spyros.cs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ η on!!! επιτέλους. Και πρόβλημα να μην είχε, τώρα με όλα αυτά που γίνονται/ακούγονται σίγουρα θα πάρει την κάτω βόλτα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα τραβήξει πολλά από αυτήν την καλο-εταιρία. Άστε σιγά σιγά να παίρνει σειρά και το έτερο χαλασμένο μήλο, η vivodi. Δεν χρειαζόμαστε πολλές εταιρίες, τρεις πιστεύω είναι αρκετές (ΟΤΕ,forthnet,hol), κοιτάξτε και στην κινητή τηλεφωνία τι πόλεμος τιμών γίνεται αν και είναι μόλις τρεις.
korios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Που τον είδες τον πόλεμο τιμών στην κινητή τηλεφωνία? Τις ίδιες υψηλές τιμές έχουν και οι 3. Εγώ νομίζω ότι είναι τρανό παράδειγμα καρτέλ. Όσο για το επιτέλους για την ΟΝ γιατί? Η forthnet ή η HOL είναι καλύτερες?
anergos13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Γεγονος Νο1) Η ON πουλαει το δικτυο της λαρισας στην vodafone Γεγονος Νο2) Η ΟΝ χάνει τα δικαιωματα του champions league Γεγονος Νο3) O OTE ''κοβει'' κυκλώματα στην ΟΝ Γεγονος Νο4) Η ΟΝ εχει βγει στη ''γυρα'' για να πουληθει Γεγονος Νο4) Ο Μητσοτακης των τηλεπικοινωνιων δουλευει στην ΟΝ πλεον. Τα συμπερασματα δικα σας!!!!
nickarmy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Καλα μακρια απο τον π..τη Οτε μεχρι να βαλουν κ εκει μυαλο για τις τιμες τους κ τις κλεψιες του.Περιμενω πως κ πως νασ τελειωσει το εξαμηνο να παω αλλου ,θα βαλω Οτε μονο αν μεινει μονος στην αγορα ο Κλεφτοοτε. Περνω τις προαλες τηλ. για ενα προβλημα στην συνδεση κ με κοριδευανε ," ορεξη για κουβεντα μου ειπανε εχεις " καλα δεν θα σας πω πως βγηκε off το ρουτερ τους λεω ... Εχουμε την Ον σπιτι της μανας μου εδω κ ενα χρονο κ εχουν βρει την υγεια τους ποληρωνουν 40 -50 ε(με κανα κινητο μεσα) το πολυ το μηνα κ μιλανε οσο θελουν ,στον κλεφτοοτε πληρωνανε 150-200ε το διμηνο χωρις ιντερνετ κ απεριοριστα. Τεσπα,μολις παρουν τον π...ο μερικοι εργαζομενοι απο τον Οτε λογω κρισης... να το πω ... τοτε θα σοαρεψουν κ εκει. Αντε γιατι πολυ μαμακες γενικα μας εχουν βρει εδω περα κλες κ παιρνουμε 2000ε βασικο μισθο. εγω που ειμαι συνδρομητης εδώ και 3 χρονια δεν έχω προβλημα και τηλεφωνική υποστιρηξη άριστη είχα και μου είχε έρθει τρεις φορές τεχνικός δωρεαν για το μοντεμ επεσες σε λάθος υπάλληλο για τις τιμες τι να πω? πληρωνω το δυμηνο 125 ευρώ με απεριόρηστο τηλέφωνο και ιντ και "δωρο ενα χαζο μοντεμ" (στον φιλο μου ποιο μετα που εκανε δυνδεση του έδωσαν και εναν εκτηπωτη επιπλέον...)
