BonJovi1000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 δεν ξερω γιατι αλλα βαζω και βγαζω πολλες φορες ενα cd/dvd για να το κανει τελικα mount τι γινεται?γιατι συμβαινει αυτο?πως μπορω να το διορθωσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το autofs, αν το εχεις εγκατεστημενο και ρυθμισμενο σωστα, αργει 4-5 δευτερολεπτα να κανει mount το οποιοδηποτε filesystem. Απο την αλλη μπορει να φταει κατι αλλο, δες στο dmesg | tail για σφαλματα κλπ που ισως να εχουν να κανουν με το drive σου. Εγω δεν το εχω να κανει automount και βολευομαι μια χαρα με το αναλογο applet στο panel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ε ναι εχω autofs και περιμενω αλλα τζιφος....εσυ πως το δουλευεις δηλαδη?δεν καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Σε kde4 εχω αυτο και το drivemount applet στο gnome, για το οποιο δεν βρηκα αναλογη εικονα. Η διαδικασια ειναι απλη Κλικ > mount > κλικ > ανοιγμα > (κανω οτι θελω να κανω) > κλικ > unmount ή eject αν εχει και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ναι και εγω αυτο εχω σε μαντριβα αλλα στο xubuntu....ασε που το ιδιο προβλημα εχω και κει μπορει να το βρισκει αλλα οταν το ανοιγω λεει 0 αρχεια 0 φακελοιτο βαζω το βγαζω και γινεται η δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Και το xfce εχει αναλογο applet για το panel του, αλλα το interface του ειναι λιγο μαπα και δεν μου αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 βασικα lxde τρεχω και 2ον το θεμα οπως ανεφερα ειναι και το ασχετα απο αυτο και σε μαντριβα το οτι το βρισκει δεν λεει κατι...αφου μεσα δειχνει 0 φακελους 0 αρχεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.