Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όταν λες οτι ένα μεγάλο ποσοστό εργαζομένων στον ΟΤΕ δουλεύετε 24 ώρες το 24ωρο τι ακριβώς εννοείς? Γιατί όσους ξέρω από τον οτε 8ωρο (θεωρητικό) δουλεύουν. Το ίδιο και στη forthnet.

Σε ρωτάω γιατί μπορεί να έχω πέσει στις εξαιρέσεις.

υπαρχουν πολλα τμηματα που δουλευουν 24 ωρες. π.χ. διαχειρηση δικτυου, τεχνικοι, κεντρικα σημεια αναφορας και αλλα τα οποια δεν τα θυμαμαι απ'εξω...

εχουν μπει πολλα ατομα νεαρης ηλικιας, πολυ αξιολογα, και με αρκετες γνωσεις τα οποια πιστευω οτι θα συνισφερουν (συνισφερουμε) πολλα.

πως τι λενε την παροιμια "ωραιος ο νεος αλλα ο παλιος ειναι αλλιως" η καπως ετσι...

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όταν λες οτι ένα μεγάλο ποσοστό εργαζομένων στον ΟΤΕ δουλεύετε 24 ώρες το 24ωρο τι ακριβώς εννοείς? Γιατί όσους ξέρω από τον οτε 8ωρο (θεωρητικό) δουλεύουν. Το ίδιο και στη forthnet.

Σε ρωτάω γιατί μπορεί να έχω πέσει στις εξαιρέσεις.

ενα μεγαλο ποσοστο του οτε δουλευει και κυριακες.οχι βεβεα οτι το κανει για εμας αλλα και εγο θα δουλευα κυριακη να φτιαξω 2 βλαβουλες και να παρω το 75 % παραπανω της κυριακης :P

Δημοσ.
ενα μεγαλο ποσοστο του οτε δουλευει και κυριακες.οχι βεβεα οτι το κανει για εμας αλλα και εγο θα δουλευα κυριακη να φτιαξω 2 βλαβουλες και να παρω το 75 % παραπανω της κυριακης :P

αν δεν το κανει για εσας για ποιους το κανει? τα βραδυα εκτος απο μεγαλες βλαβες π.χ. σε κεντρικους δακτυλιους κανει και αναβαθμισεις που εννοειται δεν μπορουν να γινουν την ημερα...

για την φουκαριαρα την μανουλα μου που δεν εχει τηλεφωνο :-)

Δημοσ.

Εντάξει φυσικό είναι να τύχει να δουλεύεις κάποιες φορές και υπερωρίες, αργίες ή νύχτα. Αυτά πληρώνονται καλά και γι αυτό όλοι σκοτώνονται να δουλέψουν τότε.

Και οκ, ο πΑ,Βου,Γα εννοούσε οτι μερικά τμήματα λειτουργούν 24/7, πράγμα φυσιολογικό.

Δημοσ.

programma οτε .δευτερα καφε τριτη καφενειο τεταρτη μια δυο βλαβες πεμπτη ολη μερα βλαβες παρασκευη ημιαργια σαβατο αργια κυριακη 75 τις 100 παραπανω ειναι ας δουλεψουμε αφου δεν καναμε δουλεια την επομενη εβδομαδα.:P

Δημοσ.

Να σας πω εγω που εχω πληροφοριες εκ των εσω: Στους 100, οι 80 καθονται και οι 20 (που ειναι με συμβαση) τρεχουν και δεν φτανουν... Οσο για το τμημα των βλαβων, πολλες φορες παιρνουν εγρολαβους που κοβουν τιμολογιο...

Δημοσ.

οι μονιμοι θα καθονται as usual.οσο για τους εργολαβους ειναι γνωστο οτι δινουν εργολαβια ακομα και την αλλαγη ενος εναεριου καλωδιου διοτι μου εχει τυχει να το δω.ευχαριστουμε και την λινα για να μην λενε καποιοι οτι ο οτε δουλευει.και αμα δουλευε ο οτε δεν θα εβλεπες ατομα που λενε αντε να παμε στον οτε.γιατι ξερω ατομα που απο εναλακτικο εφυγαν για να πανε για δουλεια στον οτε.

Δημοσ.
akishellas

πρωτον να ζητησω συγνωμη για το αν παερηξηγηθηκες (που δεν νομιζω γιατι δεν ειμαι κακος :-) ) και να ξεκινησουμε με νεα βαση....

