privateer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 http://www.pcworld.com/article/158850/the_ten_greatest_pc_games_ever.html 10. Trade Wars 2002 9. Myst 8. The Sims 7. Starcraft 6. Rogue: The Adventure Game 5. M.U.L.E. 4. SimCity 3. Sid Meier's Civilization 2. Doom 1. World of Warcraft
altair Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ενδιαφέρον. trade wars ? sure ( η οποιο άλλο mud θέλετε) myst ? sure sims ? sure starcraft? sure rogue? nop, παει πολύ παλιά και τότε τα παιχνίδια για Home computers ήταν καλύτερα. Πχ για rpg bard's tale ston commodore 64 starcraft? sure mule ? δεν το ξερω, νομίζω είναι στρατηγίκης/ turn based . εγω θα έβαζα κάποιο ποιο καινούργιο στρατηγικής ie panzer general 2 η το starwars Rebellion (καποιοι το έχουν ως Supremacy) simcity? sure civilιzation? sure doom ? sure WoW? ε τι να λέμε, ο βασιλιάς...
fabio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Θα εβαζα το elite αντι για trade wars το command and conquer αντι mule και morrowind αντι roque Και νομιζω οτι το flight simulator θα επρεπε να ειναι σε καθε τετοια λιστα (αν και δεν το εχω παιξει ποτε)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 το KOTOR σίγουρα ΔΕΝ είναι η κορυφή των RPGs...
HellasVagabond Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Και μονο που ΔΕΝ υπαρχει το Wing Commander 3/4 η λιστα ειναι ακυρη.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Σηκώνει πολύ συζήτηση το θέμα... Αυτό ξαναπές το. Για μένα το WoW δεν θα'πρεπε να'ναι καν στη λίστα,πόσο μάλλον πρώτο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Και μονο που ΔΕΝ υπαρχει το Wing Commander 3/4 η λιστα ειναι ακυρη. Συμφωνώ απόλυτα! Σοβαρά πάντως, θα μπορούσαν να μπουν και άλλα. Αλλά το ξέρουμε ότι ο καθένας έχει διαφορετική Top 10 λίστα στο μυαλό του. Με τίποτα δεν θα γίνει να συμφωνήσουμε όλοι.
giorgos147 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό πάει και ανάλογα τα γούστα...Αν εμένα μου αρέσουν τα πολεμικά...Ο άλλος του οποίου του αρέσουν τα ποδοσφαιράκια θα διαφωνήσει μαζί μου αν βάλω κάποιο πολεμικό πρώτο
john2gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Που είναι το Deus Ex ΟΕΟ; Που είναι το Ultima ΟΕΟ; Που είναι το Baldurs Gate ΟΕΟ (δεν βάζω μέσα καν Fallout, Syndicate Wars και Planescape: Torment); Που είναι το Half-Life ΟΕΟ; Που είναι το Carmageddon ΟΕΟ; Γενικά όλες αυτές οι λίστες που βλέπω τον τελευταίο καιρό είναι ψιλο-άκυρες
AzaZyL Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Και μονο που ΔΕΝ υπαρχει το Wing Commander 3/4 η λιστα ειναι ακυρη. Συμφωνώ απόλυτα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Που είναι το Deus Ex ΟΕΟ; Που είναι το Ultima ΟΕΟ; Που είναι το Baldurs Gate ΟΕΟ (δεν βάζω μέσα καν Fallout, Syndicate Wars και Planescape: Torment); Που είναι το Half-Life ΟΕΟ; Που είναι το Carmageddon ΟΕΟ; Τα έφαγε το WoW!
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό ξαναπές το. Σηκώνει πολύ συζήτηση το θέμα...
reinhart84 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Το Diablo δεν είδα πουθενά...Μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά παραμένει παιχνίδι θρύλος..Επίσης θα ήθελα να δώ στη λίστα Age of Empires, Planescape Torment, Baldur's Gate, Deus Ex, Monkey Island, Ultima, Morrowind που ότι και να κάνεις έχουν αφήσει εποχή...Επίσης δεν θα έβαζα καποιο online παιχνίδι σε μια τέτοια λίστα όσο καλό και να είναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.