AKISHELLAS1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Καλα μακρια απο τον π..τη Οτε μεχρι να βαλουν κ εκει μυαλο για τις τιμες τους κ τις κλεψιες του.Περιμενω πως κ πως νασ τελειωσει το εξαμηνο να παω αλλου ,θα βαλω Οτε μονο αν μεινει μονος στην αγορα ο Κλεφτοοτε. Περνω τις προαλες τηλ. για ενα προβλημα στην συνδεση κ με κοριδευανε ," ορεξη για κουβεντα μου ειπανε εχεις " καλα δεν θα σας πω πως βγηκε off το ρουτερ τους λεω ... Εχουμε την Ον σπιτι της μανας μου εδω κ ενα χρονο κ εχουν βρει την υγεια τους ποληρωνουν 40 -50 ε(με κανα κινητο μεσα) το πολυ το μηνα κ μιλανε οσο θελουν ,στον κλεφτοοτε πληρωνανε 150-200ε το διμηνο χωρις ιντερνετ κ απεριοριστα. Τεσπα,μολις παρουν τον π...ο μερικοι εργαζομενοι απο τον Οτε λογω κρισης... να το πω ... τοτε θα σοαρεψουν κ εκει. Αντε γιατι πολυ μαμακες γενικα μας εχουν βρει εδω περα κλες κ παιρνουμε 2000ε βασικο μισθο.
j11h Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Και το δραμα του ελληνικου internet συνεχιζεται... Δειτε στο επομενο επεισοδιο: Η κυριαρχια του μονοπωλιακου πΟΤΕ και πως θα ξαναπεσετε στο ιντερνετικο σκοταδι για παντα. Ειναι μια παραγωγη του πΟΤΕ productions...
DJ_WOODY Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Οτι πληρωνεις εχεις (ηθικο διδαγμα).Τωρα και με την κριση ενας ενας θα πεφτουν σαν τα μαρουλια.Δεν συμφωνω με το να κλεισει τα κυκλωματα ο οτε αλλα δεν συμφωνω και με την ON να αφηνει χρεη σε καποιον που οπως και να το κανουμε ειναι ο μαμιας της γειτονιας.Μονοπωλειο ηταν και θα ειναι το θεμα ομως ειναι πως την πληρωνει ο λαουτζικος γιατι οπως προαναφερε ο φιλος απο πανω δεν παιρνουμε και 2000 ευρω τον μηνα για να πληρωνουμε τον ΟΤΕ.Αν κατεβασει παντως τα παγια του και κλεισουνε και καμμια δυο εταιριες σιγουρα θα διπλασιασει τους πελατες του.Ποτε θα γινει αυτο κανεις δεν ξερει.Σημασια εχει να μενουμε ευχαριστημενοι ολοι.ΔΗΛΑΔΗ πΟΤΕ...
lordvec Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο για αυστηρή επιλογή του ΟΤΕ να διακόψει τα κυκλώματα της On Telecoms, καθώς ήταν γνωστή στον ίδιο η πρακτική της Οn Telecoms να εξοφλεί τις οφειλές της στην εκπνοή των εξώδικων αιτημάτων του προμηθευτή της. Πηγή: kathimerini.gr :-D:-D Μα σε αυτή τη χώρα, όλοι για τους δικηγόρους δουλεύουν;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Για κατσε να δουμε πρωτα..Εμενα μου φαινεται παραξενη ολη αυτη η ιστορια .. Παντως η ON τον τελευταιο καιρο εχει και παρα πολυ καλα pings ,καλυτερα κ απο του ΟΤΕ !! Παρα πολυ καλα... χμμμ... ποσο καλα δηλαδη? Καλυτερα απο τα δικα μου? (vivodi)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Επόμενος.............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μάλλον η Vivodi
lordvec Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εχουμε την Ον σπιτι της μανας μου εδω κ ενα χρονο κ εχουν βρει την υγεια τους ποληρωνουν 40 -50 ε(με κανα κινητο μεσα) το πολυ το μηνα κ μιλανε οσο θελουν ,στον κλεφτοοτε πληρωνανε 150-200ε το διμηνο χωρις ιντερνετ κ απεριοριστα. Τεσπα,μολις παρουν τον π...ο μερικοι εργαζομενοι απο τον Οτε λογω κρισης... να το πω ... τοτε θα σοαρεψουν κ εκει. Αντε γιατι πολυ μαμακες γενικα μας εχουν βρει εδω περα κλες κ παιρνουμε 2000ε βασικο μισθο. Δεν είναι και τόσο ακριβότερος ο ΟΤΕ. Με 16.5 ευρώ το conn-x και 15 το connx talk για απεριόριστες κλήσεις και 15 το πάγιο βγαίνει 47 το μήνα. Αν δεν ήθελαν οι γονείς και το adsl ακόμα καλύτερα, είχαν την επιλογή να το βγάλουν. Αν σας φαίνεται τόσο μεγάλη η διαφορά των 6 ευρώ από τα 40αρια των παρόχων, τι να πω. Μπράβο στα μαρκετίνγκ τους.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 μάλλον η Vivodi Φαγωθηκες εσυ! Οχι ρε, η vivodi δε ψοφαει τοσο ευκολα Ας το επαναλαβω, τι pings εχει η on τελευταια που θεωρουνται τοοοσο καλα?
