Προς το περιεχόμενο

πωληση 4850

hariskats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας...πριν 2 εβδομαδες πηρα τη saphire 4850 αλλα σκεφτομαι καποια στιγμη να την αλλαξω και να αγορασω τη 4870 1gb...που θα μπορουσα να πουλησω τη 4850 και σ τι τιμη περιπου??αξιζει ν τ κανω μετα απο καποιο καιρο η οχι?γτ πιστευω οτι δεν θα μ κρατησει παραπανω απο χρονο στην 32' hd τηλεοραση π εχω σε μεγαλες αναλυσεις...

ευχαριστω...

Δημοσ.

Μπορεις πολυ ευκολα να βαλεις αγγελια εδω στο Insomnia.αλλα για πες και λιγο το υπολοιπο συστημα απο τι αποτελειται για να δουνε τα παιδια εαν αξιζει αυτη η αναβαθμιση.

Δημοσ.

το pc μου το φτιαχνω σιγα σιγα και προσ το παρον τηεν ειναι ''δυνατο'' αλλα οποτε βρισκω καποια χρηματα λεω να αγοραζω καθε φορα και κατι σχετικα καλο..προσ το παρον εχω pentium 4 3ghz.....2gb ram και msi motherboard αλλα παλια με μια pci-e....α! και 500w τροφοδοτικο...δεν ξερω αν θεσ ν σ πω κατι αλλο..παντωσ αργα η γρηγορα ολα αυτα θα αλλαξουν σιγα σιγα και ετσι ρωταω για ν εχω και μια ιδεα για την καρτα...

Δημοσ.

να φτιαξεις ενα νεο tower απο την αρχη,αν τα κομματια αγοραζονται ενα ενα οδηγουν σε περιεργες συνθεσεις οπως τωρα που εβαλες τη 4850 σε ενα (μονοπυρηνο?) pentium των 3ghz

Δημοσ.
Μπορεις πολυ ευκολα να βαλεις αγγελια εδω στο Insomnia.αλλα για πες και λιγο το υπολοιπο συστημα απο τι αποτελειται για να δουνε τα παιδια εαν αξιζει αυτη η αναβαθμιση.

και πως θα βαλει αγγελια χωρις 6 μηνες και τα αναλογα μυνηματα?απορια.:rolleyes:

Δημοσ.

και εγω αυτο θελω αλλα καταλαβαινεις...τα λεφτα πολλα...

τεσπα λεσ οτι θα δω διαφορα αν αλλακσω πρωτα επεξεργαστη η καρτα??

και προτεινε μου και εναν επεξεργαστη ο οποιος θα ειναι επαρκης για τα επομενα χρονια..δεν μ ενδιαφερει κατι πολυ τρελο...αρκει να μου τρεχει καλα τα παιχνιδια χωρισ προβληματα και ν εχει μια καλη αποδοση και σε σχεση με την καρτα που εχω (4850) η αυτη που θα αλλαξω (4870)..πειτε μ για ν ξερω ποσο περιπου μπορει ν παει το μαλλι...

μιλαμε παντα σχετικα νορμαλ πραγματα σε συνδιασμο τιμησ και αποδοσης ετσι??

ευχαριστω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...