Προς το περιεχόμενο

msn_threats

ankorf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξαφνικα εκει που εκανα chat στο msn ειρθε ενα μηνυμα το οποιοε ελεγε <<για δες αυτη τι φοτο και ακολουθουσε ενα link>> ανυποψιαστος λοιπον ανοιγο το link κατεβαζω τι φοτο και επειδη δεν τσεκαρα αν ειναι .exe τι πατησα διαβαζω για λυσεις σε σχετικα topics δεν εχω βρει τιποτα το ουσιαστικο εχω εγκατεστημενα avg free kai spydoctor και δεν γινετε τιποτα μπορει κανεις να προτινει καποια λυση ???

το αρχειο ηταν της μορφης uhaa.exe

το κακο ειναι οτι εχουν κολισει ολοι οι φιλοι μου με αυτην την βλακεια χαρις το msn

απο τι εχω καταλαβει ειναι ενα trojan

Δημοσ.
ξαφνικα εκει που εκανα chat στο msn ειρθε ενα μηνυμα το οποιοε ελεγε <<για δες αυτη τι φοτο και ακολουθουσε ενα link>> ανυποψιαστος λοιπον ανοιγο το link κατεβαζω τι φοτο και επειδη δεν τσεκαρα αν ειναι .exe τι πατησα διαβαζω για λυσεις σε σχετικα topics δεν εχω βρει τιποτα το ουσιαστικο εχω εγκατεστημενα avg free kai spydoctor και δεν γινετε τιποτα μπορει κανεις να προτινει καποια λυση ???

το κακο ειναι οτι εχουν κολισει ολοι οι φιλοι μου με αυτην την βλακεια χαρις το msn

Ανυποψίαστος; Όταν έρχονται αυτές οι βλακείες και τις βλέπει κάποιος μόνο ότι είναι ιός μπορείς να σκεφτεί. Κάνε scan με antivirus και ένα πρόγραμμα για spybots.

Δημοσ.

http://www.download.com/MSN-Virus-Cleaner/3000-2242_4-10854474.html?tag=mncol :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...