jimarass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ελπίζω να μην κλείσει η ΟΝ. Τον τελευταίο καιρό διαβάζω καλά λόγια για την ΟΝ στο ίντερνετ.Μπορεί κάποιοι να κατηγορούν τους εναλλακτικούς για κακές υπηρεσίες και κάκιστη υποστήριξη (και έχουν δίκιο) και να υποστηρίζουν τον ΟΤΕ (που τώρα είναι μάλλον ο καλύτερος) αλλά εγώ δεν ξεχνώ πριν λίγα χρόνια που πλήρωνα χρυσή την 384 και δεν έπιανα ούτε τη μισή ταχύτητα και η τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ αν και απαντούσε αμέσως, απλώς με κορόιδευε. Πόσες φορές είχα δηλώσει βλάβη ούτε που θυμάμαι. Αν δεν ήταν οι εναλλακτικοί ακόμα εκεί θα ήμασταν. Η τηλεφωνική υποστήριξη των εναλλακτικών είναι κατά μέσο όρο καλύτερη του ΟΤΕ. Ο ΟΤε έχει ουσιαστικά ανύπαρκτη τεχνική υποστήριξη. Το πόσο καλές είναι οι επιδόσεις στους εναλλακτικούς εξαρτάται και από την κρατική καλωδίωση ,την οποία συντηρεί και διαχειρίζεται ο ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους εναλλακτικούς σε τιμές, αλλά αυτό είναι το σωστό, διότι ο ΟΤΕ κληρονόμησε το 100% της πίτας.
tasoskont Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου κάνεις λάθος. Με το talk πλέον μιλάς σε όλα τα σταθερά ανεξαρτήτως δικτύου και σε μερικές χώρες του εξωτερικού χωρίς επιπλέον χρέωση. γιαυτο πριν μια βδομαδουλα που μου ηρθε ο λογαριασμος του οτε ηταν αυξημενος παραπανω απο οτι πρεπει(οχι πολυ το 15 ευρακι που λεει και ο φιλος nonilious) και εκει που ελεγε κλησεις προς αλλα δικτυα αντι για 0000 ειχε δεν θυμαμαι ποση χρεωση????ο οτε ειναι πανακριβος και κλεφτης μακαρι να μπορουσα να εβαζα vivodi forthnet.
mariosCS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Στοχεύοντας στο ψαχνό χωρίς να δω συγκεκριμένα usernames, αλλά όσοι λέτε "επιτέλους να κλείσει" και "καιρός ήταν, άντε να λιγοστεύουν" και κάτι τέτοιες βλακείες, είστε τουλάχιστον χαζοί και δεν ξέρετε το συμφέρον σας σαν καταναλωτές. (ON εδώ και 1,5 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα - α, και δε θέλω να κλείσει ούτε ο ΟΤΕ ούτε η Forthnet )
takis3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Στοχεύοντας στο ψαχνό χωρίς να δω συγκεκριμένα usernames, αλλά όσοι λέτε "επιτέλους να κλείσει" και "καιρός ήταν, άντε να λιγοστεύουν" και κάτι τέτοιες βλακείες, είστε τουλάχιστον χαζοί και δεν ξέρετε το συμφέρον σας σαν καταναλωτές. (ON εδώ και 1,5 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα - α, και δε θέλω να κλείσει ούτε ο ΟΤΕ ούτε η Forthnet ) Και εγω κοντα στον 1,5 χρονο και πεζει αψογα ιντερνετ τηλεφωνο.Και οσοι πεζετε και παιχνιδια να ξερετε κατι που δεν το εχω συναντήσει σε καμια άλλη εταιρεία : Αν κανετε εισοδο στο λογαριασμο σας απο τη σελιδα της on telecoms με τον κωδικο σας , εκει που βλεπετε το λογαριασμο του τηλεφωνου κλπ εχει και ρυθμισεις για τη γραμμη του ιντερνετ.Εκει μεσα μπορειτε να ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ FAST PATH !! για καλυτερα πινκς στα παιχνιδια.Βεβαια δεν αναφερει την επιλογη ως fast path στο σαιτ γιατι πολυς κοσμος δε ξερει τι ειναι αυτο αλλα στην πραξη γυρναει τη γραμμη σε fast path για καλυτερη αποδοση στα παιχνιδια.Η ενεργοποιηση οταν το επιλεξετε γινεται αμεσα και αυτοματα και μπορειτε να το δειτε και απο το dmt tool (αν βαλετε ενα μοντεμ που να υποστηριζει τελνετ) οτι πλεον η γραμμη πεζει σε fast path. Επισης καντε ενα πινκ σε καποιο σαιτ πριν τη ρυθμιση αυτη και ενα μετα τη ρυθμιση για να διαπιστωσετε τη διαφορα στα πινκς. Πιστευω οτι θα τα καταφερει η ον γιατι εχει απο τις πιο συμφερουσες τιμες στην αγορα και εχει και πολυ καλη ποιοτητα.
