AlexNet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 - Καλησπέρα, πειραματιζόμενος με το καινούργιο μου smartphone κατέβασα το google maps. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τις χρέωσεις τις υπηρεσίας. Μέχρι τώρα το έχω χρησιμοποιήσει μόνο με Wifi και με κλειστό το wireless μου δίνει μήνυμα λάθους πως δεν μπορεί να κατεβάσει δεδομένα. thanks...
StavrosD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 To google maps δεν χρεώνει τίποτα. Χρεώνεσαι μόνο την κίνηση στο internet αν συνδεθείς μέσω κινητού. Τι provider έχεις;
AlexNet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 To google maps δεν χρεώνει τίποτα. Χρεώνεσαι μόνο την κίνηση στο internet αν συνδεθείς μέσω κινητού. Τι provider έχεις; Cosmote......
StavrosD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 http://www.cosmote.gr/cosmote/portlets/ForYou/pricelist.jsp?locale=el_GR&pricelistType=contractplan&breadcrumbTitle=COSMOTE%20BA%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%9F#jump7 Κοίτα εκεί που λέει "Υπηρεσίες Wireless Internet"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.