Χρήστος15 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γειά σας θα ήθελα αν μπορειτε να μου πείτε αν γίνετε μέσω shoutcast να βάζω τραγουδια απο το vitrual dj έχω κάνει σταθμό στο listen2myradio.com είναι αυτος http://rexaspropirgos.listen2myradio.com/ η αν γίνετε να βάζω τραγούδια μέσο winamp αλλα να μην έχουν παύση μόλις τελειώνουν αλλα να σβήνει το τραγούδι και να μπαίνει σιγα και το άλλο!!
ktsolkas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 φιλε μου το virtual dj εχει επιλογη broadcasting. εκει θα βαλεις την ip και το port απο το listen2myradio.com. οταν επιλεγεις server στο listen2myradio σου λεει αυτοματα την ip και το port στο οποιο εκπεμπεις.αυτα τα βαζεις στο virtual dj πατας broadcast και εισαι on-air. αν θες πιο επαγγελματικη προσεγγιση παντως για το ραδιοφωνικο σταθμο σου κοιταξε και το sam broadcaster το οποιο ειναι το καλυτερο και το χρησιμοποιουν πολλοι ραδιοφωνικοι σταθμοι. το μονο μειονεκτηματα του ειναι οτι κατα πολυ ''ακριβωτερο'' και πιο "δυσευρετο" απο το virtual dj.
Χρήστος15 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε έχω βρει ip Και ολα αυτά αλλα που θα τα βάλω στο vitrual dj?
stefanos_79 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Θα πας στο Record->Broadcast-Config->Broadcast to a radio server
studio ikaria Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 καλησπέρα παιδιά κάνω εκπομπή με το SAM μήπως μπορειται να μου πειται πως μπορώ να κάνω ζωντανή εκπομπή με το virtual dj μέσο ωμός του SAM? ευχάριστο πολύ
gio07 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 καλησπερα και απο εμενα!! εγω βαζω το ιπ και τα σχετικα αλλα οταν παταω σταρτ ρεκορντινγ μου βγαζει απο κατω ενα μηνυμα που λεει μπροαντκαστ ερρορ!! μπορειτε να με βοηθησετε λιγο?? μιλαω για εκπομπη μεσω virtual dj και listen2myradio
djshine Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 παιδια καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω μηπως μπορω να συνδεσω ενα μικροφωνο στο virtual dj και με καποιο κουμπι να μιλαω
play_maker4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 το σαμ ειναι το καλυτερο παιδια το εχω χρησιμοποιησει για αυτο το σκοπο και δουλευει τελεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.