kofer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ...όσοι λέτε "επιτέλους να κλείσει" και "καιρός ήταν, άντε να λιγοστεύουν" και κάτι τέτοιες βλακείες, είστε τουλάχιστον χαζοί και δεν ξέρετε το συμφέρον σας σαν καταναλωτές. (ON εδώ και 1,5 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα - α, και δε θέλω να κλείσει ούτε ο ΟΤΕ ούτε η Forthnet ) Αν εννοείς "συμφέρον μας" από θέμα ανταγωνισμού, εταιρείες σαν την ON ρίχνουν το επίπεδο του ανταγωνισμού... Το θέμα είναι να υπάρχουν εταιρίες που να μπορούν να χτυπήσουν στα ίσα τον ΟΤΕ ή τουλάχιστον να είναι ισάξιες, εννοώντας να είναι δυνατές οικονομικά και όχι να είναι με το ενάμιση πόδι στον τάφο...
ghost0002001 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ωστε γύρισαν την ON στο OFF !!! Πρωτάκουστο !!!
alexikakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά έχω κάτσει σε pcακι φίλου με ON και την έχω δει να σπέρνει, αλλά έχω πάει και σε άλλους συνδρομητές, που την βρίζουν από το πρωί ως το βραδύ. Είναι τι γραμμή θα σου κάτσει!!!! Εγώ έχω HOL και είμαι superευχαριστημενος, συγγενής μου όμως που έχει το ίδιο πακέτο στην εργασία του, μου λέει ότι δεν πάει βήμα και του έχουν σπάσει τα νεύρα!!!! Στο μαγαζί μου έχω conn-x (OTE, γιατί στην Αργολίδα που άνοιξα μαγαζί δεν έχει άλλους παρόχους ) και πραγματικά κόβετε όποτε γουστάρει και πολλά αλλά που όταν περνώ την τεχνική υποστήριξη νομίζω ότι θέλουν να μου το κλείσουν γιατί βαριούνται ακόμα και να μιλήσουν στο τηλέφωνο. Έβαλα πακέτο απεριόριστων κλήσεων προς σταθερά και όταν μου ήρθε ο λογαριασμός έπαθα «Τουβρουτζα!!!». Έπαιρνα τηλέφωνο σπίτι μου στην Αθήνα(που έχει σταθερό της HOL)και με χρέωνε κανονικά!!! Δεν μου κάλυπτε την κλήση γιατί λέει δεν είμαι στον ΟΤΕ και δεν μετράει για σταθερό..!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, αν αυτό δεν είναι μονοπωλιακή πολιτική τότε τι είναι?
elteo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Στοχεύοντας στο ψαχνό χωρίς να δω συγκεκριμένα usernames, αλλά όσοι λέτε "επιτέλους να κλείσει" και "καιρός ήταν, άντε να λιγοστεύουν" και κάτι τέτοιες βλακείες, είστε τουλάχιστον χαζοί και δεν ξέρετε το συμφέρον σας σαν καταναλωτές. (ON εδώ και 1,5 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα - α, και δε θέλω να κλείσει ούτε ο ΟΤΕ ούτε η Forthnet ) Αυτοί που λένε να κλείσει ίσως δεν έχουν συμφέρον από δαύτην και ακόμα πολλοί από αυτούς να την είχαν και να έφυγαν λόγω κακής εμπειρίας. Μην χαρακτηρίζεις λοιπόν κάποιον χωρίς να τον ξέρεις πόσο μάλλον όταν έχεις ΟΝ και άρα κατά κάποιο τρόπο «οπαδοποιείσαι» μαζί της. (λογική δηλ του ότι έχουμε το υποστηρίζουμε) Το σχόλιο του φίλου ότι για να θεωρηθεί υγιής ανταγωνισμός πρέπει αυτοί που συμμετέχουν να είναι σωστοί παίκτες και όχι ευκαιριακοί μεσάζοντες που σκοπό τους έχουν την μεταπώληση με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
