Προς το περιεχόμενο

προβλημα με windows xp!

-f-o-f-o13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας παιδια!ανοιγω σημερα το pc και ξαφνικα μου πεταει:ενδεχεται να εχετε πεσει θυμα πλαστογραφησης υλικου!και μου βγαζει ενα παραθυρι και μου λεει επιλυση τωρα ή επιλυση αργοτερα!παταω επιλυση αργοτερα να δω τι παιζει!μολις ανοιγει η επιφανεια εργασιας ειναι ολομαυρη και το χαρακτηριστικο μνμ(ενδεχεται...)κατω δεξια!

μετα κανω επανεκκινηση και παταω επιλυση τωρα στο παραθυρο που μου βγαζει και τοτε μπαινει στο ιnternet και κατεβαζει ενα προγραμμα απο την windows.το κανω εγατασταση και παλι τα ιδια!δεν λυνετε το προβλημα!προσπαθησα να κανω επαναφορα συστηματος αλλα δεν γινεται!το activate πως γινεται??οποιος ξερει ας βοηθησει!δεν θελω να κανω format!

εχω windows xp service pack 3.

ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Έχει και ένα μπλε αστεράκι στο system tray κάτω δεξιά ?

Προφανώς έχεις πειρατικά windows και για αυτό σου συμβαίνει αυτό.

Αλλιώς θα είναι κάποιο spyware.

Δημοσ.
o[f]o13;2561287']ναι εχει και ενα μπλε αστερακι!και γιατι συνεβει τωρα?γνωριζεις τι μπορω να κανω για να φυγει??

ευχαριστω!

Είναι απλό, μην πανικοβάλεσαι....Τσέκαρε τα pm σου.

Δημοσ.

για να το δοκιμασω!αχ αυτη η microsoft ποσα λεφτα θελει ακομη??

ευχαριστω!το κανω και σας λεω!

-----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 06 : 10 : 46-----

ολα ενταξει παιδια!κατεβασα το removewga και εφυγε τωρα!ολα οκ!σας ευχαριστω ολους!για ολα υπαρχει μια λυση στο insomnia!και παλι ευχαριστω!

Δημοσ.
o[f]o13;2561302']για να το δοκιμασω!αχ αυτη η microsoft ποσα λεφτα θελει ακομη??

ευχαριστω!το κανω και σας λεω!

-----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 06 : 10 : 46-----

ολα ενταξει παιδια!κατεβασα το removewga και εφυγε τωρα!ολα οκ!σας ευχαριστω ολους!για ολα υπαρχει μια λυση στο insomnia!και παλι ευχαριστω!

για ολους υπαρχει βοηθεια.αλλα καρφωνεις ασχημα ρε φιλε!;)

Δημοσ.

καρφωνω?α!καταλαβα!το ειχα στειλει πριν παρω pm!τι να κανω sorry!ευχαριστω παντως για ολα!ελπιζω να μην δημιουργησα προβλημα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...