toninosfc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά μόλις παρήγγειλα την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της kodak easyshare m1063 silver (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.564065) και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με την αγορά... θα με βοηθήσετε πολύ να μου φύγει το άγχος μήπως έκανα χαζομάρα που πήρα αυτήν.. :fear:
DioNiSis_000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 εχω αγορασει ακιβως την ιδια πριν απο μερικούς μηνες μια χαρα ειναι. ειμαι πολυ ευχαριστημενος το μονο αρνητικο θα μπορουσα να πω ειναι οτι εχει υπερβολικα δυνατο φλας. βεβαια οι φοτο βγαίνουν πολυ καθαρες τη νυχτα λες και ειναι μερα αλλα αν φωτογραφίσεις άνθρωπο τον στραβώνεις. δυσκολα θα βγει με ανοιχτα ματια. εγω καλυπτω με το δάχτυλο μου λιγο το φλας οταν δεν μπορω να βγαλω καποιον νυχτα με ανοιχτα ματια. τη θεωρω πολυ καλή επιλογη και σε καλη τιμη.
toninosfc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ok thanx φιλος .... ευχαριστω πολυ... να ξερεις μου ελεισες την απορια να'σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.