Προς το περιεχόμενο

Έλεγχος και χειρισμός ενός pc από άλλο pc!!!

_Drakos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες. Προσπαθώ εδώ και 3-4 μέρες να βρώ τρόπο να χειρίζομαι το 2ο pc που έχω σπίτι από το 1ο. Τα έχω συνδέση μεταξύ τους, έχω κάνει δύκτιο, βλέπει το ένα το άλλο, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το πως μπορώ να βάλω το 2ο pc να κάνει διάφορες εργασίες, χωρίς όμως να χρειάζεται να πάω σε αυτό. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει τον χειρισμό του 2ου pc από το κεντρικό pc?:P

Δημοσ.

τι λειτουργικό έχεις?

αν εχεις xp pro, μπορεις να παίξεις με Συνδεση Απομακρυσμένης Επιφάνειας Εργασίας (remode desktop connection αν εχεις αγγλικα), ειναι προγραμμα που δινει η microsoft μεσα στα Βοηθήματα, χρειάζεται μονο να έχεις τον ιδιο χρήστη και στους 2 Η/Υ και να εχει κωδίκό, Επίσης ενεργοποιείς την λειτουργία απο το Ιδιοτητες Συστηματος-->Απομακρυσμένη Πρόσβαση-->να συνδέονται χρήστες.....

Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ultraVNC, δωρεαν και πολύ καλό ακόμα και για χρήση μέσω ιντερνετ (προσεχε να ανοίξεις πορτες στο firewall....), το realvnc, το radmin και διαφορα άλλα.....

σε αυτα κανεις εγκατάσταση ενα server στο pc που θες να δουλέψεις απομακρυσμένα και το viewer στο pc που δουλεύεις μονιμα....

Δημοσ.
Καλημέρα παίδες. Προσπαθώ εδώ και 3-4 μέρες να βρώ τρόπο να χειρίζομαι το 2ο pc που έχω σπίτι από το 1ο. Τα έχω συνδέση μεταξύ τους, έχω κάνει δύκτιο, βλέπει το ένα το άλλο, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το πως μπορώ να βάλω το 2ο pc να κάνει διάφορες εργασίες, χωρίς όμως να χρειάζεται να πάω σε αυτό. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει τον χειρισμό του 2ου pc από το κεντρικό pc?:P

Τι λειτουργικά έχεις στα μηχανήματα αυτά? Αν έχεις Windows στο 2ο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Remote Desktop. Για linux (αλλά και Windows) μπορείς να δοκιμάσεις με VNC. Έχουν μια διαδικασία να στηθούν, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Δημοσ.

XP pro SP3 έχω. To remote που έχει το δοκίμασα αλλά δεν έβγαλα άκρη:-( Θα δοκιμάσω το ultraVNC να δω τι παίζει. Ευχαριστώ:-)

Δημοσ.
XP pro SP3 έχω. To remote που έχει το δοκίμασα αλλά δεν έβγαλα άκρη:-( Θα δοκιμάσω το ultraVNC να δω τι παίζει. Ευχαριστώ:-)

Πρέπει να βάλεις Password στο Profile του 2ου P.C. και θα παίξεις μια χαρά με το Remote Desktop Connection και αρκετά πιο γρήγορα απ' ότι μέσω κάποιου άλλου προγράμματος μέσω Internet!!!

Δημοσ.
Πρέπει να βάλεις Password στο Profile του 2ου P.C. και θα παίξεις μια χαρά με το Remote Desktop Connection και αρκετά πιο γρήγορα απ' ότι μέσω κάποιου άλλου προγράμματος μέσω Internet!!!

Αυτό έκανα τελικά. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...