Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακάρι να πάει καλά. εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από On

μου αρέσει και η νέα υπηρεσία που ρυθμίζεις την γραμμή μονος σου. έχουν κάνει ωραία πραγματάκια. λίγο υποστήριξη θέλουν ακόμα, άντε βάλτε όλοι on :D

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 ?????? yea right 120 ευρο το διμηνο ειναι για 24 γραμμη και connx talk και οι απεριοριστες κλησεις ειναι μονο για οσους εχουν οτε δηλαδη αν αυτος που παιρνω δν εχει οτε αλλα καποια αλλη εταιρια σε χρεωνει κανονικα και δεν ειναι free οσο και αν μιλησεις.οτε sucks

Φίλε μου κάνεις λάθος. Με το talk πλέον μιλάς σε όλα τα σταθερά ανεξαρτήτως δικτύου και σε μερικές χώρες του εξωτερικού χωρίς επιπλέον χρέωση.

Δημοσ.
Φίλε μου κάνεις λάθος. Με το talk πλέον μιλάς σε όλα τα σταθερά ανεξαρτήτως δικτύου και σε μερικές χώρες του εξωτερικού χωρίς επιπλέον χρέωση.

σωστος και συ και ο αλλος! Για να μιλας προς αλλα δικτυα, εχει μια γελοια χρεωση της ταξης του 0,9 ευρω κατι τετοιο το μηνα...Για να καταλαβεις δε το ειχα παρει χαμπαρι στην αρχη και μιλαγα ανετος και μου χρεωνε για κανα διμηνο, κατι 15αρες ευρω προς αλλα δικτυα...και η αλλαγη-αναβαθμιση γινεται μετα απο αιτημα σου και οχι αυτοματα....ξεφτιλες εντελως..

Δημοσ.

Ερώτηση σε OTEshop: "Πόσο κοστίζει το πακέτο με Τηλεφωνία - Απεριόριστα Αστικά/Υπεραστικά και Adsl 24Mbps ?" Απάντηση: "60euro/μήνα". Άρα βγαίνει τόσο, 120euro το δίμηνο. Πολλά, έχω ON πάντως και πάει τέλεια. Και δεν πιστεύω ότι η ON έχει λόγο να φοβάται...

Δημοσ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

7 μηνες περιμενα να μου βαλουν τηλ και ποτε δεν μου βαλανε τα ζωα και εκτος αυτου δεν μου επεστρεψαν ποτε την προκαταβολη μου αξειας 100 € που ειχαν λαβει τα ζωα!!!!!!

ΕΚΕΙ OFF

Και κατι καλυτερο!!!!

Το αφιερωνω λοιπον σε ολους τους οτετζιδες και αντι onτζιδες

http://www.youtube.com/watch?v=SfZJZgtuFvA

Εκει στο χωμα!!!:lol::lol::lol:

Υ.Γ.soz για τον τροπο που μιλαω αλλα πραγματικα με καταστρεψε η παραπανω εταιρια αν σας πω τι ειχα κανει για να μου βαλουν τηλ δεν θα το πιστεψετε!!!

Και ποτε δεν μπήκε!!!!

Δημοσ.

Για να καταλαβω...Οταν ενας παροχος εχει προβλημα με τον ΟΤΕ καταφευγει στην ΕΕΤΤ που βαζει τον ΟΤΕ στην γωνια λεγοντας του να μην το ξανακανει (αυστηρες ποινες...) ,ενω οταν ο ΟΤΕ εχει προβλημα με καποιον παροχο ,παρακαμπει την ΕΕΤΤ και κοβει το τηλεφωνο/ιντερνετ απο χιλιαδες ατομα.

Στην Ελλαδα οι νομοι ειναι επιλεκτικοι

Δημοσ.

Για να καταλάβω,η On και η κάθε On δεν πληρώνει αυτά που έχουν συμφωνηθεί στον ΟΤΕ αλλά ο ΟΤΕ δεν έχει δικαίωμα να τους κόψει και πρέπει να πάει στην ΕΕΤΤ;

Ας πληρώσουν,η ΕΕΤΤ δεν έχει καμιά δουλειά

Δημοσ.

πανε τα δικαιωματα του champions league!!!σημερα ακουσα στον sport fm οτι η ΟΝ δεν τα θελει πια (δεν τα αντεχει) και ερχονται εντος των ημερων απο UEFA να το συζητησουν και να τα παρει αλλος.

Παει η ΟΝ δυστυχως, εχω και εγω και ειμαι πολυ ευτυχης. εβαλα και στο μαγαζι, μαλλον πρεπει να τα μαζεψω και να αλλαξω.Ειναι η αρχη του τελουσ της ΟΝ

Δημοσ.

παιδια ολοι θελουμε να φυγουμε απο τον οτε αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις!δεν γινεται να δινεις 24 και σταθερα και τα παντα με τοσα λιγα που τα δινουν!καποτε θα χρεοκοπησουν!οπως η altec!η altec προσφερε παρα πολυ καλο internet(προσωπικη εμπειρια αλλα αφου χρεοκοπησε αναγκαζομαι και πληρωνω τον οτε).

Δημοσ.
Βλέπω μελλοντικά να υπάρχουν μόνο:

ΟΤΕ, Forthnet, HOL, Tellas και τέλος...

Σωστός .... Εχουν τις υψηλότερες τιμές και προς το παρόν δεν ακουγόνται καθόλου..... Περιμένουν να ξεφουσκώσουν - πτωχεύσουν- πουλήθούν οι υπόλοιποι για να μοιράσουν τι πιτα μεταξύ τους ......

Δημοσ.

Ελπίζω να μην κλείσει η ΟΝ. Τον τελευταίο καιρό διαβάζω καλά λόγια για την ΟΝ στο ίντερνετ.

Μπορεί κάποιοι να κατηγορούν τους εναλλακτικούς για κακές υπηρεσίες και κάκιστη υποστήριξη (και έχουν δίκιο) και να υποστηρίζουν τον ΟΤΕ (που τώρα είναι μάλλον ο καλύτερος) αλλά εγώ δεν ξεχνώ πριν λίγα χρόνια που πλήρωνα χρυσή την 384 και δεν έπιανα ούτε τη μισή ταχύτητα και η τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ αν και απαντούσε αμέσως, απλώς με κορόιδευε. Πόσες φορές είχα δηλώσει βλάβη ούτε που θυμάμαι. Αν δεν ήταν οι εναλλακτικοί ακόμα εκεί θα ήμασταν.

Δημοσ.
Σωστός .... Εχουν τις υψηλότερες τιμές και προς το παρόν δεν ακουγόνται καθόλου..... Περιμένουν να ξεφουσκώσουν - πτωχεύσουν- πουλήθούν οι υπόλοιποι για να μοιράσουν τι πιτα μεταξύ τους ......

Αργά και σταθερά, προς τα εκεί βαδίζουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...