dkoum Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 θα σας φανει γελοια η απορια μου αλλα την εχω εδω και παρα πολυ καιρο και θα ηθελα τα φωτα σας οι καινουργιες μητρικες υποστηριζουν κανονικα τα usb πληκτρολογια ; Σας ρωταω γιατι ειχα παρει ενα πληκτρολογιο microsoft γυρω στα 50 ευρω δεν θυμαμαι μοντελο το ειχα κουμποσει στην θυρα usb και ποτε δεν καταφερα να μπω στο bios παροτι που στα windows δουλευε ετσι εχω ενα πληκτολογιο τον 10 ευρω με ps/2 θελω να παρω καποια αλλα δεν κανω την κινηση επειδη ειναι usb
Tenshi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αν δέν κάνω λάθος,στην καρτέλα advanced του Bios σου υπάρχει μια επιλογή Legacy USB support.Πρέπει να το κάνεις enable και λογικά θα είσαι οκ.
sam_@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 πολυ απλο...οταν αποφασιζεις να μπαινεις στα ΒΙΟS βαζε το πληκτρολογιο που δουλευει (ps/2) πως δεν το σκεφτικες?!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "Support USB legacy devices"(κάπως έτσι λέγεται) απο το bios για πλήρη υποστήριξη usb πληκτρολογίου...
dkoum Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω πολυ θα κοιταξω to bios να δω τι paizei
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 σιγουρα ειναι επιλογη απο το bios. Το ετυχα τωρα τελευταια και ειχα τρελαθει γιατι δεν μπορουσα να κανω εγκατασταση των windows.
oneofthem Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 όπως είπαν για την επιλογή το μόνο που δεν λειτουργεί σε εμένα με το usb πληκτρολόγιο είναι η επιλογή από το bios για να ανοίξει το μηχάνημα πατώντας κάτι στο πληκτρολόγιο, που δουλεύει με το ps/2 πληκτρολόγιο αλλά είναι λογικό να μην δουλεύει με usb
caution Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ...και με το ξανακάνεις disable (to legacy) να δεν σου μπουτάρει με τον USB εξωτερικό πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.