ducatirulez Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα. Λεω να κανω τα πρωτα μου βηματα στο o/c πανω σε μια asus 4670 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513366 Θα ηθελα να μου πειτε κατα ποσο ειναι εφικτο και εαν αξιζει,θα δω διαφορες στα παιχνιδια? Κατα ποσο ειναι εφαρμοσιμος ο οδηγος του Vatos_Locos για αυτη την καρτα? Ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Aκολουθα τον οδηγο του παιδιου(vatos locos) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 μια χαρά κάνει και για αυτήν την κάρτα βασικά για όλες άσχετα αν είναι Ati ή Nvidia ξεκίνα και δώσε μας τα αποτελέσματά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ο core και η memory πρεπει να κλοκαρονται ταυτοχρονα ή ανεβαζω τον πυρηνα λιγο πριν δειξει artifacts και μετα ανεβαζω την μνημη? Εχει κλοκαρει καποιος αυτη την καρτα για να μου πει περιπου ποσο φτανει? Αν φτανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Καλύτερα κράτα στοκ τη μνήμη αρχικά και ανέβαζε κατά 5MHz τον πυρήνα, μέχρι να μη βγάζει 20 λεπτά χωρίς artifacts, οπότε κατεβαίνεις στην αμέσως χαμηλότερη stable τιμή. Αντίστοιχα για τη μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Στο Atitool πάτα να τρέξει το find max core. Οταν φάει μικρό σκάλωμα θα σε γυρίσει λίγο πίσω και θα είναι ok έχοντας βρεί το μέγιστο σταθερό.Αν κρασάρει και εχεις ανοιχτό το vpu recovery θα κολήσει για λίγο μέχρι το vpu rec να την γυρίσει στα default.Σε αυτή την περίπτωση βάλε το core -5 με -10 κάτω απο εκει που κόλησε. Μετά σώζεις και προχωράς στην μνήμη. Όταν δει artifacts το atitool σταματάει και γυρίζει λίγο πίσω τις μνήμες. Επειδή μερικ΄μικρά artifacts δε τα πιάνει εχε και το νού σου βάλε και εδώ -5 με -10 κάτω απο εκεί που βλέπεις artifacts. Μετά τρέξε κανένα 3d mark03 05 ή 06 αν προχωράει και τελειιώνει το τέστ είσαι οκ. Αν σου βγάλει corrupted textures την έκατσες γιατί πρέπει να ξανακάνεις install το 3dmark. Φυσικά στην τελευταία περίπτωσει πρέπει να κατεβάσεις εκ νέου κατά 5 - 10 mherz το overclock ή στο core η στη ram ή και στα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Οταν πατησω στο atitool ''find max core'' θα πρεπει οι τιμες του πυρηνα μεσα απο το riva tuner να ειναι default ή δεν πειραζει? Το πατησα το find max core εχοντας ανεβασμενες λιγο τις τιμες του πυρηνα,εκανε scan για λιγο,σταματαγε λεγοντας μου στο παραθυρο με τα artifacts''heat up phase'' και ξαναρχιζε. Ποση ωρα πρεπει να περιμενω αφου εχω πατησει το find max core? Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα τωρα ξεκιναω... Ενδεικτικα μεχρι τωρα εχω ανεβασει τον πυρηνα ως 816mhz με θερμ.58-60*C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 εγώ την δουλεύω σε 775 core και 1115 memory, παραπάνω μου κάνει artifacts. Πια υλοποίηση έχεις και χρησιμοποιείς την μαμά ψύκτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ξερει κανεις να μου απαντησει στις αποριες μου στο παραπανω ποστ??? Στο catalyst control center,στο ati overdrive μου δειχνει οτι ο πυρηνας φτανει μεχρι 900mhz και η μνημη μεχρι 1200mhz. headbanger εχω την υλοποιηση της asus με την μαμα ψυχτρα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513366 Τον πυρηνα τον εχω φτασει ως 878mhz,παραπανω βγαζει artifacts. Την μνημη δεν την εχω πειραξει ακομα. Οι θερμοκρασια φτανει max 60*C Ειμαι σε καλο δρομο,πρεπει να προσεξω κατι αλλο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι φυσιολογικο το atitool να μην βγαζει artifacts και οταν τρεχω το παιχνιδι(COD5) να βγαζει? O πυρηνας ειναι στα 875mhz και τις μνημες δεν τις εχω πειραξει. Αξιζει αυτο που κανω ή δεν θα δω διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Κανεις με αποψη επι του θεματος...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αφού σου βγάζει artifacts σε παιχνίδι, χαμήλωσε λίγο τα ρολόγια. Βρες πρώτα πού είναι σταθερή η κάρτα, και μετά τρέχεις 3DMark και παιχνίδια και βλέπεις πώς πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.