Προς το περιεχόμενο

Δεν ξεκινούν τα xp.

Manos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγοντασ τον υπολογιστή μου σήμερα, δίχνει το σήμα των xp που δίχνει στην αρχή και τη μπάρα απο κάτω που φορτώνει και μετά δεν παει παρακάτω. Μα ασφαλη λειτουργεία ανοίγει κανονικά...

Καμία βοήθεια???

Δημοσ.

Tα έχω κάνει ολα αυτα αλλά πάλι τίποτα. Δίχνει το σήμα των xp με τη μπάρα απο κάτω να γεμίζει συνέχεια και μένει εκει...

Καμία άλλη βοήθεια???

Δημοσ.
δες στον device manager μηπως υπαρχει καποιο hardware part χωρις η με προβληματικο driver

υποθετω οτι εχεις περασει ολα τα updates της MS για τα Win

Δεν έχω κάνει τίποτα απο αυτά που λές. Πάνω στον υπολογιστή δεν έχω συνδεμένο αυτή τη στιγμή τίποτα εκτος απο το σκληρό. Οταν προσπάθησα να κάνω repair apo to cd twn xp δεν μπορούσε να το κανει γιατι δεν έβρισκε σκληρο με εγκατεστημενο λογισμικό και αν του εκενες επανεκίνηση μετά με ασφαλή λειτουργελια εμπαινε πάλι κανονικα στα xp αλλά κανόνικά οχι.

Δημοσ.

μηπως εχει προβλημα ο σκληρος η η καλωδιοταινια συνδεσης με την mobo

γενικως τσεκαρε τις συνδεσεις του σκληρου με την mobo

μετα παιζει να εχει γινει corrupted το filesystem του σκληρου

Δημοσ.
μηπως εχει προβλημα ο σκληρος η η καλωδιοταινια συνδεσης με την mobo

γενικως τσεκαρε τις συνδεσεις του σκληρου με την mobo

μετα παιζει να εχει γινει corrupted το filesystem του σκληρου

Τα έχω τσεκάρει όλα αυτά και πάλι τίποτα. Αλλάξα και καλώδιο αλλά δεν...:fear:

Δημοσ.

Ο σκληρός είναι παλιός? (υπάρχει περίπτωση να έχει αρχίσει να τα παίζει).

Θα πρέπει με το cd των xp να μπεις σε repair console (αφού λες ότι δε σου βρίσκει το σκληρό πρέπει να βρεις bootable cd με sata drivers (προφανώς ο σκληρός σου είναι sata) ή να τους περάσεις με F6 στην αρχή φόρτωσης του cd των xp από δισκέτα) και να τρέξεις τις εντολές fixboot και fixmbr. Αν και πάλι δεν μπαίνει τρέξε και την chkdsk /p /r, που καιτάει και διορθώνει τυχόν σφάλματα στο hardware του σκληρού.

Δημοσ.
μηπως περασες λαθος drivers σε κατι?

Τίποτα δεν του έκάνα. Απλά επανεκίνηση του έκανα. Το μόνο οτι ηταν εν στικάκι πάνω οταν τον έκλεισα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...