πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ρε συ φιλε δεν εχω προβλημα να συμφωνησω οτι στην τελικη θα ειναι εχρωμο αλλα (πνευμα αντιλογιας) δεν μου λεει κατι γιατι μπορει να ειναι διαφημιστικο "τρικ". εγω τρελενομαι γιατι δεν το λεει πουθενα... εμενα ο πνευματικος μου παντως με αφησε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantnick Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εγω μιλάω με αληθινα γεγονότα... defacto... πείνασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ρε συ φιλε δεν εχω προβλημα να συμφωνησω οτι στην τελικη θα ειναι εχρωμο αλλα (πνευμα αντιλογιας) δεν μου λεει κατι γιατι μπορει να ειναι διαφημιστικο "τρικ". εγω τρελενομαι γιατι δεν το λεει πουθενα...εμενα ο πνευματικος μου παντως με αφησε! αλήθεια... δεν είχε ούτε καν εκείνα τα μισό γεμάτα/ μισό άδεια μελανάκια μέσα; τίποτα; ιτς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 πλακα με κανεις? σου λεω απο το eshop το πηρα! -----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 12 : 18 : 06----- Εγω μιλάω με αληθινα γεγονότα... defacto... πείνασα. και εγω.... και ειμαι δουλεια να παρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 πλακα με κανεις? σου λεω απο το eshop το πηρα! το λέω επειδή όταν παίρνεις νέο εκτυπωτή συνήθως έχουν κάτι demo μελανάκια μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ναι συμφωνω γιατι οταν ειχα παρει ενα hp (πανε 4 χρονια απο τοτε και ακομα τον δουλευω μια χαρα) ειχε ολα τα μελανακια γεματα... αλλα φυσικα δεν το ειχα παρει απο το eshop. δεν το κατακρινω γενικα το eshop αλλα πρεπει παντα να εχεις μια πισινη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantnick Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Σημαντικός παράγοντας οτι είναι δώρο...(και καλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 και εννοειται απο ενα μικρο σχετικα ψαξιμο που εκανα, μονο το eshop εχει τα μελανια αυτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 το αγορασα τελικα το μελανακι και ηταν εγχρωμο.... βεβαια ειναι λιγο περιεργο γιατι του δινεις να εκτυπωσει και βαζει - βγαζει την φωτογραφια τρεις φορες για να περναει τα χρωματα μερικα-μερικα. κατα τα αλλα εκτυπωνει αρκετα - πολυ καλα.... Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις! Εσύ, ο νικόλας και εγώ... μεταξύ συγγενών και φίλων το τόπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ναι βασικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.