Manos83 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ανοίγοντασ τον υπολογιστή μου σήμερα, δίχνει το σήμα των xp που δίχνει στην αρχή και τη μπάρα απο κάτω που φορτώνει και μετά δεν παει παρακάτω. Μα ασφαλη λειτουργεία ανοίγει κανονικά... Καμία βοήθεια???
papahlamidas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε να κάνεις ένα system restore σε κάποια ημερομηνία που δούλευε.
million_voices Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 f8 -> last known good configuration ηγηξγξηγ greeklish check sh**
Manos83 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Tα έχω κάνει ολα αυτα αλλά πάλι τίποτα. Δίχνει το σήμα των xp με τη μπάρα απο κάτω να γεμίζει συνέχεια και μένει εκει... Καμία άλλη βοήθεια???
million_voices Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 δες στον device manager μηπως υπαρχει καποιο hardware part χωρις η με προβληματικο driver υποθετω οτι εχεις περασει ολα τα updates της MS για τα Win
Manos83 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 δες στον device manager μηπως υπαρχει καποιο hardware part χωρις η με προβληματικο driver υποθετω οτι εχεις περασει ολα τα updates της MS για τα Win Δεν έχω κάνει τίποτα απο αυτά που λές. Πάνω στον υπολογιστή δεν έχω συνδεμένο αυτή τη στιγμή τίποτα εκτος απο το σκληρό. Οταν προσπάθησα να κάνω repair apo to cd twn xp δεν μπορούσε να το κανει γιατι δεν έβρισκε σκληρο με εγκατεστημενο λογισμικό και αν του εκενες επανεκίνηση μετά με ασφαλή λειτουργελια εμπαινε πάλι κανονικα στα xp αλλά κανόνικά οχι.
million_voices Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 μηπως εχει προβλημα ο σκληρος η η καλωδιοταινια συνδεσης με την mobo γενικως τσεκαρε τις συνδεσεις του σκληρου με την mobo μετα παιζει να εχει γινει corrupted το filesystem του σκληρου
Manos83 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 μηπως εχει προβλημα ο σκληρος η η καλωδιοταινια συνδεσης με την mobo γενικως τσεκαρε τις συνδεσεις του σκληρου με την mobo μετα παιζει να εχει γινει corrupted το filesystem του σκληρου Τα έχω τσεκάρει όλα αυτά και πάλι τίποτα. Αλλάξα και καλώδιο αλλά δεν...
Manos83 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 κανε checkdisk στον δισκο To έκανα αλλά πάλι τίποτα...
kakovatos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ο σκληρός είναι παλιός? (υπάρχει περίπτωση να έχει αρχίσει να τα παίζει). Θα πρέπει με το cd των xp να μπεις σε repair console (αφού λες ότι δε σου βρίσκει το σκληρό πρέπει να βρεις bootable cd με sata drivers (προφανώς ο σκληρός σου είναι sata) ή να τους περάσεις με F6 στην αρχή φόρτωσης του cd των xp από δισκέτα) και να τρέξεις τις εντολές fixboot και fixmbr. Αν και πάλι δεν μπαίνει τρέξε και την chkdsk /p /r, που καιτάει και διορθώνει τυχόν σφάλματα στο hardware του σκληρού.
million_voices Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 μηπως περασες λαθος drivers σε κατι?
Manos83 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 μηπως περασες λαθος drivers σε κατι? Τίποτα δεν του έκάνα. Απλά επανεκίνηση του έκανα. Το μόνο οτι ηταν εν στικάκι πάνω οταν τον έκλεισα.
kakovatos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Βγάλε το stickάκι και ξαναδοκίμασε. Αν δεν παίξει δες τι σου έχω γράψει παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.