Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Το uTorrent ως τώρα μου στάθηκε σπαθί τόσα χρόνια.. άλλα μου έβγαλε 2 προβλήματα και μαζεμένα μετά την εγκατάσταση των Vista x64 μου.. Αρχικά, με έκανε να βγάλω το Nod Suite επειδή δεν συνεργαζόταν με το εν λόγου P2P. Τώρα εδώ και εβδομάδες έχω αυτό εδώ το πρόβλημα και δεν γνωρίζει κανείς εδώ μέσα να με βοηθήσει στην επίλυσή του. Ε, δεν αντέχεται άλλο το να μη κατεβάζω ή να πατάω Reset στο καινούριο μου σύστημα.. αποφάσισα να αντικαταστήσω τον φταίχτη. Ποιός P2P είναι εξίσου καλός και εύχρηστος με τον μTorrent? Να μπορώ να του κάνω ένα Portforward με τον ίδιο τρόπο, και το βασικότερο, δεν θέλω να έχει μεγάλες διαφορές στη χρήση και στην εμφάνισή του! (Δεν θέλω κανένα Azureus π.χ.. μακριά) Thank you. /Koritsi_Gia_PC
ApSiMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Σχετικά με το πρόβλημα του uTorrent με το Nod32 υπάρχει η ακόλουθη λύση: How to fix the error with NOD32 and µTorrent 1.8: NOD 2.x There are two different solutions of IMON problems: a. Make an exception to the uTorrent dirrectory in IMON Menu - Settings - Other - Edit. b. Disable IMON and restart Windows. IMON is only secondary layer of protection. If IMON is disabled AMON /resident protection/ fill its job. There is no security risk. NOD 3.x Open NOD32 and go to Advanced options (F5). Then go to Antivirus and antispyware -> Web access protection -> HTTP -> Web browsers and uncheck Utorrent. [/Quote] Για το 2ο πρόβλημα δεν έχω ιδέα (δεν έχω συναντήσει πουθενά το ίδιο πρόβλημα....) Κ τέλος όσο αφορά τον αντικαταστάτη του uTorrent, θα σου έλεγα azureus,bitcomet (o 2os νομίζω πιο ελαφρύς από τον 1ο) αν και δεν ξέρω κανέναν torrent client τόσο ελαφρύ όσο ο utorrent. Edit: τώρα είδα την "σύμπάθεια" σου προς τον Azureus. δοκίμασε bitcomet, μπορεί να σε βολέψει
parisb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Το uTorrent ως τώρα μου στάθηκε σπαθί τόσα χρόνια.. άλλα μου έβγαλε 2 προβλήματα και μαζεμένα μετά την εγκατάσταση των Vista x64 μου.. Αρχικά, με έκανε να βγάλω το Nod Suite επειδή δεν συνεργαζόταν με το εν λόγου P2P. Τώρα εδώ και εβδομάδες έχω αυτό εδώ το πρόβλημα και δεν γνωρίζει κανείς εδώ μέσα να με βοηθήσει στην επίλυσή του. Ε, δεν αντέχεται άλλο το να μη κατεβάζω ή να πατάω Reset στο καινούριο μου σύστημα.. αποφάσισα να αντικαταστήσω τον φταίχτη. Ποιός P2P είναι εξίσου καλός και εύχρηστος με τον μTorrent? Να μπορώ να του κάνω ένα Portforward με τον ίδιο τρόπο, και το βασικότερο, δεν θέλω να έχει μεγάλες διαφορές στη χρήση και στην εμφάνισή του! (Δεν θέλω κανένα Azureus π.χ.. μακριά) Thank you. /Koritsi_Gia_PC Παρ'ολα οσα γραφεις εγω θα σου προτεινω azureus, ισως το εβαλες και ξενερωσες με τα media χαρακτηριστικα του και τα φρου-φρου του, αλλα μπορεις καλλιστα να επιλεξεις το classic gui του που δεν εχει τιποτα απο αυτα. Ελαχιστα διαφερει απο το μtorrent.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Vuze (Ex-Azureus) ψηφίζει ο λαός λοιπόν ε? Το έβαλα.. δε με χαλάει καθόλου, θυμόμουν κάτι άλλο πιο περίεργο.. Οι καλύτερες ρυθμίσεις για το Azureus? Υπάρχουν εδώ στο Forum (σαν του μTorrent)? Αν και μια χαρά το ρύθμισα, με τη μία 430kbps έπιασα με 4mbit σύνδεση.. /Koritsi_Gia_PC
_Drakos_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ καιρό τώρα το BitTorrent:-)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 S.O.S τρόπος να μεταφέρω τα Torrent που Seedάρω από το μΤorrent στο Azureus?? Αυτό και κλείνει το Topic! /Koritsi_Gia_PC
ApSiMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ανοίγεις τα .torrent με το azureus κ απλά βάζεις το σωστό path στα κατεβασμένα αρχεία (υποθέτω...)
