VasKag Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 στο analyzer test βλεπω οτι υπαρχουν 2 BDP limit. το ενα ειναι το upload και το αλλο το download? ιδανικες τιμες ποιες θεωρουνται?
jvgrjohn Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Αν μπουκώνει και πέφτει η γραμμή σε utorrent απενεργοποιήστε το DHT.Αν υπάρχει αυτή η επιλογή και στο vuze δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις.
StrEaMLiNe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις δοκιμάσει να πας Πίνακας Ελέγχου->Συνδέσεις Δικτύου->Τοπική Σύνδεση δεξί κλικ και επιδιόρθωση,είναι απλό αλλά ίσως γίνει κάτι.
Toufas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 εχω utorrent και vista 64 και δεν εχω κανενα προβλημα. δεν νομιζω οτι εχω περασει το tcp patch αλλα δεν θα περνα και ορκο
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Κάνε φορμάτ και βάλε xp Sp3 με το καινούριο torrent.Ή περίμενε να βγούνε τα Windows 7.Δεν είμαι φανατικός ενάντια των Vista αλλά μάλλον η εγκατάσταση των windows που έχεις τα έχει παίξει.Ειδικά αν είχες κανα Malware το οποίο είχε προσκοληθεί σε κάποιο σημαντικό αρχείο κ κάποιο λαμπρό πρόγραμμα προστασίας αποφάσισε να το "επιδιορθώσει"... Τα Vista x64 είναι το καλύτερο λειτουργικό αυτή τη στιγμή, και θα είναι για ΠΟΛΥ καιρό ακόμα!! Τα WinXP εκτός από κάναν Driver παλιού εξαρτήματος δεν υπερέχουν πουθενά (και αν μου πείτε ότι δεν έχουν το "βαρύ" aero, να πάτε στα Win95 που δεν έχουν και αυτά το "βαρύ" desktop των XP). Τα Windows 7 θα καθυστερήσουν μέχρι να βγουν, και όταν κυκλοφορήσουν θα έχουν Bugs, και εσείς οι Retro "εμπρός πίσω" που φοβάστε την αλλαγή θα τα βρίζετε και θα εγκαθιστάτε τα Vista επειδή το HW σας θα σας το επιτρέπει.. Μετά θα βγάλουν Win7 SP1-SP2 και θα τα βάλετε αφού δείτε στο Insomnia ένα Topic "Βγαίνουν τα Windows 8!". Waw! ΠΑΝΤΑ το ίδιο story, ακόμα να το μάθετε πια.. Σε ΚΑΘΕ λειτουργικό στη ζωή μου είχα ένα ΚΟΥΛΟ πρόβλημα, ποτέ δεν κατηγόρησα το λειτουργικό.. είναι χαζό (τα Windows ME είναι εξαίρεση). (8 λεπτά επανεκκίνηση είναι τελείως ανήκουστο) Η εκκίνηση, η επανεκκίνηση και ο τερματισμός στα Vista μου είναι ΑΜΕΣΑ. Κρατούν και τα 3 λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. (Ο τερματισμός πολύ λιγότερο) Τα 8 λεπτά είναι μονάχα όταν κολλάει το uTorrent. (Μετά από 10 λεπτάκια χρήσης του) Πες μου σε τι ταχυτητα κλειδωνεις για αρχη........ πατα το analyzer στην υπογραφη μου (copy-paste results), τι λειτουργικο χρησιμοποιεις? Και μη ξεχνας οτι για να πιασεις καλες ταχυτητες πρεπει απαραιτητως να εισαι malware-spyware free Πληρώνω στον ΟΤΕ για 4mbit και έχω κλειδώσει εκεί. « SpeedGuide.net TCP Analyzer Results » Tested on: 02.22.2009 18:25 IP address: 85.74.xx.xx Client OS: Windows Vista TCP options string: 020405ac0402080a00ae369e00000000 MSS: 1452 MTU: 1492 TCP Window: 65340 (multiple of MSS) RWIN Scaling: 0 bits Unscaled RWIN : 65340 Recommended RWINs: 63888, 127776, 255552, 511104, 1022208 BDP limit (200ms): 2614kbps (327KBytes/s) BDP