IKARIWTHS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα παιδια,παταω να κλεισουν τα xp(start-turn off) και παγωνει το συστημα με αποτελεσμα να παταω πολυ ωρα το κουμπι εκκινησης για να κλησει. νομιζω οτι ετσι θα χαλασει στο τελος οποτε θα ηθελα να μου πειτε πως θα το φτιαξω το συστημα ειναι παααρα πολυ παλιο pentium3... το προβλημα αρχισε τελευταια χωρις να θυμαμαι να εγκατεστησα κατι
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό συμβαίνει μόνο στο shut down ή και στο Restart? Κάνε έναν έλεγχο στα Process που τρέχουν πριν τον κλείσεις και δοκίμασε να κλήσεις προγράμματα να δεις μήπως κάποιο από όλα σου έκανε την ζημιά. Επίσης δοκίμασε να βγάλεις όλα τα άσχετα με τα windows προγράμματα από το startup και δοκίμασε να κάνεις shutdown.
Antwni Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα μου έχει πει κάποιος ότι και από το κουμπί του κουτιού του υπολογιστή ο υπολογιστής κλείνει κανονικά!!Αληθεύει???
IKARIWTHS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 και στην ε[ανεκινηση και στο κλεισιμο το κανει,δεν υπαρει κατι φορτομενο στο κομπιουτερ,να σας ρωτησω,σε τοσο παλιο συστημα ειναι καλο να βαλω sp3 μηπως και το διωρθωσει η θα το βαρυνει κιαλο?
notios7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα μου έχει πει κάποιος ότι και από το κουμπί του κουτιού του υπολογιστή ο υπολογιστής κλείνει κανονικά!!Αληθεύει??? ναι φιλε.τουλαχιστον στο λαπτοπ του πιτσιρικου μου δουλευει.
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα μου έχει πει κάποιος ότι και από το κουμπί του κουτιού του υπολογιστή ο υπολογιστής κλείνει κανονικά!!Αληθεύει??? Κανονικά κλείνει. Αρκεί στο BIOS στην ρύθμιση για power off να είναι στα 4 δευτερόλεπτα και στις επιλογές ενέργειας-καρτέλα Για προχωρημένους, στην επιλογή που λέει "Κατά το κλείσιμο του υπολογιστή μου" να το βάλεις Τερματισμός υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.