ankorf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ξαφνικα εκει που εκανα chat στο msn ειρθε ενα μηνυμα το οποιοε ελεγε <<για δες αυτη τι φοτο και ακολουθουσε ενα link>> ανυποψιαστος λοιπον ανοιγο το link κατεβαζω τι φοτο και επειδη δεν τσεκαρα αν ειναι .exe τι πατησα διαβαζω για λυσεις σε σχετικα topics δεν εχω βρει τιποτα το ουσιαστικο εχω εγκατεστημενα avg free kai spydoctor και δεν γινετε τιποτα μπορει κανεις να προτινει καποια λυση ??? το αρχειο ηταν της μορφης uhaa.exe το κακο ειναι οτι εχουν κολισει ολοι οι φιλοι μου με αυτην την βλακεια χαρις το msn απο τι εχω καταλαβει ειναι ενα trojan
p0k0p1k0s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ξαφνικα εκει που εκανα chat στο msn ειρθε ενα μηνυμα το οποιοε ελεγε <<για δες αυτη τι φοτο και ακολουθουσε ενα link>> ανυποψιαστος λοιπον ανοιγο το link κατεβαζω τι φοτο και επειδη δεν τσεκαρα αν ειναι .exe τι πατησα διαβαζω για λυσεις σε σχετικα topics δεν εχω βρει τιποτα το ουσιαστικο εχω εγκατεστημενα avg free kai spydoctor και δεν γινετε τιποτα μπορει κανεις να προτινει καποια λυση ???το αρχειο ηταν της μορφης uhaa.exe το κακο ειναι οτι εχουν κολισει ολοι οι φιλοι μου με αυτην την βλακεια χαρις το msn απο τι εχω καταλαβει ειναι ενα trojan Ανυποψίαστος; Όταν έρχονται αυτές οι βλακείες και τις βλέπει κάποιος μόνο ότι είναι ιός μπορείς να σκεφτεί. Κάνε scan με antivirus και ένα πρόγραμμα για spybots.
ss13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ξαφνικα εκει που εκανα chat στο msn ειρθε ενα μηνυμα το οποιοε ελεγε <<για δες αυτη τι φοτο και ακολουθουσε ενα link>> ανυποψιαστος λοιπον ανοιγο το link κατεβαζω τι φοτο και επειδη δεν τσεκαρα αν ειναι .exe τι πατησα διαβαζω για λυσεις σε σχετικα topics δεν εχω βρει τιποτα το ουσιαστικο εχω εγκατεστημενα avg free kai spydoctor και δεν γινετε τιποτα μπορει κανεις να προτινει καποια λυση ???το αρχειο ηταν της μορφης uhaa.exe το κακο ειναι οτι εχουν κολισει ολοι οι φιλοι μου με αυτην την βλακεια χαρις το msn απο τι εχω καταλαβει ειναι ενα trojan http://www.download.com/MSN-Virus-Cleaner/3000-2242_4-10854474.html?tag=mncol
Antwni Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Κάνε scan με το Malware Antimalware ή me to SuperAntiSpyware!!
nickarmy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 εχουν ξανανηξει τετοια τοπικκκ.....με ακριβος το ιδιο θεμα !)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.