Προς το περιεχόμενο

The Ten Greatest PC Games Ever

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενδιαφέρον.

trade wars ? sure ( η οποιο άλλο mud θέλετε)

myst ? sure

sims ? sure

starcraft? sure

rogue? nop, παει πολύ παλιά και τότε τα παιχνίδια για Home computers ήταν καλύτερα. Πχ για rpg bard's tale ston commodore 64

starcraft? sure

mule ? δεν το ξερω, νομίζω είναι στρατηγίκης/ turn based . εγω θα έβαζα κάποιο ποιο καινούργιο στρατηγικής ie panzer general 2 η το starwars Rebellion (καποιοι το έχουν ως Supremacy)

simcity? sure

civilιzation? sure

doom ? sure

WoW? ε τι να λέμε, ο βασιλιάς...

Δημοσ.

Θα εβαζα το elite αντι για trade wars

το command and conquer αντι mule και

morrowind αντι roque

Και νομιζω οτι το flight simulator θα επρεπε να ειναι σε καθε τετοια λιστα (αν και δεν το εχω παιξει ποτε)

• Moderators
Δημοσ.
Και μονο που ΔΕΝ υπαρχει το Wing Commander 3/4 η λιστα ειναι ακυρη.

:-D Συμφωνώ απόλυτα! :-D

Σοβαρά πάντως, θα μπορούσαν να μπουν και άλλα.

Αλλά το ξέρουμε ότι ο καθένας έχει διαφορετική Top 10 λίστα στο μυαλό του. ;)

Με τίποτα δεν θα γίνει να συμφωνήσουμε όλοι. :P

Δημοσ.

Αυτό πάει και ανάλογα τα γούστα...Αν εμένα μου αρέσουν τα πολεμικά...Ο άλλος του οποίου του αρέσουν τα ποδοσφαιράκια θα διαφωνήσει μαζί μου αν βάλω κάποιο πολεμικό πρώτο :-)

Δημοσ.

Που είναι το Deus Ex ΟΕΟ; Που είναι το Ultima ΟΕΟ; Που είναι το Baldurs Gate ΟΕΟ (δεν βάζω μέσα καν Fallout, Syndicate Wars και Planescape: Torment); Που είναι το Half-Life ΟΕΟ; Που είναι το Carmageddon ΟΕΟ; Γενικά όλες αυτές οι λίστες που βλέπω τον τελευταίο καιρό είναι ψιλο-άκυρες :P

• Moderators
Δημοσ.
Που είναι το Deus Ex ΟΕΟ; Που είναι το Ultima ΟΕΟ; Που είναι το Baldurs Gate ΟΕΟ (δεν βάζω μέσα καν Fallout, Syndicate Wars και Planescape: Torment); Που είναι το Half-Life ΟΕΟ; Που είναι το Carmageddon ΟΕΟ;

Τα έφαγε το WoW! :lol:

Δημοσ.

Το Diablo δεν είδα πουθενά...Μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά παραμένει παιχνίδι θρύλος..Επίσης θα ήθελα να δώ στη λίστα Age of Empires, Planescape Torment, Baldur's Gate, Deus Ex, Monkey Island, Ultima, Morrowind που ότι και να κάνεις έχουν αφήσει εποχή...Επίσης δεν θα έβαζα καποιο online παιχνίδι σε μια τέτοια λίστα όσο καλό και να είναι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...