dee asteras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 πρόσφατα ακουσα οτι ο ΟΤΕ θα κάνει αναβάθμιση στα profile των adsl .... είναι αλήθεια η το γνωστό ραδιο-αρβήλα φάση?????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 δεν έχει πάρει κάτι το αυτί μου... που το άκουσες ακριβώς?
_Drakos_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Κάτι άκουσα ότι καταργεί τις 1 & 2 Mbps:o
giorgos147 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Κάτι άκουσα ότι καταργεί τις 1 & 2 Mbps:o Ωπα ρε μεγάλε! Στη περιοχή μου μέχρι 2 πιάνουμε...Τι θα γίνει;
tectonator Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ωπα ρε μεγάλε! Στη περιοχή μου μέχρι 2 πιάνουμε...Τι θα γίνει; Σε βλεπω με 56κ όπως τι καλές παλιές εποχές! :lol: Ραδιο αρβύλα FTW!
_Drakos_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ωπα ρε μεγάλε! Στη περιοχή μου μέχρι 2 πιάνουμε...Τι θα γίνει; Θα αναβαθμιστεί θεωριτικά η σύνδεση, αλλά πρακτικά πάλι μέχρι 2 θα πιάνεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Κάτι άκουσα ότι καταργεί τις 1 & 2 Mbps:o δεν μας λέτε και από που όμως
_Drakos_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 δεν μας λέτε και από που όμως Εμένα μου το μετέφερε φίλος που εργάζεται στον ΟΤΕ, ότι το συζητάνε πολύ έντονα, καθώς συζητάνε έντονα και πακέτα τύπου Forthnet:-)
Tenshi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αν είναι να τραβήξουμε το ίδιο λούκι όπως πρίν 3 χρόνια που έκανε 768kbps--->1mbps,1mbps--->2mbps και τους πήρε ίσα με ένα τετράμηνο (και λίγο μπορεί να λέω)για να στρώσουν οι γραμμές απο τα προβλήματα, καλύτερα να το αφήσουν ώς έχει.Ξαφνικά έβρεξε λεφτά και δεήσανε να βάλουν επιπλέον Dslam's ;
Jason13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δελτία τύπου ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ 3 ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΕΤΤ 28/1/2009 «Φραγή» στις επιλογές των καταναλωτών για ευρυζωνικές υπηρεσίες. Τέσσερις μήνες περιμένει ο ΟΤΕ την ΕΕΤΤ να εγκρίνει συνδυαστικά πακέτα του, που αφορούν σε ευρυζωνικές υπηρεσίες και τηλεφωνία. Δείτε περισσότερα ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 14/10/2008 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο ΟΤΕ προσφέρει δωρεάν ευρυζωνική σύνδεση σε αριστούχους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Δείτε περισσότερα ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ CONN-X TV (IPTV) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ 7/10/2008 Σε δοκιμαστική εμπορική διάθεση του conn-x TV (IPTV) προχωράει ο ΟΤΕ, σε περιορισμένο αριθμό υφιστάμενων πελατών conn-x στις εξής περιοχές: Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης. Η δοκιμαστική διάθεση αναμένεται να διαρκέσει περίπου 3 μήνες και εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του για διεύρυνση των προσφερόμενων ευρυζωνικών υπηρεσιών. Δείτε περισσότερα ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΟΤΕ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 4/9/2008 Με την καθοριστική συμβολή του ΟΤΕ η ευρυζωνικότητα συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία σε όλη την ελληνική επικράτεια, προσεγγίζοντας ολοένα και περισσότερο τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Ωφελημένοι από αυτή την ανάπτυξη είναι οι πολίτες, οι επιχειρήσεις και η ελληνική οικονομία γενικότερα. Δείτε περισσότερα ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ CONN-X TALK - ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 4/8/2008 Ο ΟΤΕ, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των πελατών του, προσφέρει τώρα αναβαθμισμένο, το επιτυχημένο πρόγραμμα conn-x talk. Το αναβαθμισμένο conn-x talk προσφέρει πλέον απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας (δηλ. και προς το δίκτυο του ΟΤΕ αλλά και προς τα δίκτυα όλων των άλλων παρόχων), καθώς και απεριόριστο internet με ταχύτητες που φθάνουν τα 24 Μbps. Δείτε περισσότερα ΟΤΕ ALL IN 1 ΣΤΑΘΕΡΗ, ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ADSL ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 20/5/2008 Από αύριο διατίθεται η νέα συνδυασμένη προσφορά σταθερής τηλεφωνίας, κινητής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού internet «OTE all in 1». Με το «ΟΤΕ all in 1», για πρώτη φορά, οι πελάτες του ΟΤΕ μπορούν να έχουν όλες τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες τους σε ένα μηνιαίο λογαριασμό. Δείτε περισσότερα Ο ΟΤΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΜΕ CONN-X ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 20ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 29/4/2008 Ο ΟΤΕ υποστήριξε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής, προσφέροντας σε 52 νικητές της πρώτης φάσης του διαγωνισμού το δημοφιλές πακέτο conn-x για ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για 20 συνεχή χρόνια ... Δείτε περισσότερα CONN-X@WORK PLUS - H ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 13/3/2008 Ο ΟΤΕ παρουσιάζει το conn-x@work plus που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες μεγαλύτερων επιχειρήσεων για ολοκληρωμένη διασύνδεση φωνής και δεδομένων σε πολλαπλά σημεία παρουσίας. Δείτε περισσότερα CONN-X@WORK ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 46,65% ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΩΣ 24 Mbps 30/1/2008 Ειδικά για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, ο ΟΤΕ προσφέρει τώρα το conn-x@work, την ολοκληρωμένη λύση ADSL FAST INTERNET, με νέες χαμηλότερες τιμές, έως και 46,65%. Δείτε περισσότερα κοιταξτε εδω--> http://http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=72
mihalakis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ ενδιαφέρον αν γίνει αυτό....Θα έχω 4μβιτ από 2 που έχω τώρα....Βέβαια τα 4 θα είναι από το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, γιατί μετά η σύνδεση πέφτει συνεχόμενα μέχρι τις 12 το βράδυ περίπου που ο πολύς ο κόσμος πάει να κοιμηθεί (αυτό γινόταν για 1+ μήνα που είχα 4αρα)....Τώρα τουλάχιστον έχω 2μβιτ όλη μέρα.
glitsa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 και αυτοι που εχουν 4 τωρα τι θα απογινουν??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 δεν είναι τπτ σίγουρο ακόμα οπότε μην αναρωτιέστε/βγάζετε συμπεράσματα
ipso33 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ ενδιαφέρον αν γίνει αυτό....Θα έχω 4μβιτ από 2 που έχω τώρα....Βέβαια τα 4 θα είναι από το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, γιατί μετά η σύνδεση πέφτει συνεχόμενα μέχρι τις 12 το βράδυ περίπου που ο πολύς ο κόσμος πάει να κοιμηθεί (αυτό γινόταν για 1+ μήνα που είχα 4αρα)....Τώρα τουλάχιστον έχω 2μβιτ όλη μέρα. Αααχ τον ίδιο πόνο έχω και 'γω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα μου το μετέφερε φίλος που εργάζεται στον ΟΤΕ, ότι το συζητάνε πολύ έντονα, καθώς συζητάνε έντονα και πακέτα τύπου Forthnet:-) http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=273370 τελικά είχες δίκιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.