μαλλον δεν ειμαι αντικειμενικος γιατι δουλευω στον οτε αλλα σκεφτομαι οτι ο οτε εχει χιλιαδες προσωπικο σε ολη την ελλαδα που ενα μεγαλο ποσοστο δουλευουν 24 ωρες το 24ωρο (οπως και εγω). ολος ο οτε τρεχει ειτε για τους πελατες του ειτε για τους παροχους. απο την αλλη, οι παροχοι εχουν απειροελαχιστο προσωπικο που τρεχουν ολη μερα (το ξερω γιατι εχω μιλησει κ εχω δει παιδια της forthnet) χωρις να τα προλαβαινουν και φυσικα οταν δεν προλαβαινουν να τα κανουν ολα τοτε "φταει ο οτε". μπορεις να συγκρινεις την σιγουρια του οτε;

προσωπικα "μ΄αρεσει" που υπαρχει ο ανταγωνισμος γιατι αρχισε να ξυπναει κ ο οτε...

αμα εβλεπε ο κλεφτοοτε οτι πραγματι ειναι κλεφτοπαγιο αυτο που εχει δεν θα μπορουσε πολυ απλα να το χαμηλωσει πολυ ωστε να υπαρχει πολυ μεγαλυτερος ανταγωνισμος και να εμενε μονος του με εναν παροχο;

αυτη ειναι η αποψη μου...

τι σημαινει κ.ε.τ. Οτε? :-)

Καλημερα ,οχι δεν παρεξηγηθηκα απλως λεω το παραπονο μου ,το πιο σημαντικο δεν το εγραψα ειχα προβλημα με το adsl πηρα τηλ. ενα 801.... μετα μου δωσανε ενα 12.. (δεν τα θυμαμαι) ολα αυτα γυρω στις 23¨00 το βραδυ κ τελικα ξερεις ποια ηταν η απαντηση ? Το τμημα ειναι ανοιχτο απο το πρωι μεχρι τις 21:00 το βραδυ κ εμεινα ΚΑΓΚΕΛΟ :X ,γιατι λοιπον η Ον να εχει 24ωρη τηλ. εξυπηρετηση κ ο Οτε που ειναι πιο σωστος (που εχει τις βασεις...) να μας γραφει στα ...ρια του,δεν του βγαινει ρε παιδι μου να εχει 24ωρη τηλ. εξυπηρετηση ? Ας μεγαλωσει το παγιο :X :lol::lol::lol::lol::lol: για να παρει υπαλληλους (πλακα κανω ετσι :-)) .

Καταλαβες λοιπον ,δεν ειναι κακο να σεβοντε το καταναλωτη κ να προσφερουν υπηρεσιες συμφωνα με τις υπαρχουσες αναγκες που υπαρχουν κ οχι να μενουν πισω .Καλημερα κ παλι.

Δημοσ.

Υπαρχουν παντων ανθρωποι με ορεξη για δουλεια που δεν τους αφηνουν για να μην σπασει το κατεστημενο. Λυπαμαι που το λεω, αλλα ειναι πολλοι αυτοι που αν δεν εχουν μπαστακα στο κεφαλι τους, δεν κουνιουνται.

Και δεν εχετε ιδεα για το τι εξοπλισμος υπαρχει στον οτε και ποσο αξιζει...

Για αυτο λεω: πρεπει να μπει ελεγχος και τεστ αξιολογησης καθε χρονο, οχι μονο στον οτε, σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες. Και να δωθουν κινητρα...

Οι φιλοι μου λενε οτι μονο που το σκεφτομαι χανω τον καιρο μου, αλλα εγω ελπιζω κατι να αλλαξει.

Συγνωμη για την πολυλογια.

Δημοσ.

Και δεν εχετε ιδεα για το τι εξοπλισμος υπαρχει στον οτε και ποσο αξιζει...

οντως αν δεν το εχει δει καποιος δεν εχει ιδεα για το τι σημαινει ενσυρματη τηλεπιοκοινωνια και το τι σημαινει να συντηρεις αυτο το πραγμα

Δημοσ.

