τα αμαξια του οτε ηταν εξω το sk και ειδικα κυριακη και την υπολοιπη εβδομαδα τα εξυναν οπως και εγινε για να γλυτωσει λεφτα ο οτε γιατι τα λεφτα που εδινε για τα σκ και υπερωριες ηταν πολλα.θα βγει οχι για ραντεβου σε σπιτια αλλα πιο πολυ για καλωδιακες ,επειγοντα κτλ αν και πολλα απο αυτα τα δινει εργολαβιες.παλια οποιον και να ρωταγες ποτε σου εκλεισε ραντεβου ο οτε σου ελεγαν την κυριακη.η πηγαιναν και το φτιαχναν την κυριακη ενω η βλαβη ηταν απο την τεταρτη.το ειχα δει απειρες φορες.

το προτιμώ, από το να μην έχω τηλέφωνο (και net) τόσες μέρες και να μην ξέρω πότε θα φτιαχτεί (υποτίθεται 1-2 εργάσιμες από τότε που δόθηκε η βλάβη στον ΟΤΕ, πριν λίγο μου είπαν 2-3...)

μια μλκια να γίνει στο σπίτι ποιανού κώλο θα κάνω πηγάδι επειδή δεν είχαμε τηλέφωνο?

α.εχουμε γινει ολοι υπερβολικοι.κανεις δεν θα παθει κατι 2-3 ημερες χωρις τηλεφωνο και χωρις ιντερνετ.αμα γινει κατι στο σπιτι εχεις και κινητο.εκτος αν το λες για το συναγερμο τον οποιον στον εχουν κοψει απο την κολωνα πριν μπουν στο σπιτι οποτε συναγερμος με τηλεφωνο = χαμενη υποθεση πολλες φορες.καλυτερα με gsm.γιατι πολλα ατομα ακουω α δεν εχω σταθερο τι θα κανω και στην πραξη ειναι με τα κινητα.αλλο να μεινεις μερικες μερες χωρις τηλ και αλλο βεβαια ενα μηνα.αλλα να υποθεσω οτι αυτο δεν το λες για σενα thresh οτι εχεις αναγκη το σταθερο αλλα για τους γονεις γιατι συνηθως κατι μαμαδες μας ειναι που ειναι ολη μερα στο τηλ και αμα δεν εχουν τηλ για δεκα λεπτα ουρλιαζουν και βριζουν τα παντα και μετα βριζουν και εσενα που εβαλες εναλλακτικο.και σου λενε καλα ειμασταν στον οτε γιατι αλλαξες τωρα:P

Η On στην τεχνική υποστήριξη ήταν απαράδεκτη. Τρομερή καθυστέρηση.

Αφού είδαμε και αποείδαμε, φύγαμε (τρέχοντας) και ξαναγυρίσαμε στον ΟΤΕ.

Άντε γεια.

υπαρχουν και αλλοι εναλλακτικοι

normal είναι και επικοινωνούν πολύ συχνά είτε στο κινητό είτε στο σταθερό, απλά επειδή είναι εναλλακτικός έρχεται ο δικός της τεχνικός πρώτα, βλέπει ότι πρέπει να έρθουν τεχνικοί του ΟΤΕ γιατί δεν μπορεί να επέμβει αυτός στο last mile, με αποτέλεσμα να περνούν 2-3 εργάσιμες μέρες χωρίς λόγο κι αν δεν φτιαχτεί την πρώτη φορά ξανατρώμε την ίδια καθυστέρηση στη μάπα...

η μόνη λύση για άμεση αποκατάσταση βλάβης στο last mile είναι να είσαι στον ΟΤΕ, αν είσαι σε εναλλακτικό αποκλείεται να γλυτώσεις αυτή τη ρουτίνα...