ilias_t Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ καιρό τώρα το BitTorrent:-) Μαζί σου... BitTorrent for the win...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ΟΧΙ ρε παιδιά! Και το Azureus τα ίδια κάνει!! :mad: Μα αν δεν φταίει το P2P Program τι σκατά φταίει??? Λέτε να φταίει το Router? ΚΑΤΙ μπουκώνει από τα Connections με την ώρα και κολλάει! Δεν εξηγείται αλλιώς! Εκτός και εάν φταίει κάποια επιλογή των Vista! Με τα XP μια χαρά ήμουν..... Κάντε κάτι ρε παιδιά.. όλα τα κουλά πια σε εμένα τυχαίνουν.. /Koritsi_Gia_PC
_Drakos_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως τελικά είναι καλλίτερα να αλλάξεις OS παρά το software για torrent?
Italos20v Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι Όσο είχα το uTorrent όταν έβαζα ένα καινούριο .torrent για κατέβασμα μου έβγαζε επιλογή για το πoια αρχεία θέλω να κατεβάσω. Είχε μια λίστα και έβαζες tick. Τώρα με το Vuze δεν την έχω αυτή την επιλογή κι ήτανε πολύ χρήσιμη. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω η πάμε πίσω στο κλασσικό πράσινο mTorrent;
N.I.C Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως ούτε τα Vista 64bit φταίνε... Χρησιμοποιώ το Bitorrent κάνα χρόνο τώρα, και uTorrent κανένα πρόβλημα και τα δύο με τα 64άρια...Παρόμοιο πρόβλημα με τον WMPlayer, ο οποιός κολλούσε χωρίς λόγο και δεν άνοιγε καθόλου, λύθηκε μετά από format..Μήπως έβαλες κανένα add-in προγραμματάκι, ή το DNA του uTorrent τα παιξε;
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 δεν ξέρω τι ισχύει με τα τελευταία SP Vista αλλά ήξερα ότι και στα Vista υπήρχε το limit στα half open connections όπως και στα XP SP2. τσέκαρε το event log και δες αν έχεις εγγραφές στυλ "tcpip reached maximum connection limit" κάπως έτσι ήταν το μήνυμα. Αν το δεις πουθενά google το patchaki που ανέβαζες το όριο σε ότι ήθελες. Ένα παλιό pc κατεβαστηρι που είχα βάραγε συναγερμούς και μουλαρωνε όποτε γινοταν αυτο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 τσέκαρε το event log και δες αν έχεις εγγραφές στυλ "tcpip reached maximum connection limit" κάπως έτσι ήταν το μήνυμα. Αν το δεις πουθενά google το patchaki που ανέβαζες το όριο σε ότι ήθελες Είμαι μέσα στο Event Viewer.. που ακριβώς θα εμφανιζόταν άμα ήταν..? Και αφού υπάρχει patchάκι ποιος ο λόγος να σιγουρευτώ και να μην το βάλω τώρα? ΣΙΓΟΥΡΑ το θέμα των πολλών Connections είναι! ΜΟΝΟ στα P2P (που έχουν τρελούς αριθμούς συνδέσεων) το κάνει αυτό το κόλλημα του Internet (βγάζει μετά από 15 λεπτά στο Connection: Limited or no connectivity, και θέλει Restart..). Πως λέγεται το patchάκι άμα είναι να το κατεβάσω? /Μαρία
parisb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι μέσα στο Event Viewer.. που ακριβώς θα εμφανιζόταν άμα ήταν..? Και αφού υπάρχει patchάκι ποιος ο λόγος να σιγουρευτώ και να μην το βάλω τώρα? ΣΙΓΟΥΡΑ το θέμα των πολλών Connections είναι! ΜΟΝΟ στα P2P (που έχουν τρελούς αριθμούς συνδέσεων) το κάνει αυτό το κόλλημα του Internet (βγάζει μετά από 15 λεπτά στο Connection: Limited or no connectivity, και θέλει Restart..). Πως λέγεται το patchάκι άμα είναι να το κατεβάσω? /Μαρία Δεν ειναι patch του προγραμματος αλλα patch που πειραζει τα settings των windows. Εγω που το ειχα δοκιμασει παλιοτερα δεν μου καλυτερεψε τιποτα αλλα αντιθετα μου εριξε τις ταχυτητες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.