tectonator Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο για αυστηρή επιλογή του ΟΤΕ να διακόψει τα κυκλώματα της On Telecoms, καθώς ήταν γνωστή στον ίδιο η πρακτική της Οn Telecoms να εξοφλεί τις οφειλές της στην εκπνοή των εξώδικων αιτημάτων του προμηθευτή της. Όπως η On telecom επιλέγει να εξοφλεί τις οφειλές της στην εκπνοή των εξώδικων αιτημάτων του προμηθευτή της έτσι και ο ΟΤΕ επιλέγει να κατεβάζει τον διακόπτες όταν οι πελάτες του δεν είναι συνεπής ως προς τις υποχρεώσεις τους. Ο ΟΤΕ είναι εισηγμένη εταιρεία στο χρηματιστήριο και καλά κάνει και προασπίζει τα συμφέροντα της. Το ίδιο πρέπει να κάνει και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία του χώρου. Δυστυχώς τα παραπάνω είναι στιγνή επιχειρηματικότητα η οποία δεν λαμβάνει υπόψιν τις τυχόν επιπτώσεις στον καταναλωτή. Αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργούν οι επιχειρήσεις.
disqualified Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Καλα μακρια απο τον π..τη Οτε μεχρι να βαλουν κ εκει μυαλο για τις τιμες τους κ τις κλεψιες του.Περιμενω πως κ πως νασ τελειωσει το εξαμηνο να παω αλλου ,θα βαλω Οτε μονο αν μεινει μονος στην αγορα ο Κλεφτοοτε. Περνω τις προαλες τηλ. για ενα προβλημα στην συνδεση κ με κοριδευανε ," ορεξη για κουβεντα μου ειπανε εχεις " καλα δεν θα σας πω πως βγηκε off το ρουτερ τους λεω ... Εχουμε την Ον σπιτι της μανας μου εδω κ ενα χρονο κ εχουν βρει την υγεια τους ποληρωνουν 40 -50 ε(με κανα κινητο μεσα) το πολυ το μηνα κ μιλανε οσο θελουν ,στον κλεφτοοτε πληρωνανε 150-200ε το διμηνο χωρις ιντερνετ κ απεριοριστα. Τεσπα,μολις παρουν τον π...ο μερικοι εργαζομενοι απο τον Οτε λογω κρισης... να το πω ... τοτε θα σοαρεψουν κ εκει. Αντε γιατι πολυ μαμακες γενικα μας εχουν βρει εδω περα κλες κ παιρνουμε 2000ε βασικο μισθο. τα εχουμε ξαναπει αυτα για τιμες παγια και απελευθερωση επικοινωνιων και το τι ακριβως ισχυει για να διατηρηθει ο ανταγωνισμος. Διαβασε το για να εχεις μια πιο αντικειμενικη ενημερωση http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=298885&highlight=%CE%95%CE%95%CE%A4%CE%A4
vasiliou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι και τόσο ακριβότερος ο ΟΤΕ. Με 16.5 ευρώ το conn-x και 15 το connx talk για απεριόριστες κλήσεις και 15 το πάγιο βγαίνει 47 το μήνα. Αν δεν ήθελαν οι γονείς και το adsl ακόμα καλύτερα, είχαν την επιλογή να το βγάλουν. Αν σας φαίνεται τόσο μεγάλη η διαφορά των 6 ευρώ από τα 40αρια των παρόχων, τι να πω. Μπράβο στα μαρκετίνγκ τους. Για πες κύριε οτεοφιλε... μπορεί να μου δώσει ο οτε με 22-25 ευρο αυτά που δίνουν η άλλοι?Τηλεφωνώ και εως 24αρι ίντερνετ? Δυστυχώς η απάντηση ειναι ΟΧΙ Η έστω στα 40 που δίνουν οι άλλοι εχουν και κινητά μεσα+εξωτερικό και πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα! Τώρα για την Ον τι να λέμε.. δημιουργήθηκε με σκοπό να μαζέψει πελάτες και μετά να πωληθεί! Πελάτες μάζεψε αγοραστεί όμως δεν βρήκε ακόμα! Αλλα τα χρέη γιατί τα αφήνει... Αν δεν πληρώσεις τον λογαριασμό στην ΟΝ μέσα σε ενα μήνα στο κόβει το ιντερνετ τηλ κτλ.. Γιατι κυρια ΟΝ δεν εισπρατεις του λογαριασμούς ....οτε γιατί να κάθετε απλήρωτος? Καλα σου κάνει και σου κατεβάζει το γενικό...! Αν τώρα κυρία ΟΝ έχεις πέσει εξω καλύτερα να κλείσεις να ησυχάσουν και οι εργαζόμενοι σου και οι πελάτες σου.. και οχι να παιδεύονται οι μεν πρώτοι θα πληρωθούμε η οχι, οι μεν δεύτεροι αφου πλήρωσα τον λογαριασμό και είμαι στην ον γιατί δεν παίζει το τηλ. και το ίντερνετ τβ κτλ...