ναι αυτο ειναι αληθεια.οτι υποχρεωτικα θα ελεγ3ει ο τεχνικος του παροχου και αν δει οτι ειναι στον οτε θα δηλωθει βλαβη.ενω στον οτε τα τσεκαρει ολα ενα ατομο και βεβαια τα φτιαχνει παντα.γιατι στον εναλλακτικο καλως η κακως παει ο τεχνικος πολλες φορες τσεκαρει μετα παει βλαβη στον οτε ο οτε λεει οτι το εφτιαξε αλλα δεν το εχει φτιαξει παει ο τεχνικος ξανατσεκαρει βλεπει οτι δεν παιζει παει βλαβη η συνδυαστικο μετα και παει λεγοντας.πονεμενη ιστορια.

Επικοινωνούν μαζί σου και είναι ευγενικότατοι, αλλά τεχνικό για να δεις κάνεις μαύρα μάτια.

και αυτο ειναι μερικες φορες αληθεια.αποφευγουν να στειλουν τεχνικο ειτε επειδη εχουν πολλες βλαβες ειτε το δινουν στον οτε επειδη ξερουν πχ οτι ειναι δικο τους θεμα.ειναι μπερδεμα η ιστορια.

ήρθε την Δευτέρα μετά την δήλωση βλάβης το Σάββατο και θα έρθει κι αύριο μιας και το πρόβλημα συνεχίζεται, τουλάχιστον έχω πλέον τηλέφωνο, αλλά τα DCs στο router κάθε 5λέπτο στη καλύτερη...

για να έρθουν οι τεχνικοί του ΟΤΕ που χρειάζονται για να φτιαχτεί η βλάβη από βδομάδα...

καλη υπομονη.αν δεν εχει οξειδωθει κανα καλωδιο σε καμια χωνευτη που τσεκαρε το εσυ βλεπω να χρειαστεις καμια αλλαγη απερχομενου η κεντρικου εκτος αν εχει προβλημα η καρτα.εχει αλλαξει τιποτα σε χαρακτηριστικα γραμμης η σε ταχυτητα sync??

• Super Moderators
Δημοσ.

ενταξει σιγουρα μπορει ο οτε να εχει καλα Pings ακομα και σε Interleave αλλα ολο και καποιος θα εχει καλα Pings που θες εστω και με fast.εσυ τι το θες το Ping?παιζεις κανα Online??ενταξει ο οτε αφου τα κοιταει μονος του λογικο ειναι να γινονται ολα πιο γρηγορα.αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια.βαλε και κατι να το πω σαν σαμποταζ ο οτε λογικα και γνωστα ολα.

Diablo 3, League of Legends :P

το θέμα είναι ότι τα pings που έχουν οι άλλοι με fastpath τα έχει ο ΟΤΕ με interleaved :P

α.εχουμε γινει ολοι υπερβολικοι.κανεις δεν θα παθει κατι 2-3 ημερες χωρις τηλεφωνο και χωρις ιντερνετ.αμα γινει κατι στο σπιτι εχεις και κινητο.εκτος αν το λες για το συναγερμο τον οποιον στον εχουν κοψει απο την κολωνα πριν μπουν στο σπιτι οποτε συναγερμος με τηλεφωνο = χαμενη υποθεση πολλες φορες.καλυτερα με gsm.γιατι πολλα ατομα ακουω α δεν εχω σταθερο τι θα κανω και στην πραξη ειναι με τα κινητα.αλλο να μεινεις μερικες μερες χωρις τηλ και αλλο βεβαια ενα μηνα.αλλα να υποθεσω οτι αυτο δεν το λες για σενα thresh οτι εχεις αναγκη το σταθερο αλλα για τους γονεις γιατι συνηθως κατι μαμαδες μας ειναι που ειναι ολη μερα στο τηλ και αμα δεν εχουν τηλ για δεκα λεπτα ουρλιαζουν και βριζουν τα παντα και μετα βριζουν και εσενα που εβαλες εναλλακτικο.και σου λενε καλα ειμασταν στον οτε γιατι αλλαξες τωρα:P

4 μέρες χωρίς τηλέφωνο, με γονείς χωρίς κινητό και εμένα να μην είμαι σπίτι. οι 2 γονείς άνω των 70 (πατέρας άνω των 80) με καρδιά και parkinson's, καθόλου υπερβολικός...

για το συναγερμό όταν ξέρουν ότι υπάρχει βλάβη επί πόσες μέρες λένε ok δεν έγινε κάτι, αλλά στην περίπτωση του κοψίματος της γραμμής από την κολώνα τη στιγμή της διάρρηξης παίρνουν στο κινητό όταν δουν ότι δεν δουλεύει η σταθερή γραμμή...

καλη υπομονη.αν δεν εχει οξειδωθει κανα καλωδιο σε καμια χωνευτη που τσεκαρε το εσυ βλεπω να χρειαστεις καμια αλλαγη απερχομενου η κεντρικου εκτος αν εχει προβλημα η καρτα.εχει αλλαξει τιποτα σε χαρακτηριστικα γραμμης η σε ταχυτητα sync??

κατά πάσα πιθανότητα κάπου έχει πρόβλημα το εναέριο καλώδιο από το ΚΑΦΑΟ στη γωνία του τετραγώνου μέχρι τον κατανεμητή στο σπίτι, υποτίθεται ότι χθες το πρωί βρήκαν ένα προβληματικό μέρος του και το patchαραν (επανήλθε το τηλέφωνο) αλλά τα άπειρα DCs συνεχίζονται κι ας έχει κατεβάσει η On το συγχρονισμό στα 4-5mbit (14-15). Επίσης κόβεται η κλήση όταν μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν είναι μόνο τα DCs του router...

Δημοσ.

Diablo 3, League of Legends

το θέμα είναι ότι τα pings που έχουν οι άλλοι με fastpath τα έχει ο ΟΤΕ με interleaved

ενταξει και λιγο παραπανω Ping Να εχεις η να βαλεις fast και να χασεις κανα megabit δεν νομιζω οτι ειναι θεμα.εκτος αν δεν σε νοιαζει το κοστος στον οτε.νομιζα οτι τα ειχες σταματησει τα παιχνιδια.

• Super Moderators
Δημοσ.

ενταξει και λιγο παραπανω Ping Να εχεις η να βαλεις fast και να χασεις κανα megabit δεν νομιζω οτι ειναι θεμα.εκτος αν δεν σε νοιαζει το κοστος στον οτε.νομιζα οτι τα ειχες σταματησει τα παιχνιδια.

λίγο παραπάνω, αλλά σε ώρες αιχμής που μπορεί να πιτάρει κάποιος εναλλακτικός η διαφορά αυξάνεται :P

επίσης όπως έχουμε ξαναπεί με το χαμηλό ping δεν έχεις μόνο καλύτερο online gaming, τα πάντα παίζουν καλύτερα μιας και το bandwidth με εξωτερικό επαρκεί...

• Super Moderators
Δημοσ.

τα ίδια προβλήματα με μένα έχει και ο γείτονας, άρχισαν την ίδια περίοδο και στους δύο, "μοιραζόμαστε" το ίδιο εναέριο καλώδιο, στο οποίο κατά 99% βρίσκεται το πρόβλημα...

καλή μου τύχη Δευτέρα-Τρίτη με τους ΟΤΕτζήδες μπας και το αλλάξουν όλο...

Δημοσ.

Πριν ένα χρόνο περίπου είχα το ίδιο πρόβλημα με χολ. Το καλώδιο είχε πέσει στο δρόμο. Δεν μου το άλλαζαν δωρεάν με τίποτα, ο οτε τα έριχνε στη χολ, και η χολ στον οτε! Τελικά μετά από 12 μέρες χωρίς τηλέφωνο το άλλαξα μόνος μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είναι να αλλάξουν όλο το εναέριο, πληρώνουμε άνετα (και ο γείτονας), το έχουμε συζητήσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...