Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα, εχει κανει κανενας μεταφορα χρηματων απο ελληνικη τραπεζα σε αλλη της ΕΕ μεσα στο 2009 ; Εκανα μια μεταφορα στις 2 φεβρ. και τα χρηματα δεν εχουν μπει ακομα στον ξενο λογαριασμο. Πηρα τηλεφωνο και τις δυο τραπεζες και οι δυο μου ειπαν οτι χρειαζονται 5, 6 εργασιμες μερες. Παλιοτερα που εκανα μεταφορα το οριο ηταν 2, 3 εργασιμες, ξερει κανεις τι συμβαινει; Υποψιαζομαι οτι αυτο ειναι αλλο ενα μετρο για την διασωση των τραπεζων, δηλ. δεσμευουν τα χρηματα 3 μερες παραπανω και τα δουλευουν πριν τα δωσουν.
the_maniac Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εκανα πριν 10 μερες περιπου μια μεταφορα σε τραπεζα της Ολλανδιας. 2 μερες πηρε περιπου. Τα εβαλα Πεμπτη και Σαββατο πρωι ειχαν φτασει στον παραληπτη.
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ωχ Η μεταφορα εγινε απο ελληνικη σε ισπανικη, και το θεμα ειναι οτι φαινονται να εφυγαν απο τον λογαριασμο μου, αλλα ειναι στον αλλο δεν εμφανιζονται πουθενα. Κοιταξα τα στοιχεια μηπως εκανα λαθος στο iban το bic και το ονομα του δικαιουχου και δεν βλεπω κανενα προβλημα, ελεος...
koronet Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εφόσον τα στοιχεία του δικαιούχου (Επωνυμία, Τράπεζα, Αρ. λογ/σμού, ΙΒΑΝ, BIC) είναι σωστά, ποσά μέχρι €12500 θέλουν max. 2 εργάσιμες μέρες (για Ευρώπη), σε αρκετές περιπτώσεις 1, και σπανιώτερα αυθημερόν. Το ίδιο ισχύει και για μεγαλύτερα ποσά αν υπάρχουν δικαιολογητικά, (δηλ. αφορούν πληρωμές εμπορευμάτων ή δικαιολογημένες συναλλαγές που απαιτούν κάποια δικαιολ/κά, ώστε να αποδεικνύουν την νομιμότητα της συναλλαγής, για αποφυγή "ξεπλύματος", κλπ).
kofer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, γνωρίζει μήπως κάποιος περίπου το κόστος για international bank transfer??? Θέλω να στείλω 50 ευρώ Γερμανία από τράπεζα Κύπρου...
Zderg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Νομιζω οτι εξαρταται.. Εγω στελνω απο Ελλαδα στην Αγγλια μεσω internet banking με προμηθεια μονο 0.5€ ανεξαρτητως ποσου..
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 τα χρηματα τελικα σημερα πηγαν στον λογαριασμο. Η ισπανικη τραπεζα εφταιγε, για καποιον λογο ειχαν μπλοκαρει τις μεταφορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.