Προς το περιεχόμενο

Wireless Keyboard δεν λειτουργεί

gamer-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα wireless keyboard Microsoft 3000 και ξαφνικά από σήμερα το πρωϊ δεν λειτουργεί καθόλου. Μεχρι σήμερα ειχα καποια προβλήματα με κάποια πλήκτρα (3-4) που δεν λειτουργούσαν μερικες φορές και ήθελε να τα πατήσεις δυο-τρεις φορές για να λειτουργήσουν αλλά σήμερα το πρωϊ που δεν λειτουργούσαν καθόλου έβγαλα τις μπαταρίες για να κοιτάξω αν είναι πρόβλημα μπαταρίας όταν τις ξαναέβαλα δεν λειτουργεί καθόλου όλο το keyboard. Ελεγξα τα πάντα εγκατασταση software, αλλαγή θύρας USB,μπαταρίες,transmiter και receiver (το ποντικί λειτουργεί κανονικά δεν έχει κανένα πρόβλημα).

Επειδη το έχω πάνω από χρόνο και το πήρα από το eshop μαζί με το desktop ισχύει η εγγύηση που είναι 3 χρόνια ή θα μου που αυτό το εξάρτημα είναι χώρια και από οτι βλέπω στο site τους έχει ένα χρόνο εγγύηση.

Δημοσ.

Μήπως δοκίμασες να του κάνεις sychronize με τη συσκευή που δέχεται τα IR σήματα; Υπάρχει ένα κουμπί στον υποδοχέα των σημάτων. Βάλε φρέσκες αλκαλικές μπαταρίες στο keyboard και μετά πάτα το κουμπί στον IR receiver. Άστο 1-2 λεπτά (συνήθως το λαμπάκι του αναβοσβήνει) και μετά δοκίμασε να γράψεις. Αν πάλι δε δουλεύει τρέχα στο service! Καλή τύχη!:-)

Δημοσ.

μηπως εχει ασφαλη κρυπτογραφηση και πρεπει πρωτα να του κανεις καποια διαδικασια συνχρονισμου για να δουλεψει?σε ενα αντιστοιχο logitech που εχω αν δεν το κανεις ειναι νεκρο,μονο το ποντικι παιζει.διαβασε τις οδηγιες η κυτα στο προγραμμα του για ασφαλη συνχρονισμο

Δημοσ.

το πληκτρολογιο ειναι 90% αχρηστο πλεον.το ειχα παθει κ γω και δεν φτιαχνεται καπως.αλλαξε και παρε με καλωδιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...