Προς το περιεχόμενο

πρώτο DEMO 32nm από την INTEL

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και προφανώς δεν βγάζει τετραπύρηνο με 8 threads βασισμένο στα 32nm γιατί δεν υπάρχει πίεση απο μεριάς AMD.

Αυτό όμως δεν αποκλείει την πιθανότητα να βγάλει revisions των 940/950/965/975 σε μικρότερη λιθογραφία.

βασικα απλα δε βγαζει γιατι τι θα κανει τους nehalem? θα τους πεταξει σε 1 χρονο? :P;)

high end 6 core 32nm πηδαει

μεσαια ταξη 4 core nehalem 45nm πηδαει

low end 2 core 32nm power efficiency, netbooks πηδαει, performance/watt

Οι core 2 φετος σχεδον τελειωνουν

Δημοσ.

υπαρχει κανενας 4πυρηνος στα 32nm? ;)

μαπα το καρπουζι -θελεις καραμητρο απο τελος 2009-2010 ενα ωραιο τετραπυρηνακι middle high end στα 32nm?

OXI απο την ιντελα

ειτε εν ετει 2010 θα αγορασεις τους ι7 η τους κομμενους core i5 που επερεπε να ειχαν βγει το 2008

ειτε θα τα σκασεις χοντρα και θα παρεις το sexy hexa-core! τη στιγμη που παρακαλαμε να βρουμε software που θα εκμεταλλευτει τους τεσσερεις

ολα αυτα αυριο προσθεστε και τα σημερινα με τα 2-3-4 sockets

ps: ειμαι ενας proud και satisfied Ε6600 user;)

Δημοσ.
μαπα το καρπουζι -θελεις καραμητρο απο τελος 2009-2010 ενα ωραιο τετραπυρηνακι middle high end στα 32nm?

OXI απο την ιντελα

ειτε εν ετει 2010 θα αγορασεις τους ι7 η τους κομμενους core i5 που επερεπε να ειχαν βγει το 2008

ειτε θα τα σκασεις χοντρα και θα παρεις το sexy hexa-core! τη στιγμη που παρακαλαμε να βρουμε software που θα εκμεταλλευτει τους τεσσερεις

ολα αυτα αυριο προσθεστε και τα σημερινα με τα 2-3-4 sockets

ps: ειμαι ενας proud και satisfied Ε6600 user;)

αυτά έχει να κάνει το μονοπώλιο...γιατί 32 από την AMD καλο Q2 του 2010 το νωρίτερο λέω εγώ (μάλλον για Q4 το κόbw)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
The new information is about power consumption: "Clarkdale" should run with a power consumption of about 65W,for the whole platform (running intensive benchmarking, not idling) - motherboard, RAM and CPU/GFX.[/size]

Μιλάμε δηλαδή για τον μελλοντικό Ε8χ00 (που εκτός από δύο νέους πυρήνες έχει το iGFX και τον memory controller) και ΟΛΟ το στοιχιεώδες rig καίει μόνο 65W σε full load?! Μου άρεσε! :o

Ά ρε τί κάνουν τα νανόμετρα...

Δημοσ.

μου ανοίξατε την όρεξη :P

περιμένω πως και πως να δω πως θα αντεπιτεθεί η AMD.

όλο και κάτι θα κάνει με το fusion.

οι χαμηλές καταναλώσεις μου άρεσαν ιδιαιτερα.

• Moderators
Δημοσ.

Καλα αντεπιθεση με περιμενεις απο πλευρας nm, παντα η AMD ειναι μερικα χρονακια πισω σε αυτο.

Παντως κι εμενα μ αρεσε η ειδηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...