Έχω ΟΝ πάνω από χρόνο και κάθε 2 μήνες εκεί που είμαι μια χαρά όλο και κάποια βλακειούλα θα γίνει και θα τρέχω...μία το τηλέφωνο ,μία το ιντερνετ....Τον Αύγουστο είχε κοπέι το τηλέφωνο και το ιντερνετ για ένα μήνα,τους πήρα τηλέφωνο 200 φορές και το αποτέλεσμα μηδέν...Τους παίρνω στο τέλος και τους λέω ότι ετοιμάζω καταγγελία.Σε χρόνο ρεκόρ είχα τηλέφωνο και ίντερνετ ως εκ θαύματος.Τους ξαναπαίρνω και τους λέω μην τολμήσετε να στείλετε λογαριασμό για αυτόν τον μήνα γιατί θα σας τρέξω...

Τελικά φοβήθηκαν και δεν πλήρωσα για τον Αύστο τίποτα.Από τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (φτού φτού) κι η ταχύτητα που κλειδώνω είναι στα 8 mb/s.

H ερώτηση μου είναι...αν αλλάξω πάροχο υπάρχει περίπτωση να πιάσω μεγαλύτερη ταχύτητα ή αυτά είναι στάνταρ;Δηλαδή ότι ταχύτητα έπιασα στην Ον θα πιάνω σε όλους;

ΥΓ.Αν βοηθάει μένω Χαϊδάρι.

Δημοσ.
οντως αν δεν το εχει δει καποιος δεν εχει ιδεα για το τι σημαινει ενσυρματη τηλεπιοκοινωνια και το τι σημαινει να συντηρεις αυτο το πραγμα

Οπως και αντιστοιχα δεν ξερει καποιος τι σημενει απο τοσα εκατομυρρια ελληνες καθε μηνα να παιρνεις ενα παγιο τον 30 ευρω οπως και να πληρωνεις για το τοπικο τηλεφωνο οπως και να περνεις καθε διμηνο τουλαχιστον 100 ευρο απο τοσα εκατομυρρια ελληνες.γιατι κανενας δεν ειχε κατω απο 100 ευρω λογαριασμο το διμηνο.μιλαμε για αστρονομικα ποσα.αλλα μερικα καλωδια συνεχιζουν να ειναι του 1940.

Έχω ΟΝ πάνω από χρόνο και κάθε 2 μήνες εκεί που είμαι μια χαρά όλο και κάποια βλακειούλα θα γίνει και θα τρέχω...μία το τηλέφωνο ,μία το ιντερνετ....Τον Αύγουστο είχε κοπέι το τηλέφωνο και το ιντερνετ για ένα μήνα,τους πήρα τηλέφωνο 200 φορές και το αποτέλεσμα μηδέν...Τους παίρνω στο τέλος και τους λέω ότι ετοιμάζω καταγγελία.Σε χρόνο ρεκόρ είχα τηλέφωνο και ίντερνετ ως εκ θαύματος.Τους ξαναπαίρνω και τους λέω μην τολμήσετε να στείλετε λογαριασμό για αυτόν τον μήνα γιατί θα σας τρέξω...

Τελικά φοβήθηκαν και δεν πλήρωσα για τον Αύστο τίποτα.Από τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (φτού φτού) κι η ταχύτητα που κλειδώνω είναι στα 8 mb/s.

H ερώτηση μου είναι...αν αλλάξω πάροχο υπάρχει περίπτωση να πιάσω μεγαλύτερη ταχύτητα ή αυτά είναι στάνταρ;Δηλαδή ότι ταχύτητα έπιασα στην Ον θα πιάνω σε όλους;

ΥΓ.Αν βοηθάει μένω Χαϊδάρι.

δεν θα αλλαξει και πολυ .επειδη θα παρεις τον ιδιο χαλκο πανω κατωθα κλειδωσεις το ιδιο.χωρις να θελω να υπερασπιστω καμια ετερεια γιατι θα αρχισουν τα βλακιες σχολεια υπαρχει περιπτωση να κλειδωσεις λιγο πιο γρηγορα στην forthnet για ενα λογο.η on telecoms η οτενετ οπως και αλλες ετερειες σε κλειδωνουν με Noise margin 8 -9 ενω η forthnet σε κλειδωνει με 6.το 6 σε μια καλη γραμμη θα παιξει πιο γρηγορα αλλα σε μια πιο ασταθης γραμμη ισως να παιξει λιγο πιο ασταθες οποτε να αναγκαστουν και εκει να σου δωσουν noise margin 8.και τωρα μιλαμε για κανα megabit διαφορα.μην νομιζεις τιποτα τρελα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...