lordvec Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Εφ' όσον η αγορά είναι ελεύθερη, ο καταναλωτής θα είναι ωφελημένος μόνο όταν υπάρχουν πολλοί και αν είναι δυνατόν υγιείς ανταγωνιστές. Μικροί και μεγάλοι. Αν κλείσουν οι μικροί και μείνουν οι 3-4 μεγάλοι, πλέον θα μιλάμε για ολιγοπώλιο. Και η ιστορία έχει δείξει ότι τα ολιγοπώλια στην Ελλάδα, λίγο απέχουν από το μονοπώλιο. Δείτε τι γίνεται στην ακτοπλοΐα και θα καταλάβετε. Και από τη στιγμή που στο ολιγοπώλιο δεν υπάρχει κάποια κρατικοδίαιτη εταιρεία να συγκρατεί τις τιμές (όπως έκανε η Cosmote όταν άνοιξε στα κινητά), άντε και καλά **μήσια. Και τώρα που ο ΟΤΕ θα αρχίσει να λειτουργεί αυστηρά με τη λογική του βραχυπρόθεσμου κέρδους και οι υπάλληλοί του με τη λογική του φετινού στόχου (ας πάρουμε τώρα το πριμ και του χρόνου μπορεί να είμαστε αλλού) όπως σε όλες της ιδιωτικές εταιρείες, δε νομίζω να περάσουμε καλά. ΠΡΕΠΕΙ οι πάροχοι να σοβαρευτούν. Έχουν το μεγάλο αβαντάζ της απέχθειας που έχει μεγάλο κομμάτι του κόσμου προς τον ΟΤΕ και τις πλάτες που τους κάνει η ΕΕΤΤ. Παρ΄όλα αυτά καταφέρνουν και τα σκατώνουν (από αλλού ξεκίνησα, αλλού κατέληξα - σταματάω) Όσο για το πού βρήκε η On τα 1.9 που χρωστούσε; Λέτε να έγινε από την ΕΕΤΤ συμψηφισμός με τα 2 μύρια πρόστιμο που έφαγε ο ΟΤΕ;
gpan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 πάει... μόνο η forthnet θα μείνει... Γιατί την HOL που τη βάζεις; Θα κλείσει μήπως ο Κόκκαλης;
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι και τόσο ακριβότερος ο ΟΤΕ. Με 16.5 ευρώ το conn-x και 15 το connx talk για απεριόριστες κλήσεις και 15 το πάγιο βγαίνει 47 το μήνα. Αν δεν ήθελαν οι γονείς και το adsl ακόμα καλύτερα, είχαν την επιλογή να το βγάλουν. Αν σας φαίνεται τόσο μεγάλη η διαφορά των 6 ευρώ από τα 40αρια των παρόχων, τι να πω. Μπράβο στα μαρκετίνγκ τους. απαραιτητη προυποθεση 1 mbit adsl.ειπαμε δηλαδη.και β.το μεγαλυτερο θεμα ειναι ενα.οτι ο οτε δεν ειναι οτι δεν του πληρωνουν τα χρεη του.γιατι εστω και καθυστερημενα τα πληρωνουν.ο οτε ομως και ολοι οι υπαλληλοι που δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα για να μην πω τιποτα χειροτερο που τους εχω αχτι που το παιζουν καποιοι γιατι δεν πανε να φτιαξουν τις βλαβες και τις καθυστερουν επιτηδες με σκοποο να φυγει ο πελατης και να γυρισει σε αυτους.γιατι ο βρωμο οτετζης του δινεις βλαβη και στην κλεινει 5 φορες με αιτιολογια οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και ξαφνικα της εκτη φορα μετα απο ενα μηνα σου λεει οτι προβλημα στο καλωδιο.εγινε αλλαγη ζευγους.καμια μερα θα ξηλωση κανα καφαο να το παρω σπιτι να παει εκει ο οτετζης να παει να βαλει αλλο η να του κοψεις κανα υπογειο καλωδιο απο τον σωληνα να του πω εγω μετα πος θα στειλει συνεργειο να φτιαξει και να βαλει και καλυτερο box που ακομα παιζουμε με σιδερενια box.δεν μιλαω για φερεσυχνα.θα πρεπε να τα μαζευω να τα δινω για ανακυκλωση.ντροπη και αισχος επειδη εισαι ο μαμιας της γειτονιας να μη διορθωνεις τις βλαβες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα