Προς το περιεχόμενο

Gigaset S680 vs Gigaset SL560

pass02

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει καποιος φιλος αποψη για τα δυο ασυρματα μοντελα? με ενδιαφερει να αγορασω ενα απο τα δυο λογω bluetooth. εαν γνωριζετε και καποιο ακομα αξιοπιστο με bluetooth θα με ενδιεφερε

Δημοσ.
Εχω το SL370 και ειναι φοβερο, για τα αλλα δεν ξερω. Γενικα ομως η Siemens φτιαχνει φοβερα ασυρματα.

απο εμβελεια και ποιοτητα ηχου πως ειναι? η συνδεση με το bluetooth αφορα την βαση η το ακουστικο για την εμβελεια τον 10μετρων? δωσε μου λιγο την αποψη σου...

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα μεσα στο σπιτι με το Bluetooth και απο ηχο σκιζει. Απλα εχουν 1 αρνητικο αυτα τα τηλεφωνα. ΑΝ η θερμοκρασια δωματιου ειναι πανω απο 38 βαθμους ΔΕΝ φορτιζουν οταν τα εχεις στην βαση.

Δημοσ.
Δεν εχω προβλημα μεσα στο σπιτι με το Bluetooth και απο ηχο σκιζει. Απλα εχουν 1 αρνητικο αυτα τα τηλεφωνα. ΑΝ η θερμοκρασια δωματιου ειναι πανω απο 38 βαθμους ΔΕΝ φορτιζουν οταν τα εχεις στην βαση.

πες μου αν θελεις τι Bluetooth χρησιμοποιείς(ασχετο?) και εαν εχει ελληνικο μενου το τηλεφωνο? εχει καποια μνημη που μπορουμε εμεις να περασουμε ηχους ?

αυτο παλι με την θερμοκρασια πολυ περιεργο ειναι... πρωτη φορα το ακουω!

σχεση ποιοτητα/τιμη? να τα δωσω τα 128 λες?

Δημοσ.

Χρησιμοποιω ενα Jabra Bluetooth.

Μενου Ελληνικο.

Για ηχους δεν νομιζω αλλα δεν το εχω ψαξει τοσο.

Βασικα ειναι μια προστασια που εχει η Siemens αφου αν εχει ηδη 38 βαθμους το δωματιο και φορτιζει κιολας θα ανεβει πολυ η θερμοκρασια της μπαταριας.

Αξιζει τα λεφτα του.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε HellasVagabond

Επειδή έχω ένα s680 και το αγόρασα μόνο και μόνο για να χρησιμοποιώ bluetooth ακουστικό , πες μου πιο ακριβώς μοντέλο Jabra χρησιμοποιείς .

Σε ρωτάω γιατί έχω δοκιμάσει 2 bluetooth (samsung , i-tech) kai καμιά δεν ήταν συμβατή.

Δημοσ.

Εγώ κοίταγα απο πέρυσι το 680ip αλλά δεν είχε Ελληνικό μενού και εγκατέλειψα, τώρα μάλλον θα υπάρχει...

Αλλά είδα το 780(δε θυμάμαι που; FRA aeroport, MMarkt, ??) και έπαθα, θα είναι το επόμενό μου[ύστερα απο 2 ericcson και 3 siemens-το τελευταίο(sl100)-είχε πέσει στον κουβά με την σφουγκαρίστρα και ύστερα απο στέγνωμα με σεσουάρ είναι σαν καινούριο, ας μην πω πόσες φορές έχει πέσει κάτω...]μόλις εξελληνιστεί(υπάρχει ήδη στο ebay.de) και ας μην είναι ip...

Γι αυτό μόνο siemens...(στα dect)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...