tectonator Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Για πες κύριε οτεοφιλε... μπορεί να μου δώσει ο οτε με 22-25 ευρο αυτά που δίνουν η άλλοι?Τηλεφωνώ και εως 24αρι ίντερνετ?Δυστυχώς η απάντηση ειναι ΟΧΙ Ίσως και να θέλει αλλά να μην μπορεί/αφήνουν.... Για δες το link που πόσταρε o disqualified http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=298885&highlight=%CE%95%CE%95%CE%A4%CE%A4
keysmith Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 μισό λεπτό ρε παιδιά, τι λέει εδώ Τα κυκλώματα διασύνδεσης της On Telecoms αποκαταστάθηκαν χθες το μεσημέρι, μετά την επίδοση στον ΟΤΕ επιταγής ίσης προς το ύψος τής οφειλής δηλαδή 1,9 εκ €!! σε ενα απόγευμα. που τα βρήκε και τα μάζεψε? Μαγκιά πάντως..Για να πλερώσει, πάει να πει πως θα την παλέψει.. δεν θέλει να κλείσει έτσι μου φαίνεται εμένα.. Δεν μοιάζει τόσο λαμογιο όσο άλλοι (altec), ίσως έχει ελπίδα.. Και εγώ συμπαθώ τον οτέ, αλλά να παίζει τίμια. Θυμηθείτε δεν μας συμφέρει μονοπωλειο ΟΤΕ στον μεσαίωνα θα γυρίσουμε..
pournaras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 μισό λεπτό ρε παιδιά, τι λέει εδώ δηλαδή 1,9 εκ €!! σε ενα απόγευμα. που τα βρήκε και τα μάζεψε? Μαγκιά πάντως.. Για να πλερώσει, πάει να πει πως θα την παλέψει.. δεν θέλει να κλείσει έτσι μου φαίνεται εμένα.. Δεν μοιάζει τόσο λαμογιο όσο άλλοι (altec), ίσως έχει ελπίδα.. Και εγώ συμπαθώ τον οτέ, αλλά να παίζει τίμια. Θυμηθείτε δεν μας συμφέρει μονοπωλειο ΟΤΕ στον μεσαίωνα θα γυρίσουμε.. Αυτο καταλαβες εσυ; Οτι βρηκε 1,9μ; Μια επιταγη εκοψε, αμα ηθελε της εκοβα κι εγω μια, με 2μ οχι 1,9, τσιγκουνιες θα κανουμε; Το δυσκολο ειναι τωρα να παει να βρει αυτο το 1,9μ ωστε να καλυφτει η επιταγη. Μου φαινεται ξεχασατε τα της Αλτεκ που μετα το κλεισιμο των κυκλωματων της εκοψε επιταγη 8,8μ αν θυμαμαι καλα (περιπου το διπλασιο ζηταγε ο οτες). Που ειναι η Αλτεκ τωρα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Φαγωθηκες εσυ!Οχι ρε, η vivodi δε ψοφαει τοσο ευκολα ναι ναι για αυτό ψάχνει αγοραστή και αυτή δεν φαγώθηκα ιδιαίτερα, απλά το μετέφερα από το adslgr.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα