GiorGhino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μου ρθε μια απορία ρε παιδιά. Γιατί στα registrations που επιλεγεις ζωνη ωρας γιατι στην GMT+2 9/10 έχουν σαν παράδειγμα για να καταλάβεις το Kaliningrand και την Νότια Αφρική? Δεν είναι Η Αθήνα και το Κάϊρο η πιο γνωστές-διάσημες πόλεις του κάθετου GMT +2?? Τι παει να πει "Νότια Αφρική" και ποιος στον κόρακα ξέρει ρε παιδιά αυτο το Kaliningrand περισσότερο απ την Αθήνα η την πρωτεύουσα της Αιγύπτου?! - Ρωσία το κόβω να ναι αλλα δεν έχω ιδέα αν είναι στα ουράλια η στην Σιβηρία( ) Έχω δει βέβαια να γραφουν Athens, Cairo αλλα πολύ σπάνια. Τι λέτε? Υ.Γ. Paredwse μπορεί να φαίνεται ηλίθια και άκυρη αλλα είναι αξιόλογη απορία για να μην αξίζει κλείδωμα.
Typhoon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Το Kaliningrad είναι ένα τμήμα της Ρωσσίας, το οποίο βρίσκεται μεταξύ της Πολωνίας και των Βαλτικών δημοκρατιών. Μια μικρή λωρίδα Γης είναι ουσιαστικά, η οποία δεν επικοινωνεί μέσω ξηράς με την υπόλοιπη Ρωσσία. Το βούτηξαν οι Ρώσσοι από του Γερμανούς μετά το ΒΠΠ μέχρι και το τέλος του οποίου ήταν γνωστό ως Königsberg.
disqualified Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 τι εννοεις τι παει να πει νοτια αφρικη? Κρατος ειναι.
insomniaK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι το Καλίνιγκραντ είναι το βοριότερο και ανατολικότερο κράτος που ανήκει στη συγκεκριμένη ζώνη και η Νότια Αγρική το νοτιότερο.
GiorGhino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 τι εννοεις τι παει να πει νοτια αφρικη? Κρατος ειναι. Ωχ ναι ρε συ τό χα ξεχάσει! Πάντως ηλίθιο, στις άλλες περιοχές βαζουν διάσημες πρωτεύουσες (Paris London Instanbul New York) στη συγκεκριμένυ βάζουν κάτι σημεία που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους.
dark_banishing Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι το Καλίνιγκραντ είναι το βοριότερο και ανατολικότερο κράτος που ανήκει στη συγκεκριμένη ζώνη και η Νότια Αγρική το νοτιότερο. Το βορειότερο δεν είναι σίγουρα, πχ Ταλίν, Ελσίνκι.. Αντί για ανατολικότερο μήπως εννοείς δυτικότερο ? Τώρα που το ξαναδιάβασα νομίζω έχεις δίκιο είναι ο συνδυασμός βορειότερο και δυτικότερο.
kabamaru21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 βαζω λιγο φωτια στο θεμα γιατι απο μονο του δεν εχει πολλες προοπτικες διάσημες πρωτεύουσες (Paris London Κωνσταντινούπολη New York)
subdee Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Το βορειότερο δεν είναι σίγουρα, πχ Ταλίν, Ελσίνκι.. Αντί για ανατολικότερο μήπως εννοείς δυτικότερο ? Τώρα που το ξαναδιάβασα νομίζω έχεις δίκιο είναι ο συνδυασμός βορειότερο και δυτικότερο. Όπως κοιτάς το χάρτη, δεξιά είναι η ανατολή και αριστερά η δύση...
dark_banishing Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Όπως κοιτάς το χάρτη, δεξιά είναι η ανατολή και αριστερά η δύση... Ναι αυτό λέω και εγώ. Αν πας πιο αριστερά από το Kaliningrad τότε πας σε άλλη ζώνη ώρας. Δηλαδή στη ζώνη μας το Kaliningrad είναι το αριστερότερο σημείο. Δηλαδή το δυτικότερο. Λέω κάτι λάθος !?
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Τι παει να πει "Νότια Αφρική" Τόσο αστοιχείωτος είσαι... λολ... Ολόκληρο κράτος με ιστορία, που αμα δε την ξέρεις, θα έπρεπε να ξέρεις τι κάνανε οι Άγγλοι εκεί... ... και όχι δεν είναι ζούγκλα ουγκ ουγκ με μαύρους.. ως κράτος το οποίο ήτω Αγγλοκρατούμενο, είναι τίγκα στην ασπρίλα... μη σου πω πιο άσπρους απο Ελλάδα..
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Τόσο αστοιχείωτος είσαι... λολ...Ολόκληρο κράτος με ιστορία, που αμα δε την ξέρεις, θα έπρεπε να ξέρεις τι κάνανε οι Άγγλοι εκεί... ... και όχι δεν είναι ζούγκλα ουγκ ουγκ με μαύρους.. ως κράτος το οποίο ήτω Αγγλοκρατούμενο, είναι τίγκα στην ασπρίλα... μη σου πω πιο άσπρους απο Ελλάδα.. Καλά καλά! Θες να πάμε έξω να κάνουμε μια παγκόσμια δημοσκόπηση να δούμε πόσοι το ξέρουν και ποσοι ξερουν τη Αθηνα και το κάιρο?
insomniaK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Αν είναι να πάτε έξω, βρείτε και ποιος έχει: α. το μεγαλύτερο πουλί, β. θείο μπάτσο και γ. τη μύγα. Ας χαίρεται το α, ας κρατήσει το β και ας επιστρέψει το γ.
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ας χαίρεται το α, ας κρατήσει το β και ας επιστρέψει το γ. ??? Δεν σε έπιασα ή Η madness σε όλο της το μεγαλέιο?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Η αρχική "απορία" απαντήθηκε. Το topic δεν έχει πλέον νόημα. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.