Προς το περιεχόμενο

Mobility Modder: Αναβαθμιση Catalyst 9.1 σε λαπτοπ - Προβλημα!

ALTUSGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα λαπτοπ (Fujitsu Siemens Pi2540) δεν εχει ομως σημασια και ειπα να αναβαθμισω τους ηλιθιους παλιους gfx drivers που ειχε απο το 2007 παρακαλω το λαπτοπ απο την μανα του. Οι ηλιθιοι στην Fujitsu Siemens φυσικα δεν αναβαθμισαν απο το 2007 κανενα driver της ΑΤΙ ενω ο υπολογιστης ειναι του Αυγουστου του 2008!!!

Διαβαζοντας στο Ιντερνετ επεσα στην σελιδα http://www.driverheaven.net/modtool.php που εξηγει απλα πως μπορει καποιος με λαπτοπ να μετατρεψει τους desktop ATI drivers για καθε λαπτοπ.

ΕΙπα οποτε να δοκιμασω και να περασω τους Catalyst 9.1 για Vista που ειναι και οι τελευταιοι...

Περασα το Mobility Modder κανονικα μεσα στον φακελο C:\ATI\Support και ακουθησα τις οδηγιες, ολα καλα τα βλεπω αλλα κατι μου φαινεται παραξενο...

Δεν θα επρεπε να μου βγαζει την 9.1.εκδοση του Catalyst. Γιατι μου βγαζει οπως φαινεται και στην φωτο την εκδοση του 2007 με εκδοση 8.423???

ΕΙναι φυσιολογικο αυτο ρε παιδια????

Πειτε μου αν εγινε σωστα η αναβαθμιση γιατι δεν μπορω με τους παλιους drivers!!!!!!!!!!!

Ελεος!!!!!!! :mad:

post-67746-129062985734_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχω ενα λαπτοπ (Fujitsu Siemens Pi2540) δεν εχει ομως σημασια και ειπα να αναβαθμισω τους ηλιθιους παλιους gfx drivers που ειχε απο το 2007 παρακαλω το λαπτοπ απο την μανα του. Οι ηλιθιοι στην Fujitsu Siemens φυσικα δεν αναβαθμισαν απο το 2007 κανενα driver της ΑΤΙ ενω ο υπολογιστης ειναι του Αυγουστου του 2008!!!

Διαβαζοντας στο Ιντερνετ επεσα στην σελιδα http://www.driverheaven.net/modtool.php που εξηγει απλα πως μπορει καποιος με λαπτοπ να μετατρεψει τους desktop ATI drivers για καθε λαπτοπ.

ΕΙπα οποτε να δοκιμασω και να περασω τους Catalyst 9.1 για Vista που ειναι και οι τελευταιοι...

Περασα το Mobility Modder κανονικα μεσα στον φακελο C:\ATI\Support και ακουθησα τις οδηγιες, ολα καλα τα βλεπω αλλα κατι μου φαινεται παραξενο...

Δεν θα επρεπε να μου βγαζει την 9.1.εκδοση του Catalyst. Γιατι μου βγαζει οπως φαινεται και στην φωτο την εκδοση του 2007 με εκδοση 8.423???

ΕΙναι φυσιολογικο αυτο ρε παιδια????

Πειτε μου αν εγινε σωστα η αναβαθμιση γιατι δεν μπορω με τους παλιους drivers!!!!!!!!!!!

Ελεος!!!!!!!

Δημοσ.

Έκανες uninstall τους προηγούμενους ή πέρασες τους καινούργιους από πάνω?

Προτείνεται full uninstall και μετά η διαδικασία εγκατάστασης των νέων.

Δημοσ.

Επιτελους!

Δεν το ρισκαρω γιατι ειναι λαπτοπ και ποιος ξερει τι μπορει να γινει αν το κανω πληρη απεγκατασταση!!!!

Απλα δεν θα επρεπε να δειχνει κατι διαφορετικο , κατι πιο καινουριο ως προς την εκδοση οταν παω στα μενου του ATI Catalyst μου???

Δημοσ.
Επιτελους!

Δεν το ρισκαρω γιατι ειναι λαπτοπ και ποιος ξερει τι μπορει να γινει αν το κανω πληρη απεγκατασταση!!!!

Απλα δεν θα επρεπε να δειχνει κατι διαφορετικο , κατι πιο καινουριο ως προς την εκδοση οταν παω στα μενου του ATI Catalyst μου???

Εσύ τι λες;Δε θα έπρεπε;

Δημοσ.

Κατέβασε τους "μαμίσιους" οδηγούς από το support της Fujitsu ώστε να τους έχεις πρόχειρους. Κάνε απεγκατάσταση, βάλε τους νέους catalyst modified, και άμα δε σου δουλέψουν σωστά μπορείς ανά πάσα στιγμή να γυρίσεις στους παλιούς.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Δημοσ.

Εχω τους "μαμίσιους" οδηγούς από το support της Fujitsu....

Για απεγκατασταση βλεπω μονο το ATI Install Catalyst Manager στο Add/Remove Programs του Control Panel.

Αρκει να κανω μονο αυτο απεγκατασταση ή θα μεινουν κομματια των παλιων driver μεσα???

Και μετα οπως ειπες να κανω νεα εγκατασταση των desktop Catalyst (9.1) και μετα να τους modd-αρω με το Mobility Modder???

Σε ευχαριστω πολυ για τις τυχον συμβουλες!!!

Δημοσ.

Δε θα κάνεις εγκατάσταση τους desktop. Απλά θα τους κάνεις extract στο C:\ATI\Support κλπ.

Μετά, από το mobility modder θα του δώσεις το path στο οποίο τους έκανες extract, ώστε να τους "πειράξει".

Μόλις τελειώσει, κάνεις setup απευθείας από το directory που έχεις κάνει extract & modify.

Στο site του modtool, χαμηλά έχει οδηγίες βήμα βήμα ;-)

Δημοσ.

vagpap, το ξερω αυτο που λες την ιδια διαδικασια ειχα κανει πριν. Εννοειται οτι δεν τους εβαλα αλλα εκανα extract κτλ.....

Απλα να ρωτησω παλι για να κανω Uninstall ολους τους ATI Driver και να γινει "καθαρα" η δουλεια, γινεται μονο με το ATI Install Catalyst Manager στο Add/Remove Programs του Control Panel??? Ή θελει να κανω και κατι αλλο Uninstall???

Aυτο θελω την διαδικασια με το Modder την ξερω μετα...!

Thank you my friend!!!

Δημοσ.

Στα δικά μου μηχανήματα, αυτό κάνω. Μου ζητάει επανεκκίνηση και το αφήνω να κάνει. Απλά, στην περίπτωση που μετά την επανεκκίνηση ξεκινήσει να ψάχνει για οδηγούς για την κάρτα, το κόβω και κάνω εγκατάσταση Catalyst.

Δημοσ.

Σορρυ δεν ειδα οτι ειχε ανοιξει δευτερη σελιδα τοσο καιρο.

Οκ, οποτε θα κανω Uninstall το ATI Install Catalyst Manager στο Add/Remove Programs του Control Panel και μετα ολα τα αλλα οπως ειπαμε...!

Ευχαριστω και συγνωμμη για την καθυστερηση.:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...