giannis_papaioa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να αναζητήσω έναν παίκτη από την Γαλλική Ρεν; Πάω στο player search->France (έκανα και search για τον συγκεκριμένο παίκτη και δεν τον βρήκα) αλλά δεν βλέπω την Ρεν και δεν πιστεύω να μην την έχει!
giannis_papaioa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ναι το γνωρίζω αλλά δεν την βλέπω, ευχαριστώ
cbr600RR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 βαλε full database .. και βαλε και το γαλλικο πρωταθλημα να παιζει παραλληλα με το δικο σου.. ( στην αρχη δλδ που σου ζηταει να βαλεις 3 πρωταθληματα να παιζουν παραλληλα ετσι εμφανιζονται πιο πολλοι παιχτες απο τα συγκεκριμενα πρωταθληματα. ποιον παιχτη ψαχνεις?
B.F. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ποιον παιχτη ψαχνεις? Μαντευω πως θα ναι ο Jimmy Briand! 100%
xristoforos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 χρεαζομαι βοηθεια.αγορασα σημερα το παιχνιδη αυτο,αλλα δεν μοθ κανει τα 3d play,δηλαδη δεν δειχνει τον αγονα αλλα κανει text mode,video text mode kai result instan, δεν ειμαι ιδεετερα καλωσ σε αυτα,οπωτε βοηθειστε οποιοσ μπορει!
giannis_papaioa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Παιδιά το έχω βρει καιρό τώρα (το λέω για να μην απαντάτε τζάμπα)-εκεί στην αρχή που μου ζητούσε να δηλώσω πρωταθλήματα έβαλα και το Γαλλικό κι έτσι έκανα αναζήτηση και τον βρήκα αμέσως (είναι η λύση που προτείνει ο cbr600RR) *Ο παίκτης είναι ο Ολιβιέ Σορλέν Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.