avisinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το dvd μου samsung p370 παίζει κανονικά ότι avi αρχείο έχω. Μου έτυχε όμως κάποιο να μην το παίζει. Είδα σε μία έκδοση του nero σε ένα φίλο ότι είχε μια ρύθμιση για να μην τυχαίνουν τέτοια προβλήματα. Πως μπορώ να καταλάβω όταν κατεβάζω τέτοια αρχεία από τα χαρακτηριστικά τους αν το παίζει ή όχι? Επίσης το αρχείο thumb που συνήθως υπαρχει στον ίδιο φάκελο με το avi να το γράφω ή όχι? Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το dvd μου samsung p370 παίζει κανονικά ότι avi αρχείο έχω.Μου έτυχε όμως κάποιο να μην το παίζει. Είδα σε μία έκδοση του nero σε ένα φίλο ότι είχε μια ρύθμιση για να μην τυχαίνουν τέτοια προβλήματα. Τι ρύθμιση είναι αυτή; Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο στο nero. Πες μας αν θέλεις τι κατάληξη έχει το αρχείο που δεν παίζει και αν μπορείς να δεις σε τι κωδικοποίηση είναι. Το τελευταίο το βλέπεις από το πρόγραμμα αναπαραγωγής. Αν δεν έχεις κάποιο, προτίνω το KMPlayer και μέσω αυτού, με δεξί κλικ-Media Info μπορείς να δεις τι codecs χρησιμοποιήθηκαν. Πως μπορώ να καταλάβω όταν κατεβάζω τέτοια αρχεία από τα χαρακτηριστικά τους αν το παίζει ή όχι? Μήπως εννοείς divx/xvid τύπο αρχείου avi; Εκτός αν εννοείς avi/mkv κατάληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να πεις με το "χαρακτηριστικά" Επίσης το αρχείο thumb που συνήθως υπαρχει στον ίδιο φάκελο με το avi να το γράφω ή όχι?Ευχαριστώ Δεν παίζει ρόλο στα avi. Αν θέλεις βάλτο, αν δεν θέλεις μην το βάζεις. Αν σε ενοχλεί που το βλέπεις, πήγαινε από την εξερεύνηση των windows στο μενού εργαλεία-επιλογές φακέλων-προβολή και τσεκάρισε να μην εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και φακέλοι. Το αρχείο αυτό κρατάει πληροφορίες για τις μικρογραφίες των αρχείων πολυμέσων, έτσι ώστε να μην ξανασχεδιάζωνται κάθε φορά που ανοίγεις έναν φάκελο από την αρχή.
avisinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε το nero ήταν το 8.3.6.0 Lite portable. Δεν τη φωτό που ανεβάζω ελπίζω να φαίνετε, κάτω αριστερά. Το αρχείο που δεν έπαιξε ήταν avi με codec ton xvid.Κανονικά αυτό το παίζει.
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό δεν είναι κάτι φοβερό ή μοναδικό. Είναι απλά μια λειτουργία που ενσωμάτωσε το nero για αλλαγή του FourCC, δλδ του τρόπου με τον οποίο αναγνωρίζονται τα avi. Μπορείς να κατεβάσεις το Avi FourCC Changer. Ανοίγεις το προβληματικό avi, και το ορίζεις σαν DIV3 και είσαι έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.