GiorGhino Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά απο βδομάδα που θα εγκαταστιόμουν Αθήνα, είχα σκοπό να πάρω την Ati Gigabyte HD4850 GV-R485MC-1GH Αλλα δεν τη βρίσκω πουθενα!!! Στα e-shop λλει οτι εξαντλήθηκε! Στα Plus4u.gr Που την είχε τώρα δεν την έχει καθόλου! Τι έγινε αποσύρθηκε?!!! Μπορώ να την παραγγείλω απο εξωτερικό; Ξέρετε κανα καλό κατάστημα με φτηνά μεταφορικά?! Υ.Γ. Φτου ρε γαμώτο! Και ήταν η μόνη με παθητική ψύκτρα και τόσο καλά χαρακτηριστικά.
HellasVagabond Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Αν σε ενδιαφερει τρελα ισως μπορεσω να στην φερω κατευθειαν απο την GB, δεν ξερω ομως μεταφορικα ποσο θα παει.
GiorGhino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Απ την Gigabyte? Πως Που Ποτε?! Εννοεις απο αμερικη? (Ωχ.. βλεπω 50αρα-100αρα μεταφορικα) Υ.Γ. Εινα μερος του progect για αθορυβο PC και αυτο που μου κανει περισσοτερο θορυβο προς το παρον ειναι η 8800GTS. Και δεν υπαρχει αλλη καλυτερη της με παθητικο
GiorGhino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 H infoquest νομιζω πως ειναι. Μπορώ να παω να την ζητησω και εγω? Καλα απο ταϊβαν το ιδιο κοστος θα χει
orfeas76 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 με ενδιαφέρει κι εμένα μια καλή κάρτα γραφικών με αθόρυβο σύστημα ψήξης και μονή PCI (για mediaPC) Όπως μια asus 4850 512MB που είχα δοκιμάσει δεν έκανε μεν θόρυβο έβγαζε όμως τρομερή ζέστη, δεν μπορούσα να την ακουμπήσω κάν. Έπαιζε σε fullHD TV 1920Χ1080 κι έκαιγε ακόμα και idle. Οπότε φαντάζομαι τι θερμοκρασίες θα αγγίζει η fanless. Ίσως γι'αυτό να μην τη βρίσκεις, μπορεί να μην ήταν επιτυχημένο μοντέλο ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Πάντως το eshop την έχει σε στοκ!! Μια καλούτσικη κάρτα που κρατάει ισορροπία μεταξύ θερμοκρασίας και θορύβου ίσως είναι η 4670fanless
caution Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αν πάρεις fanless (και τέτοιας κατηγορίας) κάρτα, καλά θα ήταν να είσαι σίγουρος για το air flow του κουτιού σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.