GiorGhino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Κοιταξτε. Είχα κανα 3 μερες να μπω και τωρα βλεπω τα smilies τα κουμπια επιλογων στο ποσταρισμα αλλα και τα γαλαζια κουμπια "απαντηση""παραθεση" κλπ Θολά! Πρωτη φορα μου συμβαίνει! Έκανα κάτι? Απ οτι βλέπω δεν έχω κανει κανα zoom με τον firefox. Μονο με τον firefox συμβαινει εν τω μεταξυ. Με τον IE φενεται καθαρα. Ποσταρισμα Θα δειτε επισης οτι φαινεται θωλο και ο πιτζαμουλης πανω πανω αλλα και το "διαφημισεις google" Internet Explorer Firefox Βασικα παρατηρωντας και τα 2 μοιαζει σαν στον firefox Να εχει γινει καποιο ειδος κατακορυφου zoom
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρα φαινονται. Μαλλον καποια ρυθμιση τοπικα, στην οθονη ή στον browser σου θα ειναι. PS: Μηπως απο τις πολλες...... το επαθες?
De@th L0rd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Άλλαξε drivers κάρτας γραφικών ή κάνε τους reset.Αν έχεις τυχόν "tools" στυλ rivatuner,atitray απεγκατέστησέ τα.Εγώ μια χαρά τα βλέπω...
pournaras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Καθαρισε τα γυαλια σου... Α, καλου κακου, αλλαξε και το τροφοδοτικο.
o_magazatoras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Σε οτιδήποτε έχεις στην οθόνη σου φαίνεται η θολούρα; Αν ναι και η οθόνη σου είναι crt,έχει ξεκολήσει ένα καλωδιάκι πίσω στο "πυροβόλο".Αν όχι ή η οθόνη σου δεν είναι crt, δεν γνωρίζω.
The_Edge Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Πιθανότατα έχεις κάνει zoom στον firefox, όπως λες και εσύ. Αυτό ίσως να έχει συμβεί απο addon "Mouse Gestures" (ή κάποιο αντίστοιχο) και να το έκανες χωρίς να το καταλάβεις. Αν όντως είναι αυτό: Το zoom-in γίνεται απο "πάνω αριστερά" προς "κάτω δεξιά". Το zoom-out από "κάτω δεξιά" προς "πάνω αριστερά"
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μπορει να εχεις ζουμαρει/ξεζουμαρει και με απλο control συν - ή control συν +. Παιξε λιγο με τις ρυθμισεις να το επαναφερεις.
GiorGhino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μπορει να εχεις ζουμαρει/ξεζουμαρει και με απλο control συν - ή control συν +. Παιξε λιγο με τις ρυθμισεις να το επαναφερεις. Αυτό ήταν! Αλλά δεν έγραφε κάπου ότι έχει γίνει zoom (και δεν θυμομουν πως κανω zoom out) http://img3.imageshack.us/img3/86/58183769ym0.jpg
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 δεν είναι ανάγκη να δείχνεις photos και οι προηγούμενες που ήταν "προβληματικές" φαινόντουσαν κανονικά σε εμάς
GiorGhino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Oxi re συ! Φαινονται ξεκαθαρα ι διαφορές! Προσέξτε λίγο. Ανοιξτε τες και τις 2 σε διαφορετικα tabs
G_Zisis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ πάλι στις πρώτες fotos διέκρινα τη θολούρα στα σημεία που έδειχνε. Μιας που βρέθηκε η λύση,να ρωτήσω κι εγώ κάτι εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.Γιατί εμένα το πλαίσιο Μήνυμα δεν έχει όλες αυτές τις επιλογές (smilies,γραμματοσειρές κλπ) και έχει μόνο το κενό για το κείμενο;
GiorGhino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Πρεπει να κανεις εξελιγμενη επεξεργασια και οχι quick reply
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 τι να σου πω μάλλον είμαι γκαβός
teo64x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εντάξει, ήταν λίγο δύσκολο να το διακρίνεις αλλά προσπαθώντας νομίζω ότι μάλλον διέκρινα κι εγώ τη θολούρα. Αφού ήταν θέμα zoom, όλα οκ τώρα μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.