Προς το περιεχόμενο

team viewer

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το team viewr δεν ειναι κατι το τρομερο απλως μολις πατας αυτο το (προγραμμα )σου βγαζει ενα κωδικο τετραψηφιο (καθε φορα που ανοιγεις αυτο το προγραμμα αλλαζει ο κωδικος) και εΝΑ << IP >>νομιζω ετσι λεγεται..οταν το δωσεις στον αλλον ο οποιος εχει και αυτος ενα προγραμμα <-- δεν ξερω ομως ποιο...τοτε του λες το κωδικο και to IP και αυτος μπαινει στο pc σου και βλεπει ακριβως τι εχεις δηλ. αλλαζει η εικονα στην επιφανεια εργασιας σε πορτοκαλι και ο αλλος μπορει και να κουναει το ποντικι οπου να νε...αλλα οταν πατας το team viwer μην λες σε κανεναν το IP και τον κωδικο που βγαινει..ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΣ..ΑΛΛΙΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ PC ΣΟΥ!:cry::cry:

Δημοσ.

Μπορει ..π.χ

να μου παρει πραματα να μου τα διαγραψη?

-----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 10 : 38 : 47-----

ρωταω επειδη μου το ζιτισε ενας να το κανουμε αλλα δεν το πιστευομαι κ τοσο

και φοβαμαι καμπωσω πολυ αρκετα^

για να μου φτιαξει κατι

.!

πεσ οτι του το δινω ιπ και κωδικο

αυτος μπαινει μπορει να μου διαγραψει τα παντα?

μπορει να μου βαλει ιο?

τι το κακο εχει το teamviewer αν το εμπιστευτεις σε λαθος χερια?

Δημοσ.

λιπον

ας αρχισουμε

ο άλλος θα μπορει να ελενχει πληρος το πσ σου ακομα και φορματ αν θελει του κάνει

δευτερον κλεινοντας το προγραμμα αποκλιεις και τον άλλο αφτοματα(μπορεις ταυτοχρονα να ελενχεις το πσ και εσυ)

3 όταν κάνεις reastart του προγραμματος οι κοδικοί αλλάζουν απο την εταιρια αφτοματα άρα δεν φοβάσε γιατι μολις κλεισεις το προγραμμα και το ξανανηξεις ο άλλος και να ξερει τον κοδικο και πάλυ δεν θα μπαινει επειδη δεν θα έχει τον καινουργιο !)

Δημοσ.
Ξερετε τι κανει?

Την ζωή των PRO και των εύστροφων πιο εύκολη. Πραγματικά είναι από τα αγαπημένα μου προγράμματα.. η πιο συναρπαστική ανακάλυψη.

Ξερετε τι κανει? Μπορω να τον βλεπω τι κανει?

σαν καμερα να βλεπω που αμα παει να κανει κατι κακο να του κανω discconect?

Άκου πως έχει η δουλειά.. Απλά ανοίγει ο Α και ο Β το ΙΔΙΟ πρόγραμμα στα PC τους, ο Α δίνει τα στοιχεία του (IP/Pwd) στον Β και έτσι ο Β συνδέεται με αυτά τα στοιχεία στον Α (και το αντίθετο).

Όταν με το καλό συνδεθεί ο Β στον Α, ο Β έχει ΠΛΗΡΗ εξουσία του PC του Α ΜΑΖΙ με τον ίδιο τον Α. Δηλαδή μπορούν ΚΑΙ οι 2 να κουνούν το Mouse του PC και να βλέπουν την ίδια επιφάνεια εργασίας.

Τώρα για το θέμα κατεργαριάς.

1) Αν το παιδί νιώθει από PC και θέλει να το κάνει όλο αυτό το νταβαντούρι για να σε βοηθήσει σε κάτι συγκεκριμένο που συζητάγατε.. Άφησέ τον ήσυχο να κάνει τη δουλειά..

2) Αν το παιδί σου το πρότεινε για να "παίξετε", κακώς ήρθες και Postαρες.

Εγώ θα τον άφηνα στη περίπτωση 1), τι σημαντικό έχεις για να "κλέψει" από το PC σου, και εάν είναι άνω των 15 ετών δε πιστεύω να τον συνάρπαζε το να σου διαγράψει κάτι. Εάν πάλι ξέρεις που μένει στην χειρότερη περίπτωση πας και του κουμπώνεις και κάνα φαπόνι του φλώρου να στανιάρει.. ;)

Αυτά.

Topic Closed.

/Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.

Αρα μπορω να βλεπω τι κανει που παει και τι κανει

Θελω απαντισει με ναι η οχι ρε κουκλα^^

Που να καθομαι να διαβαζω ολο αυτο με απλα λογια ^εσυ τ κατα γαμ***σες^^χαχα

Δημοσ.

οκ τοτες να το κανω αλλα αυτος ειναι ξενος*

Θελω να μου κανει instal* ενα σερβερ*

@ τι λετε να τον εμπιστευτο?

Δημοσ.

Εφοσον θα βλεπεις τι θα παταει αν παει να σου σβησει κατι σημαντικο η να κανει καμια μαλαγανια τοτε απλως εσυ κλεινεις το προγραμμα (συνδεεται δλδ Μονο δια μεσου του προγραμματος)

το προγραμματακι που θα σου στειλει αυτος δεν χρειαζετε να το κανεις install, απλως το τρεχεις και ειναι ολο και ολο ενα παραθυρακι το οποιο δημιουργει τον κωδικο που θα του δωσεις εσυ για να μπορεσει να συνδεθει!!

Μπες αν θες στο site του teamviewer να το κατεβασεις εσυ ο ιδιος μιας και ειναι και free! http://www.teamviewer.com/download/index.aspx

Εμενα μου εχει λυσει τα χερια παντος καθως δεν χρειαζετε να πηγαινω στα σπιτια των φιλων μου για να τους φτιαχνω συνεχεια τα προβληματα που εχουν!!

Απαραιτητη προυποθεση να εχετε οι δυο σας συνδεση dsl τουλαχιστον στα 2Μb αλλιως θα σερνεται η ολη φαση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...