Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ πήγαινα να τοποθετήσω αυτήν τη ψύκτρα http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1205978&catalog=20 στη cpu μου (Ε5200) παρατήρησα ότι το δάκτυλο μου είχε γεμίσει με θερμοαγώγιμη πάστα! Δεν είχαν βάλει κάποιο προστατευτικό σελοφαν και τώρα η ψύκτρα έχει το αποτύπωμα μου... Το θέμα είναι κάνω τώρα. Τη βάζω στη cpu όπωε είναι (η cpu είναι καινούρια και δεν έχει αλοιφή πάνω της) ή αγοράζω μια after sales πάστΑ και βάζω στη cpu. Και αν βάλω καινούρια πρέπει πρώτα να καθαρίσω τη ψύκτρα και μετά να βάλω τη καινούρια ή δε χρειάζεται? Και αν είναι να τη καθαρίσω πώς πρέπει να το κάνω?

Επεξ/σία από madsc
Δημοσ.

Αν δεν έχεις μαζέψει μεγάλο μέρος της πάστας με το δάχτυλό σου, άσ' την όπως είναι και τσέκαρε θερμοκρασίες.

Βέβαια καλό θα ήταν να έπαιρνες μια Arctic Silver ή μια Arctic Ceramique είτε είχε γίνει αυτό είτε όχι.

Εγώ πάντα βάζω μία από αυτές, κι ας έχει η στοκ ψύκτρα επάνω.

Αν βάλεις καινούρια, καθάρισε με λίγο βαμβάκι την προηγούμενη και από τη βάση της ψύκτρας και από την επιφάνεια του επεξεργαστή.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,

Ξεθαβω παλιο θεμα αλλα μην ανοιγω και αλλο με το ιδιο τιτλο.Λοιπον αγορασα μια coolermaster hyper 212 evo ψυκτρα και απο βλακεια εβγαλα την μονωτικη ταινια που βρισκοταν στην βαση που τοποθετειται στο πισω μερος της μητρικης.οποτε τωρα ακουμπαει το μεταλλο απευθειας στην μητρικη.Υπαρχει περιπτωση να δημιουργει αυτο προβλημα;; Γιατι απο την στιγμη που αλλαξα ψυκτρα το pc μια κανει μπιπ κ ανοιγει και αλλοτε οχι...

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ξεθαβω παλιο θεμα αλλα μην ανοιγω και αλλο με το ιδιο τιτλο.Λοιπον αγορασα μια coolermaster hyper 212 evo ψυκτρα και απο βλακεια εβγαλα την μονωτικη ταινια που βρισκοταν στην βαση που τοποθετειται στο πισω μερος της μητρικης.οποτε τωρα ακουμπαει το μεταλλο απευθειας στην μητρικη.Υπαρχει περιπτωση να δημιουργει αυτο προβλημα;; Γιατι απο την στιγμη που αλλαξα ψυκτρα το pc μια κανει μπιπ κ ανοιγει και αλλοτε οχι...

αν και η λεξη μονωτικη ταινια μαλλον ειναι λαθος εν τουτοις οχιδεν πρεπει τo mobο να ακουμπαει με κατι μεταλλικο διοτι θα κανει βραχυκυκλωμα οποοτε δεν με παραξενευει που κανει μπιπ μπιπ .αμα δεν εχει καψει τιποτα καλα θα ειναι.με μια επιφυλαξη γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εννοεεις  οπως το εχεις γραψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα,για να μη ανοιγω νεο θεμα εχετε υποψην μου τη αγγελια μου

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/270610-cpu-cooler-for-lga775-pentium-d-85cmx85cm-4pinμια-σταγονα-pasta-λογικη-τιμη/

αν εχει καποιος εστω 4 ποδαρακια ανταλλακτικα και μια σταγονα Θερμοαγώγιμη Πάστα θα με "εσωνε" (αλλιως μεταχειρισμενο οπως το περιγραφω εκει..) γι αυτο ακουγα μπιμ μπιμ τοσους μηνες οταν ανοιγε ο υπολογιστης? δε ειχε καθολου Θερμοαγώγιμη Πάστα  παρα "σκονιτσα" οπισθεν του επεξεργαστη(αυτη πως βγαινει/καθαριζει? πιο πανω λεει καποιος με βαμβακι,στεγνο τελειως?

ευχαριστω ! καλη σας μερα,

Επεξ/σία από Athens44
Δημοσ.

καλημερα,για να μη ανοιγω νεο θεμα εχετε υποψην μου τη αγγελια μου

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/270610-cpu-cooler-for-lga775-pentium-d-85cmx85cm-4pinμια-σταγονα-pasta-λογικη-τιμη/

αν εχει καποιος εστω 4 ποδαρακια ανταλλακτικα και μια σταγονα Θερμοαγώγιμη Πάστα θα με "εσωνε" (αλλιως μεταχειρισμενο οπως το περιγραφω εκει..) γι αυτο ακουγα μπιμ μπιμ τοσους μηνες οταν ανοιγε ο υπολογιστης? δε ειχε καθολου Θερμοαγώγιμη Πάστα  παρα "σκονιτσα" οπισθεν του επεξεργαστη(αυτη πως βγαινει/καθαριζει? πιο πανω λεει καποιος με βαμβακι,στεγνο τελειως?

ευχαριστω ! καλη σας μερα,

ναι ρε φιλαράκι προς θεού μια ψυχτρα μαμά ιντελ παίζει και λίγο θερμοαγωγιμη αν δεν έχεις από ποια περιοχή είσαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...