limit (500ms): 1045kbps (131KBytes/s) MTU Discovery: ON TTL: 112 Timestamps: ON SACKs: ON IP ToS: 00000000 (0) Μέσα στα 7-8 λεπτά που έχω πριν κολλήσει κατεβάζω ένα Torrent από τον αγαπημένο μου Private Tracker και με την 4άρα μου πιάνω 435kbps. Ξέρω να κάνω Port4ward, ξέρω να διαλέγω Torrents και Trackers, ξέρω ότι η καλωδίωση μου είναι άψογη και ότι το Router μου έχει τα τελευταία Firmware. Αυτό το πρόβλημα είναι που δε ξέρω πως λύνεται.. άρα μη φανταστείς ότι είμαι newbie και δε ξέρω να χρησιμοποιώ το uTorrent. =/ /Μαρία
100 010 00 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Απο οτι βλεπω εχεις το autotuning κλειστο. Αυτο σιγουρα σου επηρεαζει λιγο την αποδοση στο downloading. Εχω φταξει ενα πολυ λειτουργικο patch για vista το οποιο εκτος του οτι θα σου φτιαξει το downloading, θα σου βελτιστοποιησει και τις αποδοσεις του pc. Αφοβα. Τωρα οσων αφορα το προβλημα που εχεις, κοιτα να εχεις κανει ολα τα updates, κανε unistall to client, restart και επαννεγκατασταση vista_tcp_patch.zip
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 100 010 00 μου έσωσες τη ζωή! <3 Έφτιαξεεεεε!! Έκανα επακριβώς τα βήματα που μου λες μόλις παραπάνω, και ΕΦΤΙΑΞΕΕΕΕΕΕ!!! RESPECT TO THE PRO! Τίποτα άλλο δεν έχω να πω.. Είχα ξεμείνει από anime, απο FamilyGuy, από Texhnolyze, από ταινίες, απ' τα πάντα.. δεν είχα τι να δω την ώρα του φαγητού.. και ήρθες εσύ.. ιππότης πάνω στο άσπρο σου άλογο.. και μου έσωσες τη ζωή!! Πωωω τι να πω, χίλια thanks! Όλους! Πάω να ξεκινήσω το κατέβασμα! :p ProblemSolved! Koritsi_Gia_PC!
grimpr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Εξαιρετικά χρήσιμο το batch σου, εκτός οτι κάνει ένα χρήσιμο defrag των στοιχείων του superfetch για ποιο γρήγορο bootup (έξυπνη ιδέα να το χρησιμοποιήσεις στο batch), διορθώνει αρκετά misconfigs του tcpip των Vistα με συσκευές. Θα το ελέγξω εκτενώς για συμπεράσματα. Thanks and respect. Απο οτι βλεπω εχεις το autotuning κλειστο. Αυτο σιγουρα σου επηρεαζει λιγο την αποδοση στο downloading. Εχω φταξει ενα πολυ λειτουργικο patch για vista το οποιο εκτος του οτι θα σου φτιαξει το downloading, θα σου βελτιστοποιησει και τις αποδοσεις του pc. Αφοβα. Τωρα οσων αφορα το προβλημα που εχεις, κοιτα να εχεις κανει ολα τα updates, κανε unistall to client, restart και επαννεγκατασταση
100 010 00 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Χωρις να θελω να περιαυτολογησω, οντως εχει γινει πολυ και καλη πιστευω δουλεια, στη βελτιστοποιηση και στο tcp.sys....... πολλη μελετη λεμε, σε οσα pcs τοχω ριξει, εχω ακουσει τα καλυτερα ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Εξαιρετικά χρήσιμο το batch σου, εκτός οτι κάνει ένα χρήσιμο defrag των στοιχείων του superfetch για ποιο γρήγορο bootup (έξυπνη ιδέα να το χρησιμοποιήσεις στο batch), διορθώνει αρκετά misconfigs του tcpip των Vistα με συσκευές. Θα το ελέγξω εκτενώς για συμπεράσματα. Thanks and respect. Περιμενω την αποψη σου...... thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.