therock Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω καποια πατεντα ωστε να τροφοδωτησω ενα samsung player που θελω να αγορασω και να περνει ρευμα απο εξωτερικη μπαταριοθηκη η οποια θα περιλαμβανει επαναφορτιζομενες μπαταριες?
chris333 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μας λες όμως τι είσοδο έχει ο Player... χωρίς να ξέρω λοιπόν σου προτείνω ένα battery charger της Braun mod. 59290 που φορτίζει τις επαναφορτιζόμενες ΑΑ και ΑΑΑ αλλά έχει και output με USB (που πιθανά θα έχει ο player σου) αλλά και με διάφορα βύσματα για να ταιριάζουν πολλές συσκευές... τώρα αν θέλεις να κάνεις πατέντα 1ον μην ξεχάσεις να την κατοχυρώσεις 2ον ρίξε οπωσδήποτε μια ματιά στο http://www.instructables.com
therock Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μας λες όμως τι είσοδο έχει ο Player... χωρίς να ξέρω λοιπόν σου προτείνω ένα battery charger της Braun mod. 59290 που φορτίζει τις επαναφορτιζόμενες ΑΑ και ΑΑΑ αλλά έχει και output με USB (που πιθανά θα έχει ο player σου) αλλά και με διάφορα βύσματα για να ταιριάζουν πολλές συσκευές... Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν ανεφερα την εισοδο επειδη δεν γνωριζω, αλλα το πιθανοτερο οπως ειπες, να ειναι USB. Το ΥP-S2Β της Samsung εχω βαλει στο ματι, αλλα απο τα review δεν μπορω να σιγουρεψω 100% αν οντως προκειται για USB. τώρα αν θέλεις να κάνεις πατέντα 1ον μην ξεχάσεις να την κατοχυρώσεις 2ον ρίξε οπωσδήποτε μια ματιά στο http://www.instructables.com Πατεντα ειχα σκοπο να κανω στην περιπτωση που δεν υπαρχει κατι εμπορικα διαθεσιμο γιααυτον τον σκοπο, αλλα αν η λυση που προτεινεις ειναι εφικτη για το συγκεκριμενο player, τοτε κανενα προβλημα. Εντελως πληροφοριακα, γιατι χρειαζεται να κατοχυρωσεις νομικα μια πατεντα? Λογικα δεν θα εκανα καποια δικια μου ευρεσυτεχνια, το πιθανοτερο να ακολουθουσα κατι ηδη υπαρχον συφωνα με οδηγιες για να εφτιαχνα κατι. Επιπροσθετως: Εν τελει που θα μπορουσα να βρω την συσγκεκριμενη συσκευη? Μηπως ο αριθμος που παρεθεσες ειναι καποιος κωδικος καταστηματος και οχι ο αριθμος μοντελου? Επειδη δεν μπορω να βρω καποιον Braun με αυτην την κωδικη ονομασια. Αν και πολυ φοβαμαι πως η USB ακρη ειναι για να φορτιζει απο υπολογιστη και οχι για να τροφοδοτει συσκευ USB, εκτος και σιγουρα μπορει να γινει και το δευτερο?
chris333 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 δεν ξέρω αν ταιριάζει για το συγκεκριμένο player ... εγώ το αγόρασα από saturn-mediamarkt αν δεν κάνω λάθος καθαρά για επαναφορτιζόμενες μπαταρείες και μετά είδα οτι έχει και output... είναι και μικρή compact κατασκευή... πιστεύω να σε βολέψει για την πατέντα ρε συ πλάκα σου έκανα... νομίζω πως οτι φορτίζει απο την θύρα usb του υπολογιστή φορτίζει και από το braun Braun Multi Charger BMC-50 έτσι λέγεται το προιόν τελικά http://www.filmscanner.info/AkkusLadegeraete.html
therock Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 δεν ξέρω αν ταιριάζει για το συγκεκριμένο player ...εγώ το αγόρασα από saturn-mediamarkt αν δεν κάνω λάθος καθαρά για επαναφορτιζόμενες μπαταρείες και μετά είδα οτι έχει και output... είναι και μικρή compact κατασκευή... πιστεύω να σε βολέψει Απο οτι ειδα και απο το λινκ στανταρ κανει τελικα, αν το samsung φορτιζει μεσω USB. Θυμασαι μονοσυγκεκριμενα σε ποιο απο τα δυο καταστηματα μπορω να το βρω για να παω αυριο να το αγορασω? για την πατέντα ρε συ πλάκα σου έκανα... Το σκεφτηκα, αλλα το πες ψαρωτικα και μασησα προς στιγμην! Ευχαριστω για την βοηθεια, αμα δεν ειχα την τυχη να μου προτεινες αυτο το gadgetaki αςτο πουμε, θαεπρεπε να ψαχνω τροπο να το φτιαξω μονος μου. Το μονο που μενει ειναι να το βρω σε ενα απο τα καταστηματα Saturn/Mediamarkt.
chris333 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ρε συ με συγχωρείς αλλά τελικά βρήκα απο που το έχω αγοράσει... από τα public.... http://www.public.gr πάλι όμως έκανα search στο site τους και δεν το βρίσκω... για να μην τρέχεις πάρε κανα τηλέφωνο πριν πας... υ.γ. άσχετο πρέπει να διορθώσεις την υπογραφή σου... σε gr
therock Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ρε συ με συγχωρείς αλλά τελικά βρήκα απο που το έχω αγοράσει... από τα public.... http://www.public.gr Λογικο γιατι σημερα το πρωι που πηγα και στα 2, μου καναν το καοριδα πως δεν το ξερουν το προιον και πως ουτε καν υπαρχει. Τελικα το Saturn ειχε ενα Panasonic με AC-in και USB-out και προσπαθουσαν να με πεισουν πως η usb ειναι για να φορτιζεις της μπαταριας με καλωδιο απο το PC, ασχετα που η συσκευη εγραφε ονομαστικα πως περα απο charger ειναι και external power supply. Τεσπα δεν εκατσα να ασχοληθω μαζι τους και επειδη δεν ειχα αλλο χρονο εδωσα τα 40 ευρω που ειχε και το αγορασα. Το προβλημα ειναι πως το samsung περνει ρευμα τελικα απο την υποδοχη 3.5mm των ακουστικων! Συμπεριλαμβανει εναν κονβερτορα βεβαια στο κουτι που απο την μια εχει το καρφακι και απο την αλλη το USB, αλλα δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει αν χρησιμοποιω splitter ωστε να δινω ρευμα απο την μια και να εχω ακουστικα απο την αλλη. Γιατι αλλιως μου "καει" τα ακουστικα ετσι... (Υπο την εννοια οτι θα μπορω μονο να το φορτιζω με τις μπαταριες οχι να το λειτουργω) πάλι όμως έκανα search στο site τους και δεν το βρίσκω... για να μην τρέχεις πάρε κανα τηλέφωνο πριν πας... υ.γ. άσχετο πρέπει να διορθώσεις την υπογραφή σου... σε gr Βασικα να σβησω την υπογραφη πρεπει, επειδη το domain εχει ξεχαστει τελειως και δεν υπαρχει ποια. Το .gr δεν ειναι δικο μας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.